Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yfkugououodrtd

Od zawsze "marze" o ORBITREKU. Mam małe mieszkanie, jest sens..

Polecane posty

Gość yfkugououodrtd

go kupować? Czy kupić np . rower stacjonarny? Wszyscy z rodziny mówią, że na orbitrek mamy za mało miejsca, ale ja od zawsze chciałam go mieć. Co myślicie? Czy on jest naprawde taki duży?

Gość zostaw kotke w spokoju
zajmuje duzo miejsca na podlodze i jest bardzo wysoki. tez zalezy co kupisz, ale takie ktore nie rozpadna sie po 2h cwiczen jednak musza byc odpowiednio duze i stabilne. ale taki orbitrek to steper, rowerek i bieznia w jednym

Powiem tak.... sama zastanawiałam się nad kupieniem takiego urządzonka... słyszałam jednak, że sąsiedzi bardzo się skarżą na rowerki, orbitreki a nawet na zwykłe stepery!!!! Fajnie, że jest tu taki temat, bo może ktoś by się wypowiedział??? Ponoć jedna baba ( jakaś taka starsza... wiadomo, że upierdliwa) nasyłała policję non stop na sąsiadów bo używali bodajże stepera albo rowerka i ona tego znieść nie mogła :D

Gość listkoo
no to jest dodatkowy konkretny mebel (zajmuje dużą powierzchnię), ale jak nie masz szczególnie dużo przedmiotów w mieszkaniu to czemu nie?

Gość yfkugououodrtd
no ja mam stepper wlasnie, chcialam rower też, ale tak naprawde zawsze marzyłam o orbitreku tylko wszyscy mi go wybijali z głowy, b o nie ma na niego miejsca, jezeli jest taki duzy to chyba nici z niego :( dziękuje za odppowiedzi

Gość no to ja ci powiem
moja kuzynka ma orbitrek i zajmuje naprawde duzo miejsca. Ona ma akurat dosc spore mieszkanie i mogla sobie pozwolic, jednak na takie 50-60m2 nie polecam bo sie mieszkancy bede o to potykac :D

Gość A w piwnicy?
Da radę u ciebie?

Gość uważaj bo wprowadzono
lepiej uprawiać biegi w okolicznym parku :)

Gość w piwnicy można polować
na bezdomne koty :classic_cool: