Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna-z-tys-bezrobotynych

Do wszystkich bezrobotnych.

Polecane posty

ptasiek nastraszony odwal się od tego forum. zamknij się jak nie masz nic mądrego do powiedzenia!

Gość fajowoowo
i nawet zawodowe wykształcenie straczy :classic_cool:🖐️

bezrobotna po stażu - dzięki za słowa otuchy. Nie mieszkam z rodzicami, jestem już po ślubie

Gość bezrobotna po stażu
Ja to szukam wszędzie, produkcja, Call Center, co tam mi tylko do głowy przyjdzie, ale jest cisza.

Ja tak samo :( Najbardziej drażni mnie to że nikt nie dzwoni. A jak idę na konkurs to jest ustawiony :(

Gość ja jak bylam bezrobotna od
w pracy nie mozna tez wybrzydzać, lepiej złapać byle co i w międzyczasie szukać czegoś lepszego, bo nawet tej najniższej krajowej w domu nie wysiedzimy i zawsze jakąś luke w cv zapełnimy ;)

Gość bezrobotna po stażu
Chciałabym już nie mieszkać z rodzicami, ale nie mam dokąd się wynieść. Głównie chodzi mi o ojca.

Bezrobotna po stażu - naprawdę Ci współczuję, mogę sobie jedynie wyobrazić co przechodzisz :( Życzę Tobie jak najszybszego znalezienia pracy :) Ja nie mogę narzekać, bo mój mąż jest wyrozumiały i wspiera mnie w znalezieniu pracy, a jak się nie uda to pociesza, że następnym razem przejdę napewno ja. Jest kochany, chociaż jest nam ciężko przeżyć do kolejnego miesiąca z 1 wypłaty. Na szczęście rodzice pomagają.

ptasiek - ODWAL SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dociera do Ciebie? Widać kto ma zaniżoną inteligencję. A od mojego wykształcenia WON!!!! Nie moja wina, że nie mam znajomości które pozwoliłyby mi znaleźć pracę!!!!!!!!!!!!!!!

a kolejny staż? moze dałoby rade?

Gość bezrobotna po stażu
jedna-z-tys-bezrobotynych Dzięki :) Ale szczerze przyznam, że od dłuższego czasu szukam pracy już bez entuzjazmu. Coraz częściej myślę, że jeśli znikąd nie ma żadnego odzewu to ja się naprawdę dosłownie do niczego nie nadaję.

ja jak byłam bezrobotna - byłam już na rocznym stażu z pup-u potem pracowałam 1,5 roku i teraz siedzę w domu :( bezrobotna po stażu - mam to samo, przez to że nie mogę znaleźć pracy, czuję się gorsza od rodziny czy znajomych którzy pracują i się spełniają w swojej pracy, jeżdżą na szkolenia itp. Mam nadzieję, że i do nas uśmiechnie się szczęście. Pocieszam się tym faktem, że przecież do końca życia nie będziemy bezrobotne tylko coś znajdziemy.

ptasiek powiedziałeś co wiedziałeś a teraz idz poczytja jakąś książke bedziesz mądrzejszy :)

Gość bezrobotna po stażu
Nie dałoby rady załapać się na kolejny staż, bo w moim PUP nie mają już pieniędzy na staże. Trzeba by było odczekać jakiś czas, ale niewiadomo jak długo, czyli tak naprawdę moja sytuacja by się nie zmieniła. Nawet w zeszłą środę byłam w urzędzie i widziałam całą tablicę zapełnioną ogłoszeniami, ale to wszystko typowo męskie zawody o których ja nie mam pojęcia. Zresztą nawet gdybym miała to i tak szukają mężczyzn.

Nie brak mi inteligencji. Akurat w miejscach gdzie pracowałam byłam lepsza, a wzięli dziewczynę która ma ciocię w szeregach rządzących.

też zaczynałam od stażu, wykorzystałam rok. na pewno w koncu na coś traficie :)

Może naprawdę puśćmy petycję w ruch :-)

Gość bezrobotna po stażu
Ja w zeszłym roku zrobiłam kurs z PUP. Ale póki co nie przydał on się. To wszystko tylko ładnie w CV wygląda.

rozumiem, ale chodź pytaj, dzwoń takie sprawy szybko ulegają zmianom, zwłaszcza na początku roku PUPy dostają fundusze na staże. a wiem jakie te babska tam są, tak się musiałam ubiegać przez te france. dlatego też nie zniechecaj sie tak od razu tylko pytaj, może akurat trafisz

bezrobotna po stażu - a jaki kurs robiłaś jeśli mogę zapytać? Też próbowałam się dostać, ale za wielu chętnych było :(:(:(:(

ptasiek - to może sam zostań sprzątaczką zobacz zgarniesz aż 3 pensje jak się postarasz! :O

dziewczyny trzymam kciuki za Was. pa :)

ja jak byłam bezrobotna od - dzięki wielkie :* pozdrawiam serdecznie

Gość bezrobotna po stażu
Ale one w PUP wiedzą, że w razie coś jestem chętna iść na staż. Mam tam dobrą znajomą, która akurat zajmuje się stażami, więc ona by mnie poinformowała, gdyby coś się działo. jedna-z-tys-bezrobotynych Mój PUP organizował kurs na sekretarkę. Też było sporo chętnych, ale ta moja znajoma mi załatwiła miejsce, bo inaczej bym się może wcale nie załapała. Co prawda jakieś nieduże pieniądze z tego były, ale sam kurs na razie nie był przydatny.

ale fajnie Tobie, ze chociaż mam świstek i co wpisać w CV.

Gość allewesele
A ja polecam zajrzeć na www.allewesele.eu gdzie znajdują sie oferty najlepszych ludzi w branży i dodatkowo ciekawe porady, artykuły

Gość bezrobotna 27 lat
Cześć wszystkim! Ja także jestem bezrobotna od wielu miesięcy, co prawda ciągle gdzies zaczepiam się na umowę zlecenie, no ale stałej pracy nie mam. Schemat ten sam jak u Was: wykształcenie wyższe techniczne + podyplomówka, staż z PUP, brak znajomości. Z jakich miejscowości/województw jesteście?

Gość jkdka
ptasiek dobrze mowi 3 godz a potem mozna jeszcze dorobic najlepiej na czarno bez podatku i w dupie miec

ehhh... ja też szukam pracy od grudnia.. w moim zawodzie niedługo ją znajdę pewnie :) ale tak jest, że nie ma teraz dobrej pracy tu gdzie mieszkam.. albo dzwonie w sprawie pracy i słyszę głos niemiły, jakiś taki odpychający to nawet nie jadę na rozmowę :) dziś będę dzwonić wieczorem i mam nadzieję, że od marca zacznę pracę :) ciesze się, że nie mam dzieci na utrzymaniu aha.. jestem po zawodówce i nie mam nawet matury, mam 21 lat :P zarabiałam 1500 zł w pierwszej pracy :) hehe później 1600 i raczej będzie więcej ciesze się że nie miałam możliwości iść na studia :)