Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka91

Mam 19 lat i nie mogę zajść w ciążę....

Polecane posty

Gość Aromaaaa
Autorko nie sluchaj mądrości innych, skoro sam wiesz, co dla ciebie najlepsze. Ja sama mam 22 lata i 2 letnia coreczke, zaplanowana :) Pol roku starań to nie dużo, ale jak wam zależy żeby to było jak najszybciej to się przebadajcie. Albo spróbuj z testami owulacyjnymi, lub z prowadzeniem zeszycika z obserwacjami, żebys wiedziala kiedy masz jajeczkowanie i celowalam w dni płodne typowo :) Powodzenia :)

Gość czasmi
trzeba pop rostu poczekac na swoj moment niema od razu i hop nawet zdrowe pary staraja sie rok czasu a nawet i 1,5

Gość gość
jak co to moge ci pomóc z dzieckiem chętnie pomogę droga naturalna jak co to pisz na garfild1973@wp.pl

Gość gość
No i bardzo dobrze, widać, że natura wie co robi. 19 lat i już nogi rozkładasz? A idź się pouczyć, pomóc w czymś Mamie. Osiągnij coś a nie dziecko i potem rodzice pomagają.

Jak nie będziesz przeżywać to i zajdziesz w ciąże... ;) Niestety lekarz Cię nie ominie i męża również. Powodzenia ;)

Gość gość
zapłodnię cie jak chcesz za darmo juz pomogłem nie jednej kobiecie i sa zadowolone bez żadnych zobowiązań

Gość gośćd
Naprawde smieszne! Tu nie ma z czego sie smiac. . Sama mam 19 lat staralismy sie z mezem i dopiero po 9 ms nam sie udalo

Gość gość
NIESTETY UR MACIUSIA W 21 TYG I ZMARL NASZ SYNEK

Gość gość
19letnie gowniary maja meza i dzieci a niektore koncza studia i nadal nic... nawet o chlopaku nie ma co marzyc. ZALOSNE. Te gowniary oczywiscie. Zero ambicji...

Gość gość
Mam ten sam problem z tym że 2 lata już będzie.... A do tych co piszą gówniara za młoda itd to się odwalcie to jej sprawa niektóre kobiety szybciej dorastają do bycia mamą zamiast szlajac się po imprezach.... Młoda matka nie znaczy zła!

Gość gość
Bo twój mae nie umie roochać . Trzeba pół godziny wkadać i wyciągać a później trzymać w pipie c***ja przez 10 minut . Przyjdź do mnie to ci pokaże .