Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snfedf

suka ukradla mi faceta do ktorego cos czuje! foto

Polecane posty

Gość snfedf
Nie lubię anala,bo kiedy mój facet spuszczał się w moją dupę niechcący się zesikał do środka. :( Najbardziej lubię pozycję wyuzdaną tzn misjonarską,więc ja nie wiem czego mu brakowało...

Gość prawdziwy men wie ocb
jenifer to twoja cora w linku ??? ile ma lat ?? chybasie nie wstydzisz rodziny?

wpadka w 19 ? porod w 20 ?

jennifer8787*** -> facet szuka kobiety a nie szkielecika :P a są też takie którym PARĘ kilo więcej niż norma dodaje kobiecości ;) ale też się zgadzam z tym że są faceci którzy idą na łatwiznę bo kobieta której nikt nie chce staje się z czasem bardziej zdesperowana i próbuje złapać faceta przez seks

Gość wez sie powies
autorko wez sie puknij w łepetyne tak konkretnie.!!!jestes chora i tyle,! Jennifer ciebie tez jebie w stopce miec zdjecia dzieci?!przeciez nie wiesz jacy ludzie oglądaja i wogóle no masakra jakas......

Gość wstaw jeszcze raz swoje
zdjecie bo nie dziala ta strona:(

Levviatan - W dobie tap madl gdzie liczy się szczupła sylwetka nic dziwnego, że dziewczynom/kobietom mózg nakazuje być taką samą. Pozostają tylko te, które nie chcą się odchudzać i lubią swoja krąglejszą figurę:)

szczerze mówiąc to tylko sobie wkręcasz, że ona jest brzydsza od Ciebie :P Może figury świetnej nie ma, ale za to nie ma zmarszczek na twarzy tak jak Ty, chociaż nie sądzę aby to było Twoje zdjęcie - w opisie jest monika kurwa.jpg :D sama sobie tak zdjęcie podpisałaś ?? :D:D:D swoją drogą to ona musi być sympatyczniejsza od Ciebie :P w ogóle to co to za związek 3 miesiące??? hahaha :) 3 lata to jeszcze, ale ogólnie użalać się nad sobą mając 27 lat bo jakiś tam facet z którym przestałaś się spotykać znalazł sobie kogoś odpowiedniejszego to już w ogóle dramat :O

tez bym na miejscu dzenifer jebna sie w beret, na innych topikach pisze jak lubi w dupsko , czy spusty na facjate a tu wkleja linki corki. zenujaca sprawe ale coz pewnie patologia.

prawdziwy men wie ocb idz do swojej grubej zerznij ja w dupsko bo widac sperma ci juz wysadza mozg;) moje zdjecia moa sprawa i gówno ci do tego .Zajmij sie swoja grubą larwą zeby ci sie nie rozjebała;)

Gość wez sie powies
jennifer jak maja na ciążowym to i tak nie jest ok.Dla mnie to chore i tyle.Mamy czasy taki jakie mamy wiesz...na forum ogólnym hmmm to niesmaczne dla mnie ale dla kogos nie musi.Taka moja opinnia no niestety nie musiosz sie z nia zgadzac.