Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imienniczek

Do mam małych Franków

Polecane posty

Gość imienniczek

Mam prośbę do mam małych Franków - jacy są charakterologicznie ? Spokojni , łobuziaki , niepokorni czy posłuszni ? No i w jakim wieku są i w którym miesiącu się urodzili :) ? Zdaję sobie sprawę ,że trafią się oba typy , ale może przeważy jakaś jedna cecha ? :)) :)) To tak w ramach zastanawiania się nad imieniem

Gość dori9
moj kuzyn ma na imie Franek ma 20 lat ,i jest bardzo przystojny ale wstydliwy i powiem ci ,ze bardzo wstydzi sie swojego imienia mowi ze dziewczyny sie smieja z niego jak sie przedstawia.i mysli nawet nad jego zmiana.Mi sie osobiscie tez to imie niepodoba

Gość imienniczek
dzięki :) teraz jakoś wydaje mi się ,że jest pełno małych Franków . 20 30 lat temu to rzeczywiście rzadko się słyszało .... hmmm

mój Franek? zwykle bardzo żywiołowy, roześmiany, wszędzie chce wejść, wszystko zobaczyć. bardzo samodzielny (na tyle na ile rozwój w danym okresie zycia pozwala), ale jednocześnie uparty i nieprzejednany. często wrzaskiem wymusza to co chce (choć wie że i tak nie dostaje, ale próbuje). ale jednocześnie boi się obcych, musi oswoić się z nową sytuacją, nowymi ludźmi. do ok 20 miesiąca zycia uwieszony dosłownie na mnie, nic nie mogłam bez niego zrobić, a teraz? taka mała Zosia Samosia, wszystko sam, sam i sam. ślicznie sam sie bawi, wcale nie potrzebuje towarzystwa. teraz ma stłuczoną stopę i musi być bardziej stacjonarny i pięknie się dostosowuje do sytuacji. jak bardzo bolało to pierwsze 2 dni siedzial tylko i "czytał" książki, naklejał naklejki. teraz jest nieco lepiej to raczkuje, zaczyna wstawać przy meblach. zaskakuje mnie tym swoim spokojem, opanowaniem i podporządkowaniem zaistniałej sytuacji. nawet na spacerkach pięknie siedzi w wózku, pomimo tego ze z wózka od lata nie korzystamy :)

Gość imienniczek
mała_agatka - super masz Franka :) opis zachęcający w 100% :) Gratuluję super synka :) Myślę ,że taki Franek za 20lat , to jak np "Tomek " czy "Marcin " w naszym pokoleniu , więc nie będzie osamotniony :))

nie wiem czy to zasługa imienia :P ale fakt super jest, oczywiście kryptoreklamy nie robiąc :P dla matki każde jej dziecko jest super i wyjątkowe i wspaniałe więc nie ma co tego brać pod uwagę :P teraz z tą nóżką to mnie dosłownie rozczula, taki jest słodki i kochany że sama nie mogę w to uwierzyć!

Gość imienniczek
agatka - słodziak :) Pewnie ,że to nie zasługa imienia tylko charakteru i super rodziców :)) :)) :)) ale fajnie poczytać :) Ja znam takiego Franka - 4-latka - indywidualistę , łobuza chodzącego własnymi ścieżkami ...ale 5 min na niego nie popatrzą i już coś zmajstruje :) Czy ktoś ma jeszcze jakiegoś Franka w domu lub okolicy ? :)

Gość imienniczek
up

Gość ja mam sasiada malego
franka. ma cos ok. 13 miesiecy. beksa taka ze szok :-) placze na okraglo od jakis 3 miesiecy. wczesniej nie byl taki placzliwy. a poza tym to trudno mi cos powiedziec bo jest jeszcze za maly

Gość MamaCollina
Franek Obesranek :D :D :D