Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze łzami w oczach:-(

Mój chłopak, powiedział,ze beznadziejnie robie loda i mam dużą dupe

Polecane posty

przeciez nie obraziłabym sie gdyby udzielił mi kilka wskazówek, a on po tylu dniach mi pisze, ze beznadziejnie, a z tą grubą dupą to juz naprawde nie wiem co ma znaczyc. Gruba nie jestem tyłeczek mam lekko zaokraglony jak kazdy. Jest kobiecy

Gość lisek25
kiepskie provo 0/10

Naucz sie czytac, anala nigdy!!!!!!!!

Gość LOLvvv
patologia

Gość matacz ,,,... ...
przeciez jak by mu sie twoja dupa nie podobała to by z tobą nie był , wiec nie bierz tego do siebie ..

Gość jiowepwsd
to ty nie dorosłaś do robienia loda, on wyczuł że robisz coś wbrew sobie, nikt nie lubi udawaczy

Nie musze sie nmu podlizywać, przeciez bylismy w zwiazku, nie mielismy kryzysu ,dopiero dziś mi to napisał

Gość powiedz mu ze tak robisz
powtarzam: MOZESZ GO SOBIE ODPUSCIC!!!!

Gość kkkkkdffffffffffffffffffffjyji
a może chcesz się ze mną umówić??? na pewno nie powiem Tobie nic złego co najwyżej pokieruje słowkami co i jak???? jestem fajnym facetem

Gość jiowepwsd
on miał już wyrobiony obraz twojej osoby, widocznie dla niego ty i ciągnięcie druta to abstrakcja, oni lubią tylko to co znają. Nie lubisz ssać więc i nie potrafisz, fryzjer który nie lubi strzyc jest hujowym fryzjerem

odpuszcze go sobie-to pewne, nie bedzie mi tak mówił, trochę mi dziwnie, moze długo nie byliśmy razem,ale jednak trochę nas łaczyło i te jego wyznania jak mnie kocha...kretacz

Nie napisałam,ze nie bede tego robic bo nie lubi i jest to dla mnie obrzydliwe, tylko to już jest (wg mnie) duze posuniecie, intymnosc, coś szczegolnego

Gość jiowepwsd
no to w takim razie on nie chce twojej miłości, trafiłaś na egoistę,daj sobie spokój zanim cię wykończy

Gość sexiflexi
ale ty głupia jesteś!!!!!!!!!!!! jajca mu lizałaś ssałaś całowałaś zeszmaciłaś się dziewczyno bo w telewizji i internecie głupoty wypisują i myślałaś że tak trzeba !!!!!!!!!!! wiesz co nie dość że pozbyłaś się szacunku do samej siebie to teraz oczekujesz że cię facet będzie szanował brawo pokazałaś na co cię stać sama się zeszmaciłaś jak by mi facet cipe lizał to w życiu bym go nie pocałowała są jakieś granice jak mnie wkurzają takie laski oralne myślą że są takie sexi i co z tego wynika że teraz kopnie cię w dupę i poszuka innej suczki do lizania

Gość nie dramatyzuj
sama się na to zgodziłaś

sexiflexi-to Twoje zdanie

Gość .... ;)
jeśli to nie prowokacja, to wspolczuje takiego chłopaka. zerwij z gnojem, nikt nie ma prawa Cie poniżać.

na co sie zgodziłam? Ze zrobiłam loda chłopakowi? Inne robią to codziennie bez problemu, ja napisałam o problemie ale juz widze niektórych mało obiekrywne zdanie.

Gość słuchaj smarkulo
kogo obchodzi twoja wielka dupa i beznadziejne obciąganie? sama się zgodziłaś, dałaś szpary jakiemuś niedorozwojowi, widziałaś z kim się zadajesz. Nie rób tragedii, bo jak sama napisałaś obciągających jest codziennie na pęczki, nie różnisz się od innych. Czego tu szukasz? Pocieszenia?

Gość .... ;)
autorko, kafeteria, to nie miejsce na takie zwierzenia. jak dobrze trafisz, to Cie wiecej niz połowa ludzi zjedzie od podstaw. a co do seksu oralnego, przeciez to normalne w związkach, więc nie wiem dlaczego miałabyś tego nie robić. a to że okazało się, że trafiłaś na durnia, to juz nie Twoja wina. zerwij z nim, znajdziesz kogoś kto bedzie zasługiwał na Ciebie.

Zal mi tego chłopaka ;/// jakiś wieśniak i tyle po prostu nie jest ciebie wart . Tez mu dogadaj powiec ze nawet nie umie się całować co potrafią ludzie w podstawówce a po za tym ja bym z takim kolesiem nie była . SZANUJ SIĘ DZIEWCZYNO . Tego kwiatu jest pól światu a 1/3 gówno warta ; )))

Gość sexiflexi
moje zdanie nigdy nie posunę się do tego żeby brać fiuta do gęby już sama matka natura wskazuje która dziura do czego służy jak by tak człowiek posłuchał natury i nie wymyślał pierdoł to życie było by prostsze naprawdę to facet pewnie wymyślił żeby wepchnąć fiuta w kobiece usta coby mieć lepsze doznania nie wspomnę już że kobieta rzadko ma orgazm kiedy się sexi a facet zawsze i jeszcze im mało na szczęście mam normalnego faceta i on też uważa że prosta droga jest najlepsza życzę ci abyś takiego spotkała nie łam się uczymy się na własnych błędach a ten dupek nie jest ciebie wart

mi powiedzial facet ze mam maly tylek plaski..i ze powinien byc wielki jak biust

Słuchaj smarkulo-Ty myślisz,ze mam 17, czy 18 lat? Bład. Nie obciagami nikomu!!!! Przeczytaj wszystko ok? wtedyy napisz a jak Cie to nie obchodzi to wypierdalaj z tego tematu

Gość .... ;)
a widzisz? mówilam, że połowa będzie po Tobie jechać. olej i ich i chłopaka.

Gość a ile masz?
16? jęczysz jak nastolatka.

sexiflaxi- ja tez nie jestem do tego przekonana i myslałam,ze on jest normalny, mój bład i tyle:-(

Nie wiedziałam ,ze nastolatki tak jeczą, dla mnie to przykra sprawa i bede jeczęc

Gość a twój
chłopak to chociaż polak? czy czarny? zastanawiam się do jakiej kategorii polek należysz.

POLAK-a to jakas ankieta? Piszesz prace mgr na ten temat?