Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdfhfgh

gdybym byl kobieta, pieprzylbym, sie za kase na okraglo

Polecane posty

Gość fdgdfhfgh

dbal bym o wyglad sexi ciuszki, solariu, ladne paznokcie, sexi bielizna, dobry makijaz, dobry perfum potem bym sie pieperzyl co dziennie z jakims sponsorem tak zeby zarabiac tak 7-8 tysiakow miesiecznie, a moze i 10 lub wiecej w kazdym razie bylbym, tzn bylabym hehe zapokajana, fnatazje zrealizowane, kasa by wpadala i do tego otoczka tajemniczosci potem w wieku 25 lat poraz na znalezienie meza frajera, takiego co bedzie dobrym ojcem dziecka jestem facetem, mam 27 lat, wielki brzuch piwny i slabe erekcje, wiec nie moge odgrywac gigolaka niestety w druga strone i sypiac ze znudzonymi bogatymi kobietami, tylko mnie tak naszlo, ze koiety maja latwo bo moga cipka zarobic spora kasiore nie wysilajac sie zbytnio

Gość pomocnikxyz
+1 tylko po co szukac frajera na dzieciaka ?? Po co psuc sobie kariere w najlepszym wieku, gdzie pewnie klienci waliliby drzwiami i oknami. Zaczałbym od wystawienia dziewictwa na aukcje. Poźniej mega exclusivna ku*** i ustawiłbym sie na całe zycie mając niespełna 30lat. No ale niestety, nie jestem kobietą ;/ a laski za sex nie chcą płacic.

Gość bak34
zawsze mozesz dawac d... pedałom, zarobisz wiecej

Gość takamoto
to wrzuć linki !