Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merlin.

1.Loda nie zrobi 2.cipki nie chce żeby jej lizać

Polecane posty

Vamea działa na kogoś, kto chce więcej doznań a nie na lodówę :-) Mariolka, będę pamiętał ;-)

Gość WIADOMOSC DO MERLINA
MARLIN mysle ze masz wielki problem, ja mam faceta od 3 lat i rzadko kiedy rzucam sie na niego z porzadaniem, wkurwia mnie jak mi lize cipke mam ochote go w leb trzasnac, juz wole robic loda ale no wlasnie ale co innego moi kochankowie, pozwole im na wszystko i zrobie wszystko(w granicach) z mila checia!

Gość gość
Mam dziś pomidorową, z niemieckim makaronem :oTo smacznego. 🖐️Zajrzę dziś w krocze żony, może zdołam wyciągnąć jęzor w tym kierunku. Zamknę oczy żeby w doopę nie patrzeć. 😴 Musisz uważać Mariolka bo Bó już mnie kocha i M. też. :)

Gość Mariolka z kanapką
Byś poczęstował, a nie się chwalisz. I jeszcze z tym makaronem wyjeżdżasz :D że niemiecki :D Bó to w ogóle ostatnio jest niedobra :( V. mi chciała ostatnio odebrać 😭

Gość merlin.
A miałem 5 z polskiego w szkole.:) widocznie nie zasługiwałem:) co to za środek? A można go dosypać np do herbaty? Wiem że to nieetyczne ale cóż.:) a może jednak romans? Ma ktoś jakieś wspomnienia związane ze zdrada? Warto? Wiem że są ludzie żyjący w podwójnych związkach tych od sexu i od miłości

Gość Mariolka z kanapką
Czasami warto, czasami nie. Ale jak już zdradzać to tak, żeby było warto. Masło maślane trochę, ale inaczej tego ująć nie potrafię ;)

Gość merlin.
do WIADOMOSC DO MERLINA No właśnie skąd to się bierze? Czym to jest spowodowane? Co dają Ci kochankowie czego nie daje Ci mąż? Może właśnie jesteś tego typu kobieta która nie może żyć w związku bo ciągle szuka nowych doznań. Może w takim razie pasuje się rozejść z mężem byłoby łatwiej i jemu i Tobie on znalazłby kogoś komu lizałby ile by chciał a Ty nie musiałabys znosić tego że lize właśnie Tobie. Nie ma to jak łaska kobiet które litościwie bez przyjemności dla siebie pozwalają lizać c*pki swoim mężom szczyt hipokryzji a później jeszcze zadowolona powie że dała Ci wczoraj polizać to jakim prawem chcesz od niej żeby Ci zrobiła lodzika.

Gość kejtiiii
hm.. drogi merlinie chce ci powiedziec, ze twoja laska na ciebie nei leci. wiem co mowie- z moim poprzednim facetem tak bylo. staral sie, byl kochany. ale seks z nim to byl dla mnei koszmar, nie sprawial mi przyjemnosci. no i po zwiazku... teraz jestem z facetem ktory jak mnie wezmie to omdlewam z podniecenia. tyle ylko ze teraz ja chce caly czas, a on takiej potrzeby nie odczuwa tak czesto. :)

Gość kejtiiii
co wiecej- nie jest tak, ze ona np cie nie kocha czy jest jej z toba zle. po prostu w kwestii seksu jest zle i juz, i tak zostanie. bo ona zapewne juz jest tak przyzwyczajona do takiego stanu rzeczy, ze nic jej nei jest w stanie rozbudzic, jesli robisz to TY. przykre to jest..... ale ja tak mialam przez kilka dobrych lat, az ciezko mi to wytlumaczyc.

Gość merlin.
A może to dlatego, że zawsze jak wchodze do domu o daje jej po twarzy, ak jak mnie ojciec uczył. przecież kobieta to śmieć i ak ja trzeba traktować bo wtedy jest szczęśliwa.

Gość merlin.
żona i w tym przypadku słowo NIESTETY jest jak najbardziej na miejscu jakby to była dziewczyna to już mnie nie ma. Tyle pięknych kobiet kochających sex szkoda rdzewieć:)

Gość kejtiiii
no to moze pogadajcie o ty,m!!!! co masz zamiar tak do konca zycia ciagnac? albio zdradzac jak juz nie wytrzymasz? to glupie. powiedz jej wprost co to znaczy seks w zwiazku moze ona nei do konca zdaje se z tego sprawe

Gość kejtiiii
sranie- wtedy to ona sie raczej obrazi. to ten typ :)

Gość merlin.
kejtiii jesteś kobieta wiesz lepiej co kobiety lubią najbardzniej w sexie? Piszesz że pewnie jej nie podniecam. Może tak jest chociaż ciężko mi w to wierzyć bardzo dbam o ciało bo muszę jestem sportowcem a zawodowo służę w warszawskiej brygadzie pancernej. Może jakby ona mnie zdradziła łatwiej by było się rozejść i nie żałowałbym tej decyzji a tak to ciężko. Poważnie trzeba się zastanowić nad jakimś krótkim romansem

Gość merlin.
Verita dzieci jeszcze nie mamy ale chcemy mieć właściwie to ona chce z tym że jeszcze nie teraz ale myśli chyba że w ciążę zachodzi się kur...a przez pączkowanie.

Gość wuzetkaa
merlin. wybacz, że trochę nie na temat, ale jesteśmy w Polsce a po polsku pisze się SEKS, a nie SEX. Po prostu mnie to razi. pozdrawiam

o właśnie merlin jak nie macie dzieci jest nadzieja ja żyję podobnie jak Ty ale z dzieckiem jeszcze i jestem już na straconej pozycji. nie idź w moje ślady

Słuchaj , tu nie chodzi o DBANIE TWOJEGO CIAŁA .. Wez chłopie pomysl!!! Zadbaj o nią. Moze tak kup jej elegancką bieliznę, zrob kolację, zaskocz ją czymś fajnym. Bo widzę ze bzykac ci się chce, ale Twoja zona to chyba bardziej skomplikowany egzemplarz niż Ty.

Gość dfgdgdgdfg
jak wzieles sobie deche za zone to teraz plac za to

Gość merlin.
Ja wiem że niektóre kobiety są skomplikowane ale no bez przesady kino już było Kraków w na weekend nie raz, kolacja, kwiaty itd. Tu sprawa jest grubsza i chyba ona ma gdzieś seks. Verita mnie nakręca i chyba słusznie. Podziękuje za wspólny związek tylko że jeżeli już to zawsze jest obawa czy znajdzie się następna atrakcyjna i czy będzie miała to czego nie miała poprzednia. Słuchając opowieści nie z tej ziemi różnych panów na tym forum można stwierdzić że każdy ma po 20cm i może mieć każda i rozstania nie są im straszne więc bzykają co popadnie bo i tak dostaną swoje rzeczywistość jest niestety trochę inna

Gość kejtiiii
merlinnie potepiam jej jako kobiety bo sama mialam zapewne podobnie, ale uwazam ze bez naprawde powaznej rozmowy sie nei obejdzie. i bez rozstania prawdopodobnie tez, poniewaz teraz mi jest lepiej, jemu tez. a zeby bylo smiesznie to ja teraz laze niewyzyta;d

ciężko masz sytuację chłopie, zona jak lodowiec, a ty ciągle głodny, zastanawia mnie fakt że tak było przed ślubem i się z nią ożeniłeś bo ona wydawała sie taka porządna dziewica a teraz pokutujesz, myśle że tylko poważna rozmowa, może kup jej kilka książek o seksie , sobie kup kilka świerszczyków, może wzbudź w niej zazdrość, niech ona sie teraz postara, może zrozumie że dla ciebie seks tak jak dla większości facetów jest jak tlen potrzebny do życia

wiem, ze rzeczywistosc jest inna.. Kiedys pracowałam jako prostytutka, i powiem tak.. Jest takie forum gdzie faceci opisuja spotkania z prostytutkami, piszą takie bzdury.. oczerniając dziewczyny sami siebie wywyzszając. A prawda jest taka , ze wiekszosc ma małe fiuty, srednia europejska to 16cm, mało jest takich kolesi.Jak juz mają duze to jakieś zakrzywione, albo im nie chce stanąć, a jak już stanie to sex 3min. Sa i tacy co bzykają po całej godzinie, i .. myslą ze im szybciej pompują tym lepiej...nie mowiac o ty ze o lizaniu to co 3 moze i cos wiecej wiedział. Przychodzili tez zonaci, ale jesli traktuja swoje zony tak jak prostytutki to sie nie dziwie, prostytutka robi to za pieniadze , znosi z usmiechem , a zona niestety dla was nie musi. Sztuka Ars Amandi naprawde jest sztuką. Mi nie chodzi o kino... mi chodzi o szacunek dla kobiety, o to by poczuła sie kochana, chciana, potrzebna i nie tylko do seksu.

Gość merlin.
Verita jak rozumiem jesteś kobietą która bardzo pragnie seksu i to w różnej postaci i nie jest zadowolona z tego jak przebiega życie seksualne. Proszę jeżeli możesz napisz czego oczekujesz od swojego męża może to będzie też wskazówka dla mnie. Najłatwiej by mi było nawiązać romans z kimś takim jak Ty albo dokładnie z Tobą. Wiem jednak że internet rządzi się swoimi prawami dzisiaj czytasz a jutro już o tym zapominasz i tak będzie też pewnie ze mną.

Gość oziebla
ja jestem kobieta "oziębłą", ale co wieczór zastanawiam sie kogo to wina. czy jak pisze wielu z was to problem w zwiazku. kiedys sie nie ukladala i to napewno mialo wplyw na sprawy lóżkowe, ale teraz jest dobrze a duzej poprawy nie ma. czy to moze tabletki antykoncepcyjne ktore zmniejszaja libido a biore je bez przerwy. czy stres i inne sprawy ktore wplywaja na to ze nie moge sie zrelaksowac.sama nie wiem co robic bo niszczy to moj zwiazek. juz prawie sie rozstalismy przez to. czy wizyta u seksuologa cos zmieni?? moze i wy faceci cierpicie, ale dla mnie nie ma nic gorszego jak przychodzi pora na seks, mam ochote zapasc sie pod ziemie albo skonczyc to jak najszybciej i isc spac...

Gość kakaalicjakakaaa
Dziwna ta dziewczyna. Moj facet jak mnie pocaluje, jak zlapie np za pupe czy na mnie wchodzi to mam dreszcze i mokro mi sie robi. Uwielbiam seks. On czasami sie smieje ze jeszcze troche i go tym seksem wykoncze ;)