Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlikowiecki21

Obroniłem dzisiaj słabszego kolegę!!!

Polecane posty

Gość taka jedna.......
dawajcie coś na poziomie,a nie taką tandetę jaką ja jestem:) zachowywać się adekwatnie do zaistniałej sytuacji,ale już!!!

Gość taka jedna.......
lepiej :D ;)

Gość taka jedna.......
Kurwa! Wszystkim się podlizuję, każdemu wchodzę w dupę, a i tak uciekają przez tego kutaska. :( Mimo, że mówię, że usunę go jak będę mieć kasę. :(

Gość taka jedna.......
no ludzie zaraz się zbieram,bo IMO mi przysłał esa,że Lolek już wziął się za Tolę...Bolek na razie patrzy spode łba ale ślinka już mu leci a ja nie mogę tego przegapić:( rajcuje mnie takie sado maso

Gość taka jedna.......
Kroję szynke oraz ser żółty, wsypuję to do mleka i całą tą papkę zwinnym ruchem wrzucam do kibla - po czym mówię rodzicom, iż zwymiotowałam. Moim opiekunowie zabierają mnie do lekarza rodzinnego, a ten do psychiatry. W rezultacie zostałam zmuszona do codziennych wizyt u tegóż osobnika, które odbywają się o godzinie 8.00, a więc z tego względu muszę już opuszczać forume i szykować się do wyjścia. Do widzenia.

Gość taka jedna.......
pisz pisz widze ze Twoja wyobraznia nie zna granic! ;)

Gość taka jedna.......
choć i tak wolę kiedy papa smerf naparza w dupę smerfetkę:D wtedy mam jazdę z IMO : on maluje swoją skórę na niebiesko a ja krzyczę : OOO tak bierz mnie! niestety kiedyś pomyliłam go z gargamelem

Gość taka jedna.......
moim niespełnionym marzeniem jest anal z kotem Klakierem :D w moich erotycznych snach zazwyczaj występuje on z przywiązanym skórzanym pejczem do ogona.

Gość wwwerrrrrrrr
A teraz na powaznie , bedzie to moj ostatni post w tym temacie , wiec jestem zobowiazana do mowienia prawdy. Od dziecka wychowywalam sie w patologicznej rodzinie , matka piła , brat byl zigolakiem ,a ojciec .......byl wodzirejem na wiejskich weselach. Zawsze wstydzilam sie przyznac kolezankom do tego jak zarabia na chleb moj ojciec. Gdy przychodzil w niedziele do domu , po weselu , cuchnial wódą , czesto wykorzystywal mnie....najgorsze bylo to ze ujezdzajac moja wtedy nierozepchana pipe krzyczal WIIIŚŚTAA WWIOOO :O i WIISTAAA WIOO:O

Gość taka jedna.......
Jestem taka mądra i wiem jak oszczędzać np. zamiast nesquika jem królicze bobki. Wyglądają tak samo, a królik produkuje je bardzo tanio.

Gość wwwerrrrrrrr
Ehhh.... nie umiesz nawet pisać podszywów.

Gość taka jedna.......
ja mu wtedy ten pejcz odwiązuje i napierdalam go po sterczącym fallusie aż mu się ogon trzęsie! kiedyś tak go zjechałam,że aż mu jaj odpadły:(

Gość taka jedna.......
ale sie koles/laska rozkrecil/a no no ;) dostal/a wene! ;)

Gość taka jedna.......
ale to nic porównaniu z tym kiedy IMO udawał tatę muminka! wtedy była uciecha:) ja robiłam za Małą Mi - niestety z tej okazji musiałam jebnąć sobie rudy kolor na włosach łonowych

Gość taka jedna.......
wziął mnie przy całej mojej rodzinie:( ja tylko krzyczałam : dalej tato muminka , dasz radę! a on jęczał tylko: muminki się cieszą,kutasa powieszą,muminki...

Gość taka jedna.......
Poza tym uwielbiam zagłębiać się w charakterystycznym zapachu wonii, którą wydzielają gotujące się grzybki halucynki zerwane świeżo z plantacji, która znajduje się u mnie w łazience, tuż nad umywalką, i nadaje leśnego charakteru mojemu mieszkaniu.

Gość taka jedna.......
IMO jednakże doszedł za szybko:( 45 sekund z zegarkiem w ręku i było po wszystkim:( a ta sperma to była jakaś taka niewydarzona : przypominała mąkę krupczatkę...no ale z tej mąki bachorów nie będzie. IMO nie jest w stanie zrobić:(

Gość taka jedna.......
IMO polubił mojego kutaska! Wysłałam mu zdjęcie i zastanawia się czy nie zrobić sobie cipki żebyśmy do siebie pasowali. :) Jestem taka szczęśliwa. Na razie będę pieprzyć go analnie. :)

Gość taka jedna.... do ciebie
Kocham cie:) Ide spac, kotku.

Gość taka jedna.......
do kogo ja to niby napisalam? ;)

Gość taka jedna.......
IMO zrobi sobie zamiast nosa chuja a ja zamiast japy bd miała cipę. Będzie uciecha przy całowaniu.

Gość taka jedna.......
Podszywy jednak są mądre. :) Kocham was.

Gość taka jedna.......
Oj będzie z tego uciecha będzie pod warunkiem,że IMO zbyt wcześnie nie wystrzeli swoich glutów w moją rozjebaną cipcię

Gość taka jedna.......
o zaczynasz sie tak podszywac ze nie wiadomo czy to ja czy nie ja :D coraz lepiej!

Gość taka jedna.......
mam dość tego. nie nadążam za tymi podszywami

Gość taka jedna.......
Podszywy są zajebiste,bo mówią o całej niezgłębionej do końca prawdzie o mnie :) Słuchać podszywów!

Gość taka jedna.......
Skąd oni wiedzą, że jestem transwestytą.. :( Nikomu nie mówiłam. :(

Gość taka jedna.......
moj osobisty podszywku :D zauwaz ze ja nie robie polskich znakow, a Ty robisz to Cie zdradza :) 🌻

Gość taka jedna.......
Tylko podszywy potrafią mi zrobić dobrze:) IMO ni chuja!

Gość taka jedna.......
IMO ratunku jestes tu jeszcze?? Atakują mnie, atakują!!!!