Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snfedf

suka ukradla mi faceta do ktorego cos czuje! foto

Polecane posty

Gość Grażynka - córka Stefana
Wyłupiaste ma oczy jak żaba! pewnie na kasę poleciała albo odbiła Ci go z zemsty jakiejś lub z zazdrości?

Gość snfedf
Mam 180 cm i ważę 40 kg. :) A on kurwa uparł się na to spasioną maciorę, no ja nie wiem! :( Faceci są ślepi!

snfedf szalu nie ma ani ona ani ty piekna nie jestes,mniej honor i zostaw go w spokoju co zrobisz? bedziesz sie prosic zeby do ciebie wrocil czy ja pobijesz?. Ja bym goscia olała,dlugo znim bylas/?. Powinnas skoncentrowac sie na sobie zadbaj o swoj image tak zeby tamten zalowal:)

Gość snfedf
ie wiem co jeje odwlailo zeby czyjegos kolesia odbijac... nie znam laski , tyle co sie dowiedizlam od zanjomych o niej

Gość prawdziwy men wie ocb
bo prawdziwy facet wie ze wyglad ma drugorzedne znaczenie. najwazniejszy jeswt sex. lepsza przy kosci ale szalona w wyrku niz sliczna piekniutka kłoda- jak moja była. moja była, zawsze se za nia wszyscy ogladali szczupla cycki C, dlugie czarne wlosy, ciemna cera, sliczna buzia .... a jak do jebania to jak za kare, albo tylko po bozemu. od tylu boli , na jezdzca na kucaka bola uda, tak nie wygodnie tak hujowo. w koncu znalazlem se laske pulchniejsza, buzka ladna ale w wyrku wariatka, anal deep oral, niewyrzyta. uwierz nie zaluje zmiany mimo ze ta 1 była wizualnie boginia.

Skoro czujesz się taka super i atrakcyjna to nie możesz znaleźć sobie innego faceta? Ja bym np. nie chciała faceta który wolał inną ode mnie.

chrupek -> ale niestety trafić na taka nie mogę :< snfedf -> a masz w ogóle piersi i tyłek który nie przypomina męskiego? ;D

Gość raczekkkkk
z wyglądu nie bardzo, może ma inne zalety

jak masz 180 i 40kg to jestes anorektyczka. moja była ma 162 cyce C szczupla idealnie i wazy 43 wiec sama rozumiesz

Gość snfedf
On powiedział,że jestem histeryczką i maniaczką! I że całe dnie siedzę na kafe i wymyślam różne prowo. A ona to niby ma jakieś hobby! PFFF

A to sorki,może kiepskie zdjęcie,ale serio wyglądasz na nim tak na około 40.Z tym 50 przesadziłem,wiem,daj inna fotkę.

prawdziwy men wie miales jedna laske i uwazasz ze wszystkie ladne sa jak klody agrube pasztety szalone w lozku no sory koles ale jestes ograniczony i to zdrowo,

Gość snfedf
taaaa gadajcie sobie dalej ze byrzydfka ze to ze tamto tylko poweidzcie mi dalczego w tkaim razie na tkaie lochy wiecej facxetow leci niz na porzadne szczuple kobiety...?

ty jestes ograniczona bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem 1. nie napisalem ze mialem 1 lase szczupla zgrabna ..w zyciu czy cos 2. nie napisalem ze wszystkie sa ....

ja tłumacze se to tak . WIEKSZOSC ladnych lasek mysli ze wszystk onadrobi uroda i ma na wszystko wyjebane, te mniej urodziwe wiedza ze kreci sie dookola masa szczuplych ladnych suk i czuja sie zagrozone dlatego wieksza uwage przykladaja do sexu.

snfedf moj maz mowi : "te brzydkie lochy grube sa raz ze latwe dwa ze sie kleją tzn w dupe wchodza takie slodkpierdzace a te fajne laski szczuple za wysokie progi ,faceci sa raz ze leniwi a dwa boja sie ze nie sprostaja takiej lasce -proste.czyli oglnie rzecz biorac faceci to frajerzy biora sobie takiego malego grubego pszteta a potem sie ogladaja za laskami a niektorzy nawet zdradzaja-żalosne do bolu

Gość snfedf
Mam : - wytrzeszcz oczu - krzywy kinol jak hamulec od karuzeli - kłaki jak z dupy czarownicy Ponadto jestem chuda jak nasza szkapa i zazdroszczę innym.:) Kiedy ta laska stała w kolejce po mózg i urodę ja dłubałam w nosie. :P

a czym mysli wiekszosc facetow ....wiadomo. wole miec udane zycie sexualne i dogadywac sie z mniej urodziwa (do dogadac sie mozna zawsze nawet ze slicznotka) niz dogadywac sie z sliczna ale trzepac sie co wieczor bo lalunia nie da rady albo coss.

Skoro żalisz się obcym ludziom na forum, że Cię koleś zostawił to może naprawdę jesteś histeryczką. Jakby mnie facet zostawił to nie trąbiłabym o tym na prawo i lewo. Levviatan - szukaj, szukaj, na pewno znajdziesz, teraz wiele w Twoim typie po świecie chodzi;)

a czym mam myslec ?!! mam wyjebane i tyle. mialem fajne lalunie i zawsze bło to samo, jak chodzilo o sex ... marudzenie. z brzydszymi nie ma problemu godza sie na wszystko bo wiedza ze w kazdej chwili mgoa dostac kopa w dupe.

Gość snfedf
jennifer idź i porozdzielaj kiełbasę bachorom a nie na kafe siedzisz. :P podszywy są mądre, a wy to się jebta,bo ja jestem fajna ęd mądra! studiuję po nocach poradnik '' jak schudnąć w 24 godziny ''. czasami dorabiam w programach o anorektyczkach oraz biegam po parku strasząc dzieci i osiedlowe psy.

frajer to cie zrobil gruzinko kadzienna.

Gość snfedf
a kto powiedzial ze w lozku jestem denna? no sory , to ze nie lubie jednej czy 2 pozycji i anala to nie znacyz ze jestem do dupy... bo reszte robie i tez lubie szalestwo... dlateog nei rozumiem, mial co chial a potem wybral ta loche

Gość jak sobie zyczy firma zeby
sama jestes locha, a ona ladniejsza od ciebie

chrupekdupek -> szukam ale ciężko bo teraz panuje moda na jak najmniej kilogramów a nie na kobiecą figurę ;] mam nadzieje że szybko znajdę :)

Gość adsfb sds
jennifer8787* - to twoja coreczka w linku ? ile ma lat ?

2 pozycje anal pewnie nie łykaszcalego po torbe - deep throat. moze wlasnie tego mu w tobie brakowało.

prawdziwy men wie ocb jednym slowem lubisz isc na latwizne jak wiekszosc factow..a i tak z czsem ta gruba rozjebie sie do poteznych rozmiarow i potem trzeba szukac ladnej i szczuplej kochanki;) ty frajer nie podskakuj