Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nie ma juz szansy dla mnie?

Polecane posty

bo mnie kiedys taki jeden zruchal az siedziec i chodzic nie moglam przez tydzien a ani zlotowki mi za to nie zaplacil

Gość lhooq
moge wiedziec skad pochodzisz?

czy to wazne skad pochodzę.. pochodzę z malego miasta na zadupiu polski :( podszywie dzieki tobie czuje sie lepsza osobą ;/

Gość Adenozynotrifosforan
Witaj. Myślę, że wszystko zależy od nastawienia, w tym tkwi Twój problem. Sami tworzymy własną rzeczywistość, własną mentalną przestrzeń. Spróbuj zacząć inaczej postrzegać to, co Cię otacza, zacząć wszystko od nowa. Po prostu zmień nastawienie. Wystarczy autosugestia, to nasza potężna broń. Wyjdź do ludzi, uda Ci się na pewno.

Gość Pusia_96
też jestem aspołeczna, może się zaprzyjaźnimy? :)

Gość nie chce mi sie czytac,
calosci,dziwi mnie tylko dlaczego mialabys sie wstydzic przyznaac ze nie bylas w zwiazku. przeciez chyba lepiej ze nieuzywana

Gość rosomaks
a ja Cię rozumiem..

no ale co z tym zrobic.. jak nie spieprzyc sobie reszty zycia, zreszta czy warto wciaz sie meczyc.. ja nie pamietam juz kiedy czulam sie dobrze, wciaz stres albo zmeczenie albo wrecz fizyczny bol zwiazany z wyrzutami do siebie samej za zmarnowane zycie i krecenie sie w kolko za swoim ogonem.. mi wmawianie sobie autosugestii i afirmacje nie dzialaja bo za kazdym razem jak mowie sobie ze wszytsko jest ok i same dobre rzeczy sie teraz beda dziac to sie zaczynam zastanawiac kogo ja chce oszukac i ze tak naprawde nie wiem co moze byc dobre dla mnie..

Gość Gal--anonimm
alaaaaaaaaaaaaaa, czarno to widze

Gość Shadows
jak ta praca tak cię męczy to czy warto dalej to ciągnąć może rozejrzyj się za innymi możliwościami tak abyś czuła się dobrze sama ze sobą ja też tak miałam czarny depresant każdego dnia i myśl że jak znajdę chłopaka to los się zmieni znalazłam było fajnie chwilę potem rozwód problemy ale teraz wiem że nie ma księcia który zmieni życie ono jest twoje i nawet samotność jest lepsza kiedy jest się samemu niż mieć kogoś i czuć się przy nim cholernie samotnym