Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skromny

mam ochote sobie strzepac a co tam:)

Polecane posty

jak ktoś nie próbował to mysli że to głupie. ale to całkieminaczej.super sprawa

verita to już coś kuszącego jak tak dobrze sobie wyobraże

męża zgubiłam a dziecko bawi się u siebie w pokoju :) nie martw się, nie chodzę przy dziecku na golasa :) kąpałam się chyba większość osób po kąpieli chodzi jeszcze chwilę w szlafroku? albo inaczej, w bieliźnie kąpielowej :)

mało kiedy trafic można na odważne i otwarte dziewczyny

Gość sonnny bonnny
Jestem otwarta i odważna ale jestem też zajęta przez moją miłość największą :)

Gość sonnny bonnny
Może i nie ale ja akurat się szczęśliwie zakochałam i nie mam potrzeby sexić się przez gg...może gdybym był znudzona związkiem to tak ale nie teraz :)

chlopcy a nie lepiej byloby sobie jakas dziewczyne poznac, zakochac sie i miec wspanialy seks niz tak przy kompie konika trzepac ?????????????

Gość sonnny bonnny
RYSIO SPOKO :p

ale przeciez cyberek to nawet nie nedzna namiastka takiego prawdziwego aktu milosnego ????

ale kobieta wszystko trzeba przetłumaczyć z polskiego na nasz

bo to nie jest akt miłości nikt tego tu nawet nie oczekuje dobra zabawa ,emocje i fontazia taka wała namiastka swoich pragnień w realu ..;-)

może zacznijmy od tego że ja w cyberku nie praktykująca ;-) a w realu jak najbardziej ;-) ale uważam że to świetna zabawa :-p

a dla mnie cyberek to dla tych co inaczej nie moga, z jakich kolwiek badz powodow .Jesli spotkaniu z dziewczyna dalbym 10 punktow to takiemu cyberkowi zaledwie 0,1

mysle ze z osobami ktore to robia jest cos nie tak albo w ich zwiazkach nie dzieje sie dobrze

"coś nie tak " bez przesady to tylko zabawa a co do związku to na pewno nie ma w nim namiętności a przeważnie libido nie na takim samym poziomie ;-)

Gość klaksoners
artiii03: coś nie tak to jest z Tobą... "chlopcy a nie lepiej byloby sobie jakas dziewczyne poznac, zakochac sie i miec wspanialy seks niz tak przy kompie konika trzepac ?????????????" no tak, bo poznać miłość, która w dodatku spełnia oczekiwania w seksie to nawet łatwiej niż se strzepać przed kompem... chyba Cię czepek uciska.

zgoda, czasem bywa tak ze zaniedbywany partner nie wytrzymuje juz napiecia i siega po taki sposob wiec tlumaczylyby to klopoty w zwiazku.Ale jesli ktos to robi tylko w ten sposob to nie wiem czy jest to takie zdrowe

klaksoners, tak sie sklada ze jestem idealista :)wedlug mnie seks z ukochana osoba jest blizszy normy niz walenie konia przed kompem