Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia9091

Dieta dr.Dukana ! Chudnijmy razem

Polecane posty

Gość inneov
czesc dziewczyny,ja niestety przedluzylam sobie 1 faze ,nie wazylams ie co prawda ale mam wrazenie ze nic nie zlecialo.pilam bardzo malo wody woiec musze to nadrobic dlatego przedluzylam soebie o 4 dni.a maialam taka nadzieje ze dzisiaj zrobie sobie pyszny obiadek z warzywkami:( atu niestety.ale jakos daje rade dzis na snaidanko mm jajczkoz szynka jogurtem i odrobina czosnku. a u Was jak lecia waga:)

Gość Natalyn
hej dziewuszki! Jak tam po weekendzie? Wypoczete? Ja i owszem :) Wczoraj moj ukochany basen + sauna, laznia, jacuzzi i czlowiek dzis jak nowo narodzony :) Na wadze zastoj... moze dlatego ze jestem przed @ a moze dlatego ze troszke nagrzeszylam ostatnio ale powiem Wam ze i tak juz jestem zadowolonoa z efektu mojej diety. I jesli nawet do tego 11 marca waga nie ruszy sie ani o kilo to przechodze na 3 faze. Po ubraniach widze ogromna roznice, wlasnie zaczelam wymieniac garderobe- szczegolnie ta dolna bo spodnie wszystkei spadaja :) kolerzanki wszsytkie nie moga sie nadziwic jak ja tak szybko schudlam i radza zebym juz wiecej sie nie odchudzala bo tak jak teraz wygladam jest super. Moj mezczyzna tylko narzeka i prosi zebym juz sie nie odchudzala bo dla niego za chuda jestem! Jedyny mankament to to ze troszke zmalaly mi piersi... a ze nigdy nie mialam ogormnych to wlasnie dlatego nie chcem juz za wiele chudnac. W koncu nie odchudzamy sie dla numerkow na wadze a dla dobrego samopoczucia nie? wiec nie bede rwac wlosow z glowy jesli nie schudne tych 2kilo :) Co do majonezu to polecam domowej roboty Dukanowski. Nparawde dobry jest! Pozdrawiam!!!

Gość kotek młotek
Super Natalyn, masz racje - ważniejsze niż cyferki jest dobre samopoczucie (i ten błysk w oku mężczyzny ;) ) Dziewczyny, w różnych miejscach czytałam, że lepiej trzymać się długości uderzeniówki jaką zaleca Dukan. Podobno jak się za bardzo przyłoży organizmowi w pierwszej fazie, to potem się bardziej broni. Też mnie korciło, żeby przedłużyć, ale stwierdziłam, że nie będę ryzykować. Teraz jestem w ósmym dniu, na warzywach waga nie wzrosła, co się podobno czasem zdarza, dziś zaczynam 3 dni samych białek. Ja się od dawna tak dobrze nie czułam jak teraz, bez węgli! Dziwi mnie to trochę... Trzymajcie się twardo! Pozdrawiam!

dziewczynki ja to chyba dzisiaj przegiełam z zarciem;-) sniadanko tylko kawa rozpuszczalna z mlekiem polecialam do lekarza i na miasto sprawy zalatwiac po powrocie 2 miseczki zupy barszcz ukrainski (wszystko scisle z dieta) około 17 salatka z kurczakiem wedzonym i teraz wymieklam i zrobilam budyn czekoladowy - dzisiaj mi przyszla paczuszka z allegro bo zamawiałam kilka smakołyków kurcze pękam ale ciekawe jak jutro moja waga bedzie wyglądała???

Gość ewazessen
witam;) ROBIE DIETE OD WCZORAJ...prosze powiedzcie ile jajek mozna dzienne zjesc??? dziekuje

Czesc dziewczyny!!!dawno mnie tu nie było...jak wasze efekty?jak sie trzymacie:)?..ja ciagne druga faze,niestety ostanio troszke zgrzeszyłam ciachem ale naprawiłam bład i na rugi dzien zjadłam mniej:)miłego dnia

witam mam nadzieję że nic nie padło bo ja właśnie zamierzam zacząć na razie przygotowuję się mentalnie:) nie mam dużo bo wg Dukana 3kg dieta nawet mi się podoba,jedyny problem to nabiał,który w zasadzie powinnam ograniczać no i przede wszystkim nie jestem zbyt pomysłowa w kuchni,ale liczę na waszą pomoc

Mam takie pytanie. Ostatnio w sklepie widziałam Nutridrink. Niby jest to napój wspomagający ochudzanie (ja widziałam o smaku czekoladowym...mniam). Czy kiedy jestem na diecie Dukana mogę go pić jako zastępstwo jednego z posiłków bo już nie mogę wytrzymać taką mam potrzebę na słodkie. Już nawet nie wychodze z domu bo boje się, że nie wytrzymam i sobie cos kupię....PS Jestem na diecie Dukana od 3dni (wiem jestem słaba). P O M O C Y !!!

jak masz ochote na słodkie, to zrób sobie serek naturalny ze słodzikiem lub twaróg z jogurtem owocowym 0%

Ale czy mogę ten Nutridrink czy raczej nie? Dzięki za pomysły, czekam na kolejne na jakieś słodkie w I fazie :)

wpisz w google "słodkie dukan I faza" i bedziesz miala mase przepisów. a jaki jest skład tego specyfiku?

ogólnie odradzam wszelkiego typu kupowane specyfiki. budyń np mozna zrobic samemu, galaretke owocową tez.

ale chyba nie na I fazie diety? a procz tego budyń to są węgle, nie? a czemu doradzasz? ja bym sie polasiła na te kisielki :)