Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona naeczkaaa

zgrubienie - kulka na pochwie wyczułam!!!!!!!!!

Polecane posty

brałam przysznic i zaczybam sie golić i czuje zgrubenie na pochwie po prawej stronie.. ..boje sie. W zeszłym roku miałam operacje usuniecia cysty na lewym jajniku wraz zlewym jajnikiem niestety...mam endometrioze :( cały czas biore leki - hormony - terapia na na endometrioze i jestem pod stałą kontrola...wlasnie dzis byłam po nastepną receptę. Wczesniej brałam Cerazzette a od mmiesioca Visanne. Kontrole miałam w styczniu ostatnia to by lekarz cos dostrzegł tak samo ja...dziennie przysznic i wiadoo myje sie reką, po pochwie to bym wyczuła a nie dopiero dzis! Nic mnie nie boli tylko ja to dzis wyczułam to myslałam ze zemdleje z strachu jest prawie 19 wiec juz nikt nie przyjmuje....co robic..boje sie co to jest

eloooo plis

Gość ??????ninininj
pochwa jest w srodku tam wkladalaś palce???? wydaje mi sie że to może wrastający włosek taki wyprysk podskórny albo masz może problem z chemoroidami jak tak to moze to być nabrzmiała zyłka ja tak miałam ale po porodzie też się wystraszyłam :) bedzie dobrze nie martw się:)

to jak mam nazwac ..wzgóe łonowe...zdecydowanie ponizej brzucha... na " ANIE " jak kto woli z prawej strony...nie boli mnie doadam ale zgubienie jest i to badzow wyczuwalne cos mam ...rzadko sie gole dzis wzielam zylete i jade i patrze czuje prawa strona wieksza niz lewa!!! matko