Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość Facet jakich tu mało
Dziewczyno ahh bo sie wkurzyłem tylko... wymyśliłem sobie żeby sobie kompa lepiej wyposażyć, a że kasy za dużo nie mam, bom tylko biedna studencina, postanowiłem zrobić zakupy przez internet coby pare groszy zaoszczędzić. No i zaoszczędziłem, ale za paczką się troche naczekałem. Dzisiaj wielka radość moją duszę ogarnęła, bo wreszcie kurier dotarł, ale radosć nie trwała długo, bo część uszkodzona się okazała i zamiast zaoszczędzić to jeszcze dopłace pewnie za odsyłanie na reklamację ;/ I kolejne czekanie wrrrr :( Musze coś koniecznie poczytać albo popisać o głupotach z kimś, bo mnie rozniesie chyba... :/

Gość złośliwość moich jelit
Zauważyłam, że kilka osób zastanawia się, dlaczego ciche bąki bardziej śmierdzą. Dzieje się tak, dlatego że ciche bąki przeważnie puszcza się, gdy w odbycie jest kał. Dlatego śmierdzi. Gdy wypróżnienie wystąpiło niedawno przed puszczeniem bąka, to odbyt jest pusty i wolny od smrodu :)

Gość coooo za ludzie
Czemu nie sracie przy ludziach?? Przeciez to ludzkie:O

O widzę że ktoś wreszcie sie zainteresował tematem i naszym nietypowym problemem ;) Nie wiem czy to rzeczywiście może być prawda, ale ta teoria sie kupy trzyma (w przenośni jak i dosłownie :P)

Czemu nie sramy? Bo od srania to jest takie miejsce jak toaleta - zdecydowana wiekszość ludzi takowe pomieszczenie już u siebie w domu posiada :] A co do bączenia.. hmmm No wiesz niby ludzkie jest, ale tak non stop przy byle kim na głos walić to też głupi, przynamniej dla mnie. Przy rodzinie i samych swoich to luz ;) Chociaż widać że inni tutaj i z tym problem mają...

Facet jakich tu mało co do części do kompa to czasem sobie lepiej darować allegro albo jeśli już to ja często szukam rzeczy z mojego miasta i robie odbiór osobisty ;] Co do srania przy ludziach... to by była perwersja :P np. tak na mieście albo w centrum handlowym xD :P

No tak... mądry Polak po szkodanie... ehhh Hahah Nie dziwię sie :D No ale taki temat czytać jedząc to też ryzyko... Jak nie utraty apetytu (nigdy nie wiadomo co komu do łowy przyjdzie napisać) albo zadławienia się ze śmiechu niekiedy :) Ja też dzisiaj naleśniki miałem ;) Ale z serkiem homogenizowanym.

Uwielbiam serek homogenizowany mmmmmmmm :P Kurde ale teraz nie robia takich dobrych jak kiedys bo czuc jakis proszek :P Zeszliśmy z tematu :P ok naleśnik się rozpływa trza go zjeść :p

No mały offtopic się wkradł, ale już za chwile wrócimy na główne tory :) A przy okazji: smacznego! :P

Dzięki ale już po fakcie :P a co do części do kompa to ja miałam raz niezłą wtopę, a mianowicie: Gdy wyszła gra the sims 3 zaraz ją ściągnełam z torrentów ;] niestety mam za starego kompa i musiałam kupić nową kartę graficzną, więc czym prędzej weszłam na allegro znalazłam taką jaka była potrzebna... kiedy przyszła z zadowoleniem otworzyłam komputer wyciągam starą wkładam tą iiii... i nie pasowała xD

Wracając do tego dlaczego cichacze bardziej śmierdzą od głośniaczy to zdaje się, że już nam 'złośliwość moich jelit' wyjaśniła po części :P A mi się właśnie przypomniało z kolei, że gdzieś wyczytałem kiedyś takie niby fizyczne wyjaśnienie tego problemu. To leciało coś na styl "smród bąka jest odwrotnie proporcjonalny do jego głośności" czy jakoś tak :D

No ja właśnie dzisiaj też kartę graficzną dostałem. Moja pasowała, bo troche się na kompach znam. Tyle że nie wiadomo dlaczego nie działa - podejrzewam, że jest skopana... Ale to musiałbym sprawdzić na innym kompie u kogoś, ale nie mam za bardzo gdzie, bo teraz głupia moda na laptopy nastała i ciężko wśród znajomych, którzy blisko mnie mieszkają znaleźć kogoś z klasycznym blaszakiem :D

A czemu przy kurierze nie otworzyłeś??? Wtedy jak jest coś nie tak można spisać jakiś śmieszny protokół i on zabiera towar do nadawcy. Chybaże uszkodzenia nie były widoczne. Może być też tak że zmarzła i musi nabrać temperatury pokojowej :P Nie no to sobie wymyśliłam ale może jednak??? :P

Moja była cała i nie widać uszkodzeń. Jak wyciągłem z pudła to była zimna i oczywiście dałem jej troche się ogrzać w temp pokojowej - jako przyszły inżynier wyszedłbym na idiote jakby tego nie zrobił :P No ale nie działa... Zasilacza starcza, ładnie napięcia trzyma, więc albo grafika sieknięta albo moja płyta jej nie lubi... będę miał innego kompa to się sprawdzi, ale póki co nie chcę o tym myśleć... Wolę o czymś weselszym i ciekawszym popisać - choćby o pierdach :P

heh sorry przypominam ci ciągle o tym :P byłam ciekawa :P heh ok. ale ja dzisiaj nie miałam żadnego ekstremalnego przeżycia z bąkiem... aaa miałam ale nie z bąkiem :P z tym drugim :P Pojechałam do babci i od razu wpadłam do kibla bo od trzech godzin trzymałam :P wychodze i mówie niech lepiej nikt mnie wchodzi a babcia ze ona musi wejść :P masakra współczuję jej bo tam aż szaro było xD hahaha pytała czemu nie popsikałam perfumami a ja na to ze przecierz to by pachniało jak gówno na łące xD

hahh No ja też tych odświeżaczy nie lubię szczerze mówiąc, bo od tego się prędzej udusić idzie niż od tego "naturalnego smrodu" :P Życie w bloku mieszkalnym jest o tyle chore, że kibelki są strasznie małe - jedno psiknięcie takim odświeżaczem to masakra dosłownie... mam wrażenie, że one za mocno pachną jak na takie małe pomieczenie, wręcz duszą :D Bąkowych sensacji dzisiaj nie miałem jeszcze, ale coś mi w brzuchu bulgocze po kolacji. Zjadłem sobie bułkę z paprykarzem SZCZECIŃSKIM (przypadek? :D) - a po nim akurat efektywnie gazuję :P Nie wiem dlaczego, jako tako w składzie niczego takiego nie ma, a efekt porównywalny jak bym z 10 jaj na twardo zjadł :D Uff dobrze że sam śpię :)

Ojj i nie zdążyłem zapostować zanim poszłaś. :P Jakoś za wolno dzisiaj myślę - chyba jeszcze wnerw na własną głupotę nie minął...

Gość All mapeciak
wiecie co wam powiem? skunksy z was!!! pewnie macie dupy jak stodoły maćka bo tylko grubasy o wielkich dOOpach miewają wiatry jeszcze sie tym chwaląc

Omg! aż nie wiem co mam teraz powiedzieć... czuję się wyjątkowy :P hahha Jak na faceta nieco ponad 1,8m wzrostu i wadze 80kg nigdy nie spodziewałem się że ktoś nazwie mnie... no nie moge na serio... grubasem! :D Jeśli o mój tyłek chodzi to stodoły bynajmniej nie przypomina, przynajmniej nikt mi wcześniej tego nie mówił :D Co prawda raz od przypadkowych 2 nieznajomych dziewczyn usłyszałem że tyłeczek mam ładny (a nigdy nie podejrzewałem że kobiety na to akurat aż tak uwagę zwracają), ale o stodole póki co żadna nie wspomniała :P A że czasem coś nie do końca ładnie pachnącego z niego sie ulotni to chyba nie powód by mnie od razu do skunksa równać... Bez przesadyzmu, takiego skilla to ja nie mam ;) Uwierz, są lepsi :)

No np takie futerko ze skunksa :P Norki i lisy oklepane... Teraz skunksy na topie :D

No mówię Ci. Na kafe sie śmieją ze skunksów i jako obrazę a za jakiś czas same będą w tym paradować :)

Może ferie mają dzieciaki i mogą posiedzieć po dobranocce, to buszują po necie i lecza swoje kompleksy tym sposobem :P Albo po prostu gazy trzymają samiast wypuszczać i im sie do głowy unoszą i stąd te ich posrane myśli i wypowiedzi :D

paaa :**** i dzięki za poprawę humoru 😘 ;)

Wczoraj trochę zamuliłem temat i dzisiaj pustki są.... Trzeba go trochę odświeżyć :) Akurat mi się przypomniał jeden kabaret z liceum jeszcze :D Ksiądz nam kiedyś opowiadał, że raz był w Rosji na wakacjach. A że znał dobrze rosyjski (przynajmniej tak mu sie wydawało), postanowił na mszy walnąć kazanie. W pewnym momencie chciał powiedzieć po rosyjski "Jezus stoi u Twoich drzwi i puka". Po tym, jak powiedział to zdanie wszyscy w kościele jakoś dziwnie zareagowali, jakoś tak oburzyli się. Ten nie wiedział o co chodzi, ale pomyślał sobie w duszy "Ale im kazanie walnąłem, chyba sobie to wzięli do serca" :classic_cool: i był dumny z siebie jak mało kto :D Potem po kazaniu jego znajomy go uświadomił, że zamiast tego co chciał powiedział "JEZUS STOI U TWOICH DRZWI I PIERDZI" :P Co najlepsze, ksiądz jeszcze to skomentował "Ale co to za ludzie są, żeby sie o takie byle co oburzać... Myślą że niby Jezus nie pierdział?" :P