Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna-z-tys-bezrobotynych

Do wszystkich bezrobotnych.

Polecane posty

Gość bezrobotna 27 lat
No tak jestem podobnego zdania. Co oni "mogą"? Tylko podnieść podatki... Nic niepotrzebne, wszystko powysprzedawali, zniszczyli i tyle. Po co produkować? Dziwi mnie, że Chińczykom wszystko się opłaca i cały świat jest "MADE IN CHINA"! Może powinniśmy od nich czerpać przykład.

Gość ziomek spod jedynki
zbliżają się wybory, będzie wojna o posadki w sejmie. Bezrobotni z wielkich miast powinni zebrać się przez fb czy inaczej i urządzić wielką manifestację (jak już będzie ciepło) pod Sejmem, Ministerstwem Pracy i Kancelarią Premiera z transparentami i pytaniami, petycjami co rząd robi aby ludzie mieli godną pracę? Co i rusz słyszy się o masowych zwolnieniach tu i tam. A często jak się chodzi po urzędach to babki tylko kawka, herbatka, plotki a ludzie którzy są obecnie bezrobotni robili by po wdrożeniu się 2 razy więcej , bo bardziej im by zależało niż dumnym paniom z 30 letnim stażem i znajomościami. One tylko wszystko sabotują :P I jeszcze należałoby wysłać do wszystkich partii listy otwarte aby napisali co zrobią dla bezrobotnych jak dostaną się do sejmu i rządu. Oczywiście nie chodzi o to by dawać zasiłek czy szkolenia, które potem wiele nie znaczą :P Widzę już 4 strony tematu a propozycji tekstu petycji nie ma. To w takim razie jak wyglądają wasze CV i LM. Mobilizować się a nie czekać jeden na drugiego.

Gość dziaddek
baualhaha ptasiek pracuje chyba na kafeterii ale mitoman

Gość do maja kaja 34
ogólnie ten kraj jest nie do życia. jest tu drogo przede wszystkim. Gdyby nie to że mam tu blizkich... wyniosłabym się dawno temu.

Gość kogo tu masz?
?

Gość bezrobotna 27 lat
Chociaż po tym jak Tusk chciał, żeby wszystkich było stać na wycieczki do Egiptu i po cudzie gospodarczym z Irlandii... Nie wiem dlaczego wszyscy zakładają, że wykształceni bezrobotni nie są dobrzy? A może ktoś miał małe dziecko i od razu nie zaczął kariery po studiach? Są też inne powody. Nie rozumiem tego, bo często to właśnie pracujący pociotkowie są bardzo słabi nawet w swoich dziedzinach. Stąd tyle niekompetencji w znienawidzonych urzędach...

Gość bezrobotna 27 lat
ptasiek nastroszony akurat tu masz rację. Tylko, że my i nasi rodacy nie umiemy się jednoczyć. Polak Polakowi wilkiem w kraju, a już poza jego granicami - jest jeszcze ciekawiej... I właśnie na ten problem też bym chciała zwrócić uwagę...

Gość bezrobotna 27 lat
Może i tak.

Gość bezrobotna 27 lat
Załóżmy, ze jest jak mówisz ptasiek nastroszony. Tylko, kto Ci powiedział, że np. ja nie mam pieniędzy. Widzisz to jest tak, że mój mąż ostro zapierdala tak jak być może Ty. Jednak nie tylko dla kasy się pracuje. Chcę wyjść z domu, być niezależna finansowo, spełaniać się...

Gość mateuszz28
wez dziecko idz stad bo juz czytac sie nie da

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja tam jestem za bo mnie już też to wk....a w tym roku koncze studia pracowałam tu i ówdzie przez 4 lata i od poł roku nie pracuje bo zakład się rozpadł. mam juz dosc szukania pracy i wysyłania CV na które marnuje kupe czasu i się nikt nie odzywa przepraszam odzywaja się agenci ubezpieczeniowi i ofe hehe masakra rozumiem np jak wysyłam cv pojde na rozmowe i mnie ktoś nie chce bo jestem w czymś słaba lub co ale nie ze nawet na rozmowe mnie nikt nie zaprasz masakra

Gość weźcie się za jakąś robote
zamiast pieprzyć na forum

Gość nieee on napisał
że te 5 tys to ma z różnych źródeł :D czyli raz pisze tak, raz siak, zależy jaki ma dzień :D

Gość bezrobotna 27 lat
No to wszystko jasne ptasiek :)

Gość nieee on napisał
weźcie się za jakąś robote zamiast pieprzyć na forum gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem to byś nie pierdolił głupot

Gość bezrobotna 27 lat
"wezcie się za jakąś robotę" ale np. za jaką? Zajmuję się domem, pracuję dorywczo, a stałej pracy szukam już od wielu miesięcy. Może zaproponuj coś bezrobotnym, a nóż skorzystają?

Gość bezrobotna 27 lat
ptasiek nastroszony i jak sie z tym czujesz? Żalisz się czy chwalisz?

Gość ptasia tata
stawiam ze ptasiek ma 16 lat wiecej mu njie daje bo jest za tepy

Gość bezrobotna 27 lat
ptasiek podaj ogłoszenie o tej pracy na forum. Może jest ktoś z tego miasta/wsi, co Ty i skorzysta.

bo ptasiek myśli że złapał pana Boga za nogi ,teraz jest zapotrzebowanie na jego usługi ,za chwilę moze nie być ,a stroszy się jak paw ,nick ma nawet adekwatny do tego co pisze.

Gość bezrobotna 27 lat
Widzę, żeby z Tobą ptasiek dyskutować lub rozmawiać trzeba się zniżyć do Twojego poziomu... Wtedy na pewno wygrasz doświadczeniem.

Gość dajmy spokój
dajmy spokój ,to jakiś debil ten ptasiek ,ignorujmy ,a mu piórka spadną .

A może zaczniemy go ignorować i nie wdawać się w dyskusje to ten dureń jeb... ty sam stąd pójdzie. Bezrobotna 27 co ty na to?

Gość bezrobotna 27 lat
Niewyrafinowane kłamstwa :)

Gość bezrobotna 27 lat
Mnie ptasiek rozbawił :) Dziwi mnie, że taka osobistość bywa na forum dla kobiet :) i jeszcze na takim topiku. Sympatyczne to, nie sądzicie dziewczyny?

Bezrobotni zacznijmy normalnie pisać nie zwracając uwagi na tego przygłupka, bo przez takich jak on temat ucieka. Może wymieńmy się swoimi spostrzeżeniami oraz doświadczeniami na temat pracodawców. może porozmawiajmy o tym jak się zachowywać na rozmowie żeby zrobić dobre wrażenie na przyszłym szefie. Cokolwiek oby tematem nie był ten pojebaniec.

to że jesteśmy bezrobotne nie oznacza że nigdy nie pracowałyśmy.

Szkoda że nie można zablokować takich niedomarasów jak ptasiek... Marzenie...