Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snfedf

suka ukradla mi faceta do ktorego cos czuje! foto

Polecane posty

Gość snfedf
no ale sie rozstlaismy zeby dac sobei czas, bylismy razem 3 miesiace i kurde co? dla tkaiego lachona z wielkimi wymonami mnie rzucil?

Gość snfedf
taaa jasne bo z 54kg i 180cm wzrostu ejstem spasiona swinia ... jasne

Gość a takie sobie "
co się tak pieklisz? daj dupy innemu

Gość sacda
brzydka jak czarownica heh

Gość jikukik
to prawie jak anorektyczka w dodatku 180 wzrostu...... strach takiej wielkiej baby...... nic dziwnego ze do innej poszedł

no tak to był idealny związek w którym się rozstaliście zanim się dobrze zaczął ;D

Gość sacda
jeśli to prawda to nie dziwne że cie rzucił. przeciez ty jak szkieletor musisz wyglądac? :D zero dupy zero cycka, zero wcięć wycięć, no zero seksu :O juz bym wolała brzydką twarz ale z ciałem niż szkieletora sory. przy 180cm powinnas najmniej wazyc 65kg :/ sory poniżej to jakaś porażka dziewczyno

Gość wrocławski bard
już to widzę. Przy tych wymiarach jakie masz, też bym Cię rzucił. Tyczko spod pomidora:D

Gość du bist duuuuuuuum
180 cm? to ty już nie jesteś kobietą tylko wielkim zzieleniałym z zazdrości tłukiem:) zrozum że w takich jak ty wyżłach nie ma nic seksownego, ot cała tajemnica! a chłopakowi gratuluję wyboru

Gość snfedf
ta to wolabys ta suke ktora tez ma 180cm tyle ze pewnie ze 100kg?

Gość "ed'
pokażcie swoje ryje kurwisska

Gość trelelka
du bist duuuuuuuum zajebiscie........ " takie wyżły" dobry tekst i określenie ;-)

Gość snfedf
tak mam cyc ja glowe... sory jest oblesna i nie ma porownania ze mna wogole ...wiec nie wiem czmeu faceci na to cos leca wogole

Ale ma dupsko,nie mam pojęcia co nim kierowało ale ja osobiście nigdy bym nie wziął kobiety z takim dupskiem juz nie mówiąc o urodzie,bo w ogóle jej nie posiada.

Gość trzykrotka3333
Niebrzydka dziewczyna,a z tego co piszesz wynika że również niegłupia.A że nie wygląda jak jakaś anorektyczna modelka,to tym lepiej,jak to mówia"facet nie pies,na kości nie poleci " :P

Gość snfedf
nie musi leciec na kosci ale zeby odrazu na tuczna swinie?

Gość snfedf
jak ktos ma cyc wilekosci glowy to jest tuczna swinia a nie kobieta z kraglosciami

Ja bym chciała zobaczyć Twoje zdjęcie autorko. Wtedy można by było dokładnie stwierdzić dlaczego wybrał ją a nie Ciebie. Może i jesteś szczupła i wysoka ale hm. brzydsza od niej? Jak nie masz się czego wstydzić to wstaw swoje zdjęcie;)

Gość Jewelonek;]
Wiesz autorko ona w ogóle nie jest brzydka. Wygląda na zadbaną i usmiechniętą dziewczyne.A Ty jesteś zazdrosna i po prostu wyżywasz sie tutaj by sobie ulzyc. Lepiej idz do psychologa i zacznij sama dbac o siebie bo pewnie jestes strasznie chuda a po Twoich wypowiedziach tutaj to wnioskuje ze i masz pewnie niski poziom kultury.A ona wyglada na miłą dziewczyne a facecie lubia troche ciałka;) Maja za co potrzymac a nie za same kości;p A za obrazanie jej publicznie i wstawianie tu jej zdjec bez jej zgody mozesz poniesc wysoka kare i oby ktos tego dopilnowal. A im zycze jak najlepiej bo facet juz pewnie nie mogl wytrzymac z taka żyrafa z wysokim wyrazem chamstwa i agresji.

snfedf -> heh sam chciałbym mieć kobietę o takich seksy kształtach i nie określił bym takiej nigdy jako tłustą świnie :P

Gość kasiunia
leviatan ty gdzies pracujesz bo non stop na kaffe jestes od rana do wieczora.

Fakt, brzydka nie jesteś. Powiem tak, macie obydwie tak samo przeciętną urodę. Nie o to mi chodzi, że jesteście do siebie podobne, ale żadna z was nie grzeszy wybitną urodą. Więc dlaczego wybrał ją? Może chciał czegoś nowego, może mial ochotę na 'więcej ciałka', może macie inny charakter, usposobienie itp i dlatego ona.

Ta fotka wyżej to chyba podszyw,bo babsko ma chyba 50 lat,to jasne że wolałbym tamą,ale tak na prawdę to żadną z nich jedna wieśniara a druga stara.

Gość snfedf
no sory mam 27 lat! a ta gurba ma 25

Gość jak sobie zyczy firma zeby
fajna zdrowa lasaka i wyglada na sympatyczna ty lepiej pokaz swoja fotke