Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutekirozpaczinostalgia

18-nastolatka zabiła swoje dziecko.

Polecane posty

Licealistka ,w szkole też nikt nie wiedział,matka z ojcem też nie wiedzieli że jest w ciąży. Urodziła dziecko a nastepnie je udusila zawineła w folie i zostawiła na polu. Straszne rzeczy sie dzieja i to dookola nas :(

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkkk
jak to starszne odmawiacie kobiecie prawa do aborcjii o wy nikczemni.

Gość klapska
bo faktycznie nie widac 9-miesiecznej ciazy...Nie wiedzieli?? Raczej nie chcieli wiedziec

Gość Januszek..........
Gdzie ,to słyszałaś????

Gość przedzilek
jest taki serial ciaza z zaskoczenia

Gość adsdkjkhjpa
rodzice pewnie myśleli, że brzuch ich nastoletniej pannicy urósł od fastfoodów :classic_cool:

Gość klapska
prosze was jakim trzeba byc tepakiem zeby sie nie zorietowac, ze jet sie w ciazy.

Zwłoki nowonarodzonej dziewczynki znaleziono w reklamówce na polu we wsi pod Kielcami w czwartek późnym wieczorem. 18-letnia matka została zatrzymana. Mówiła, że w domu nikt nie wiedział, że jest w ciąży. Urodziła w łazience. 10 lutego do ginekologa w ośrodku zdrowia w podkieleckiej miejscowości zgłosiła się 18-letnia kobieta. Podczas badania lekarz stwierdził, że niedawno rodziła. Gdy spytał, gdzie jest noworodek, powiedziała, że urodziła w szpitalu we Wrocławiu, ale dziecko było martwe. - Lekarz poprosił, by udokumentowała to mówią policjanci. Gdy przez cały tydzień dziewczyna nie przynosiła żadnego dokumentu świadczącego o tym, że mówi prawdę, pielęgniarka z ośrodka zawiadomiła policjantów. Powiedziała, że pacjentka niedawno rodziła, a nikt nie widział dziecka. Funkcjonariusze pojechali do domu w podkieleckiej wsi, gdzie nastolatka mieszka z dziadkiem, rodzicami i dwójką młodszego rodzeństwa: 3- i 9-letnim. - To normalna rodzina, nie ma w niej patologii. Nikt w domu nie wiedział, że nastolatka była w ciąży. Dziewczyna stwierdziła, że poród odbył się 31 stycznia w szpitalu wojewódzkim w Kielcach mówi wysoki rangą oficer świętokrzyskiej policji.

Gość takieczasyjakcyludzie
Czasem nie widać ciąży, niektore kobiety nie tyja wcale tak duzo, po za tym dziewczyna zaprzeczala gdy rodzice pytali czy jest w ciazy, moze nie chcieli wiedziec :(

Gość u mie we wsi też znaleźli
noworodka, całkiem niedawno obok mojego domu gdzieś na polu, golutkiego :( Nie wiem czy znaleźli matkę ale to straszne. Nie mam dzieci i nie planuje bo po prostu ich nie lubię ale w życiu nie zabiłabym dziecka! Ludziom to już całkiem odbija. Mam nadzieję, że dostanie odpowiednią karę, chociaz kilka lad odsiadki w ciepłym kiciu to żadna kara :o

Gość klapska
bylas kiedys w ciazy?? Nie kazda tyje ok ale prosze cie. Ruchy dziecka, kopniaki, zatrzymanie okresu, powiekszone, nabrzmiale piersi..Ginekolog tez czlowiek i nalezy do niego chodzic czasem

Gość klapska
ja kiedys czytalam o takiej wywloce, co urodzila w lazience i roztrzaskala glowke dziecka o kafelki. Jakbym ja wziela za leb i przywalila o sciane to by od razu Szatana zobaczyla

Gość u mie we wsi też znaleźli
klapska tez o tym czytałam. Widziałam zjęcia nawet :o to okropne ale co takim sukom zrobia? Pójdą siedzieć i w więzieniu będą miały drugi dom :o Znam takiego co siedzial kilka lat i tylko śmial się w żywe oczy, że tam przynajmniej pojadł, miał ciepło i zapewnioną opiekę więc wielka mi kara :o Za takie coś powinna być kara śmierci, w bólach i męczarniach

Gość takieczasyjakcyludzie
Nie nie byłam w ciazy, ale chodziło mi o to że inni ludzie mogli nie zauwazyć ze ona jest w ciazy, ona sama o tym bardzo dobrze wiedziała tylko nie chciała sie nikomu do tego przyznać. Nie miała od kogo uzyskać pomocy.

Gość andzia198903
Nie da się nie zauważyć, że nie jest się w ciąży. ja 5 miesięcy temu urodziłam chłopczyka i przenigdy bym go nie zabiła bo to najcudniejsze co może się człowiekowi przytrafić. A tą dziwczyne to bym osobiście zabiła ale tak aby się męczyła przez długi czas!!

Gość hfgwererrw
przeciez widac ciąże co za bzdury.

Gość Natalia MamaRoberta;)
Po tym jak traktowane sa mlode matki przez spoleczenstwo wcale mnie to nie dziwi iz tak zrobila.

pięknie, ja bym chciała zajść w ciąże a tutaj dziewczyna ma dziecko i je zabija, nie wiem czy można to tłumaczyć jakimś szokiem czy czymś takim

Mogła powiedzieć że poroniła i spuściła płód toaletą. Wtedy nikt by jej nie udowodnił że urodziła i zabiła dziecko. Oczywiście ciało powinna nie zostawiać na polu, tyko zakopać lub zatopić.

Gość mamusia synusiaaaaa
master pomyśł co piszesz :-( Biedne dzieciatko, ona tez biedna i glupia a rodzina ślepa :-( swoja drogą jak ona urodzila w łazience? i nikt nie widział? nie slyszał? przeciez dziecka sie nie rodzi 5 minut :-( a potem co? taka obolała poszła wyniesc dziecko na pole? SZOK!

Gość eleisia
"Biedne dzieciatko, ona tez biedna i glupia a rodzina ślepa smutas.gif swoja drogą jak ona urodzila w łazience? i nikt nie widział? nie slyszał? przeciez dziecka sie nie rodzi 5 minut smutas.gif a potem co? taka obolała poszła wyniesc dziecko na pole? SZOK!" Faza parcia porodu często trwa tylko kilkanaście minut, albo mniej. A podczas fazy rozwierania mimo że skurcze są często bolesne, to dziewczyna może tego nie okazywać. Zresztą nie porównuj porodu naturalnego do tego g****a co robią z wami w szpitalach. Chociażby rodzenia na leżąco.