Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udzielam_wywiadu_rzeki

Facet 28 lat odpowiem na prawie wszystkie pytania

Polecane posty

burzy nie było , ale i tak chyba nie umiałabym zrobić zdjęć błyskawic :/ sex tantryczny .. o tym nie pomyślałam , słuszna uwaga ! powinieneś zostać lekarzem :D

jednak mężczyźni są inni , zupełnie wiem co jest kręcącego w stopach ..

Lekarz do pacjenta .. przykro mi , ma pan raka , niedługo pam umrze . Pacjent zasmucony ,ale pogodzony mówi do lekarza. -Panie doktorze , cóż , ale nie mógłby pan powiedzieć wszystkim że umarłem na AIDS? Lekarz zdzwiony , pyta dlaczego miałby tak powiedzieć , a pacjent na to - Po pierwsze będę pierwszy z całej wsi co umarł na AIDS , po drugie już nikt nie tknie mojej baby , po trzecie wszyscy co ją mieli się powieszą .

hej ... różne są poczucia humoru .. ten z ojcem to taki trochę "niemnoszko smieszno , niemnoszko staszno" ja czasem sprawdzam niektórych takim wulgarnym dowcipem który niemniej jednak mnie śmieszy , też jest po rosyjsku Jedzie dwóch rosjan pociągiem i coś gadka się nie klei , nagle jeden mówi : -Izwienitie, jebał ty kagda sabaku? -a pocziemu spraszywajesz? -wot tak, dla paddierżenia razgawora...

Telefon z apteki do pacjenta: -proszę pana, zaszła mała pomyłka, pan wczoraj kupował dla teściowej tymianek, a myśmy omyłkowo wydali panu cyjanek... -a to jest jakaś różnica ? -owszem, musi nam pan dopłacić 4,50...

No tak, Bartosz jakoś mnie nie wkurza ;) Może jestem przyzwyczajony? ;) Cała płyta Demon Days jest fajna :) Oglądam Ojca Chrzestnego - pewne filmy nigdy się nie nudzą :)

Hej co tam słychać u Was? Jak Wam minął dzień? U mnie nie grzmi i mam nadzieję, że nie będzie:) dzisiaj byłą piękna pogoda i mam nadzieję, że tak już zostanie:) chociaż żeby weekend był tak ładny jak dzisiejszy dzień:) Więc Twoje imię to Bartosz? Bartek? Ładne:) A tak na marginesie polecam Wam książkę Mike Gayle " Zupełnie nowy przyjaciel" naprawdę świetna:) w niektórych momentach płakałam ze śmiechu:) Do jutra:) Dobranoc:)

Hmmm... weeeeeeeeekend ;) Już niedługo :) A u mnie dzis pogoda syfiasta, stałem w korkach, tfu, ale oby do 16. 16 wychodzę i basta ;) Dziś planuję totalne odmóżdżenie z przyjaciółmi, bo w weekend będę miał trochę myślenia. Zastanawiam się, czy jutro nie wziąć udziału w takim biegu w Gdańsku, ale chyba odpuszczę, muszę dać nogom odpocząć. Miłego dnia :)

na kacu źle się biega zastanawiasz się nad tą nową pracą? jak nie będzie padać to dziś odpalę rolki ale najpierw muszę w domu ogarnąć bo tak po prawdzie to mam straszny bałagan :/

Gość Nanananananaaa
Mam 19 lat czy chłopak który ma 27 moze mna sie zainteresowac???

suzie no wyszedłem:) Z tymi ludźmi,z którymi tak długo pertraktowałem nie dogadałem się ostatecznie. Rozmawiam teraz z tą drugą firmą,generalnie tak jak myślałem chyba fajniejsza opcja:) W sumie zastanawiam się, czy w ogóle nie wyjechać gdzieś na rok,dwa. jest taka opcja a na razie nic mnie tu nie trzyma... u nas truskawy chyba po 14 czy 15...ale w sumie się nie rozglądałem, czekam na te późniejsze,słodsze,smaczniejsze;) Nana jak najbardziej może

prawie skończyła sprzątać i miałam wyjść , a tu leje :/

Uciąłem sobie drzemkę... Nie wiem, czy dobrze zrobiłem, chyba zakłóciłem swój biologiczny rytm i wcale nie czuję się wspaniale, a zaraz się zbieram. Co do wyjazdu, to jest kilka opcji. Na początku myślałem o czymś bardziej egzotycznym, jakieś Chiny albo Ameryka Płd., ale może nawet gdzieś blisko w Europie. Sam nie wiem. Imprezowa nutka dla Was ;) http://www.youtube.com/watch?v=V7CVmMNBi8g&feature=related

aleś pojechał z tą nutą :D , ale jak zobaczyłam motocykl to mi się przypomniał ten kawałek co śpiewał Sydney Polak o skuterze :D

Cześć Młody :D wczoraj byłam trochę na dworze a potem pooglądałam jak u koleżanki kładą tynki w domu ( buduje się niedaleko miejsca gdzie sobie łażę ) potem byłam w kinie ( source code, może być żeby zabić czas ) dziś spała do 11 w nadziei że przyśni mi się coś fajnego .. może i mi się przyśniło , ale nie pamiętam potem poszłam na rolki ( obtarły mi stopę , chyba mam pęcherz ale jeszcze nie oglądałam ) zresztą rrochę popadało i ścieżka zrobiła się mokra , kółka się ślizgają

muszę prasować .. ale nie mogę się do tego zabrać :/

dobrze że napisałeś że nie lubisz .. większość facetów wykręca się od tego twierdząc że nie umieją (co doprowadza mnie do szału ) a co tu jest do umienia ??? to przecież nie operacja mózgu , wszystko wiadomo , położyć wyprostować i przejechać :D