Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna-z-tys-bezrobotynych

Do wszystkich bezrobotnych.

Polecane posty

Gość bezrobotna po stażu
jedna-z-tys-bezrobotynych No fakt, mam co wpisać w CV, ale jeszcze mógłby sięten kurs w praktyce przydać :) bezrobotna 27 lat Ja mam wykształcenie średnie zawodowe. Studiowałam jakiś czas, ale w końcu zrezygnowałam. Jestem z mazowieckiego.

Gość bezrobotna 27 lat
Moim zdaniem to, co się dzieje w kraju to jest cios w polską inteligencję. Co zdolniejsi wyjeżdżają z kraju. Tworzenie prywatnych uczelni sprawiło, ze tytuły zostały podeptane i wcale się nie dziwię. Poziom na tych uczelniach jest żenująco niski, ale można też nawiązać wiele znajomości... Szanuję wszystkich i uważam, że każdy zawód jest potrzebny. Jednak czy Wy - ludzie po zawodówkach, technikach - chcecie zostać sami w kraju? O co Wam chodzi? Dlaczego nas nie szanujecie? Jesteśmy w trudnej sytuacji, ale kiedyś karta może się odwrócić. Pomyślcie, bo może warto się jednoczyć, a nie na siebie warczeć!

Gość bezrobotna 27 lat
Ja jestem z podlaskiego. U nas jest dramatyczna sytuacja. Układ goni układ, a znajomość znajomość. Cieszę się, że niektórzy są zadowoleni z obecnej sytuacji. Po co tyle zawiści jest w niektórych?

bezrobotna 27 lat - popieram, zamiast pomóc to ludzie specjalnie robią na złość albo cieszą się z czyjegoś nieszczęścia.

ja jestem z warminskiego

ja nie wiem czy tu zostanę :D póki co mnie tu ktoś trzyma, ale jeśli nie wyjdzie to "viva italia" :D i sajonara polska :D

Gość a ja z krakowa i tu
tez nie ma pracy dla inżynierów. A w 2007 z łapanki z ulicy ludzi brali do pracy, ulotki roznosili że szukają pracowników.

Gość dziaddek
ja tez z warminskiego tam to jest hooynia na maksa ale juz mnie tam nie ma

ja to nie wiem co to będzie :(

może naprawdę spróbujemy z tym łańcuszkiem? Co o tym myślicie?

Gość bezrobotna 27 lat
Ja jestem też mgr inż. Studia skończyłam w 2008 roku. Wtedy już było ciężko, ale załapałam się jeszcze na staż, a potem do dorywczej pracy. Podczas tych lat zrobiłam jeszcze podyplomówkę. Wszystko na państwowych uczelniach. Ja nie rozumiem ludzi, którzy się cieszą, ze ktoś po studiach nie ma pracy! Gdybym była wróżką i znała przyszłość, to też bym nie uczyła się języków, nie kończyła studiów. Zostałabym fryzjerką, kosmetyczką albo krawcową. Jak szłam na studia, to znałąm wiele bezrobotnych krawcowych, fryzjerek i kosmetyczek. Skąd mogłam wiedzieć, ze karta się odwróci? Zdawałam egzaminy na swoje studia, to było 7 chętnych na 1 miejsce. A teraz jest inaczej, są kampanie reklamowe, żeby ludzie w ogóle przyszli studiować. Czasy się co raz zmieniają. Ja nikomu nie życzę, żeby nie miał pracy, bo bez niej jest ciężko.

Gość yetttte
myslisz ze to cos da jak nie zrobisz rewolty to nic sie nie zmieni

Gość bezrobotna 27 lat
Czy myślisz, że ten łańcuszek pomoże? Ja niestety sądzę, że włodarze mają do w głębokim poważaniu. Samo to, że nie zatrudniaja najlepszych, tylko swoich często miernych, biernych, ale wiernych znajomych chyba o czymś świadczy.

Gość yetttte
ptasiek cwaniak bo ma robote pewnie by sral w gacie gdyby go wyrzucili

ptasiek nastroszony - zyczę ci z całych sił, żebyś był bezrobotny dłuzszy czas i żebys czuł to co my teraz.

Gość bezrobotna 27 lat
ptasiek nastroszony ciekawi mnie, czym Ty się zajmujesz, skoro masz czas śledzić nie interesujące Cię forum i dawać nam porady???

Gość Głodzilla...
proponuje nie zwracac uwagi to jakis frustrat internetowy

Gość bezrobotna 27 lat
Tylko, czy znajdzie się tylu chętnych i odważnych, aby zorganizować się i pokazać problem władzy? Mam pewne wątpliwości, co do tego. Czy jesteśmy już na to gotowi, czy musimy doświadczyć więcej poniżeń?

Gość bezrobotna 27 lat
A Ty ptasiek nastroszony na kogo zagłosujesz w najbliższych wyborach?

Gość hdddddd
a co ci rzadzacy moga sami nie maja duzego wplywu na sytuacje gospodarcza bo i tak nic nie robia

Gość bezrobotna 27 lat
ptasiek nastroszony odpowiedz na moje pytania. Po co tyle jadu w Twoich wypowiedziach? Nikt nikogo nie powinnien obrażać na forum, co się tyczy wszystkich.

Gość bezrobotna 27 lat
Wcale nie, ptasiek nastroszony nie podkurwia mnie. Lubię sobie podyskutować z ludźmi, którzy mają inne zdanie niż ja.

Gość bezrobotna 27 lat
ptasiek nastroszony, a gdzie pracujesz?

Gość bezrobotna 27 lat
Media są podporządkowane. Już nie są czwartą władzą tak jak kiedyś...

Gość bezrobotna 27 lat
To ciekawe ptasiek nastroszony, że musisz tak zapierdalać, skoro masz czas na pogaduchy z bezrobotnymi!

Gość dfgdfgdgdfg
ja juz przestalem szukac pracy w tym kraju

Gość do maja kaja 34
ważne autorko jest to czy masz fach w ręku i czy jesteś dobra w tym co robisz. to że masz wyższe wykształcenie gówno kogo obchodzi. ciao

Gość bo pewnie ptasiek jest
chory albo ma po prostu wolne :D