Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulekk31

kiedy najwczesniejsze objawy ciazy??

Polecane posty

Gość asiulekk31

Czy kilka dni przed spodziewany okresem, juz cos powinno sie dziac? jak bym była w ciazy?

Gość asiulekk31
np?? co?? powiekszon e piersi? sa ale przed okresem tez tak mam.

u mnie się działo, inne dziewczyny napiszą Ci, że u nich nic... to idywidualna sprawa...

Gość czekaj do dnia
spodziewanej @ niema cosie nie potrzebnie nakręcac.

u mnie na tydz. przed @ wystąpiło w obu ciążach jednorazowe plamienie implantacyjne, do tego od owualcji miałam przez kilka dni taki świdrujący ból jajnika, na trochę przed @ masakryczny ból piersi i bardzo drażliwe sutki... i jeszcze parę innych...

Gość asiulekk31
jajniki i mnie tak kłoja,brzuch wydety jest.

Gość objawy moga
równiez swiadczyc o nadchodzacej @ zrób test w dniu spodziewanej@ a ile sie juz starasz czasu/?

Gość Hawa2000
moze byc lekkie lub mocniejsze pobolewanie w dole brzucha lub jajnika. moze byc takze podwyzszona temp, ktora mierzy sie rano po przebudzenie przed wstaniem z lozka.

temperaturę to trzeba mierzyć przez cały cykl, a najlepiej przez kilka, by mieć jakiekolwiek odniesienie... w fazie lutealnej jest zawsze podwyższona w stosunku do fazy przed owulacją... i dopiero, gdy utrzymuje się na podwyższonym poziomie po terminie @ może świadczyć o ciąży...

Gość za miesiąc rodzę
umnie się kompletnie nic nie działo, wymiotować zaczełam dopiero w 9 tygodniu, brzucha do końca 5 miesiąca w ogóle nie miałam nie przybierałam na wadze a piersi to mnie zaczęły boleć dopiero w 7 miesiącu, ale każdu organizm jest inny i kazda ciążę inaczej odczuwa

Gość fskopfjsap
ja kilka dni po miałam bóle kręgosłupa i wyraźne kłucie jednego jajnika, zaraz po terminie miesiączki doszło mi zmęczenie i senność, i lekka bolesność piersi