Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hippa1

Dziewczyny po ciąży, dieta od marca, motywujmy sie!!

Polecane posty

czesc dziewczyny. Waga jak stala tak stoi nie ruszyla nawet o gram:-( ale przegladalam rozne fora o Dukanie i tam tez sie wypowiadaja dziewczyny ktore na tej diecie nie chudly. No nie wiem mysle ze na kazdego to dziala inaczej. Do niedzieli w kazdym razie bede na tej diecie, troche mi szkoda bo fajnie sie czuje na tej diecie i nie jest ona jakos bardzo rygorystyczna jak dla mnie, lepiej mi z nia niz z norweska. A co do pracy to Davidziula moja firma sie przeniosla jakies 300 mil ode mnie, wiec nie mam powrotu, dali odprawe i juz. Teraz szukam pracy na pol etatu wlasnie, bo chce z synkiem siedziec w domciu, wiec albo wieczory, albo weekendy wchodza w gre. duzego wyboru nie mam, no ale to tylko 16 no góra 20 godzin w tygodniu. Davidziula ja tez mialam plan wlasnie wrocic na dwa dni do mojej poprzedniej pracy, no ale przeniesli sie no i zostalam bez pracy.Mam nadzieje ze szybko cos znjade bo mam jeszcze niecale dwa tygodnie do konca macierzynskiego. Pozdrawiam koleżanki!!!

Hej, wpadłam Was odwiedzić. Hippa, to lipa, że nie chudniesz na dukanie, ale też zasmuciłaś mnie porzuceniem diety 1000 kcal. Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz coś skutecznego dla siebie. Grzecha, a Ty po imprezie zaczęłaś dietę? Monika, no to masz motywację z tą wymianą garderoby :) Ale powiem Ci, że ja powinnam to zrobić już jakiś czas temu, ale jakoś nie mam siły na zakupy. Łażę więc jak dziad w za dużych ubraniach i nic na mnie nie leży, no ale może od weekendu zacznę wymianę :) Ciekawa jestem czy zabieg usuwania rozstępów jest skuteczny. Też bym chętnie się udała. kiedy planujesz iść? Ja zaprzastałam odchudzania, ale najgorsze jest to, że duuuużo jem. Wprawdzie nie tyję, no może przybyło mnie z 1 kg (po takim obżarstwie nocnym to pryszcz), ale naprawdę chciałabym schudnąć jeszcze te 2-3 kg, co jest dla mnie teraz tak trudne, że szok :( Chyba najwcześniej z Was wracam do pracy, bo już od 1.07. jak może wcześniej pisałam budujemy dom i to na kredyt, więc nie możemy pozwolić sobie na mój wychowaczy. Smutno mi rozstawać się z synkiem, ale coś za coś. Przynajmniej nie będzie się wychowywał w bloku... No nic, tak piszę i piszę i stwierdziłam, że trzeba się za siebie zabrać, więc zacznę od dziś mój 1000 kcal.

Czesc dziewczyny. Ale mam podly nastroj,chyba przez ta wstretna pogode,albo przez diete... Wiec dzis moj 3 dzien. sniadanie juz zaliczylam,nawet mi smakowalo,moze dlatego ze bylam glodna,bo wczoraj ostatni posilek zjadlam o 16! aa, i ubylo mnie 1200gr.Nie jest zle,ale za pierwszym razem wiecej spadlo,no,ale to 3 dzien dopiero,a wlasciwie az jesli chodzi o ta diete!:) Hippa,nie wiem co Ci doradzic! Wczoraj spotkalam kolezanke,jest na Dukanie 10 dni i schudla 4 kg,tylko jej waga wyjsciowa jest duza,moze to ma jakis zwiazek z tym chudnieciem? Kolejna kolezanka dukala przez dwa tygodnie,wysypalo ja,bolal ja zoladek, schudla troszke,ale przerwala,bo wygladala jakby miala tradzik w wieku 30 lat! Jesli bedziesz czula ,ze naprawde jestes gotowa na Norweska,wtedy sie za nia wez,inaczej nie da rady,duzo zalezy od nastawienia. Stokrotka,ja garderobe wymienilam, czasem kupowalam za male ciuchy dla motywacji,wlaze we wszystkie. Oj,jak ja Ci zazdroszcze wlasnego domu....Ja tulam sie od 6 lat po wynajetych chatach,ale w Anglii kupic chate... No nic ,pozdrawiam dziewczyny,walczymy dalej!

Skowroneczek, stawiam na dietę w związku z Twoim podłym nastrojem. Ale ja Cię podziwiam. Dla mnie jesteś guru na tym topiku. Tylke kilosów zgubionych i jeszcze walczysz. Skąd w Tobie tyle siły dziewczyno? :) Wiem, że dom w Anglii to coś strasznego nawet na kredyt. Znajomi z bardzo dobrymi zarobkami nawet nie marzą. W PL też ciężko, ale przynajmniej dają jeszcze kredyty :) Postanowiłam, że jutro idę na pierwsze poważne poodchudzeniowe zakupy. W końcu muszę wrócić z jakimś wyglądem do pracy :) A tak o diecie, to pozarłam już 800 kcal, a gdzie do wieczora... No ale wierzę, że dam radę :)

hej :) 0,7 w dol :) prawie 4kg za mna :) 1kg na tydzien :) tak jak sobie zalozylam!! w takim tempie pod koniec wrzesnia bede lachonem :D ;) Monika, ja mam spacerowe maclarena pokochalam sorbety...jem prawie codziennie i ..... i tak chudne!!! najwazniejsze nie przekraczac dozwolonej dawki kcl i to dziala!!

Gość elevelka
hejka! u mnie 1 kg w dół czyli 82 dziś rano :) to i tak jeszcze potwornie duzo :( ja tez nie wiem co z moim wychowawczym.... marzę chociaż o 2 mies. u nas tez domek na kredyt, wprowadziliśmy się w marcu, mała miała 3 mies. i wreszcie na swoim, ale coś za coś. Dukam dalej, wczoraj piekłam sernik pięknie wyrósł i nie było chwilę prądu :I no i co? klapł! ale i tak jadłam z apetytem ;) Moja dzidzia je dziś rybkę po raz pierwszy :) zobaczymy jak zasmakuje. pozdrawiam i kg w dół życzę :)

Och Dziewczynki, ale miło czytać o Waszych spadających kilogramach :) Bardzo się cieszę razem z Wami :D Fira idziesz jak burza do celu nr 1 :) Elevelka, no i jak się mieszka w takim domku? My wprowadzamy się na jesieni i już nie mogę się doczekać... Właśnie się pomierzyłam i ubyło mi po 1 cm z uda i łydki. Kurcze, dziwne, ale fajne :D I aż jeść mi się nie chce z tej radości. A co do dukanowych przepisów to piekłam bułeczki i pyyycha, spróbujcie jak jeszcze nie robiłyście.

Czesc dziewczyny. Ja tez mam podly nastroj bo ciage tu pada juz mam dosyc tego!!!!!! Poza tym nie chce mi sie pracy szukac:-( Mam jedna na oku ale dopiero jest od konca sierpnia, a na te dwa miesiace to nie wiem.....chyba jakos przebiduje. A norweska nie wiem kiedy zaczne ale mysle ze w niedziele lub poniedzialek. w sumie to juz bym mogla ale czekam jeszcze do niedzieli na Dukanie. Moze Davidziula faktycznie chudna l;udzie z wieksza waga wyjsciowa, nie mam pojecia jak to dziala, ze ja tylko niecaly 1kg schudlam. Moze taka niezbyt rygorystyczna dieta na mnie nie dziala poprostu? Kurde moj maly sie zrobil taki nerwus że szok!!!!Normlanie warczy na mnie. Nie wiem czemu, u nas nikt w domu nie krzyczy itd....nie wiem czemu taki sie zrobil od pewnego czasu, moze to przez zeby bo mu dokuczaja?

Gość elevelka
hippa powiem Ci, że faktycznie osoby z niskim BMI (około poniżej 26) wolniej chudły. Moja koleżanka, która chciała schudnąć tylko 6 kg chudnie duużo wolniej od nas kilku co miałyśmy po 20 kg do zrzucenia. A tak wogóle to i z tą wysypką prawda... ja jestem cała zsypana ręce, nogi i jeszcze teraz na twarz mi wyszło! Okazało się że mam trochę uczulenia na białko. Jak jadłam go mniej to nic się nie działo, a teraz szok!!! Domek zaczęliśmy stawiać w zeszłym roku w maju, także poszło ekspresem ;) Mieszka się fajnie, bo jestem panią sama siebie i domek urządziłam po swojemu i wszystko mi pasuje, dobrze się w nim czuję (oprócz białych płytek i fug- masakra w utrzymaniu czystości- odradzam) Teraz się tylko zastanawiem, czy nie lepiej było skromniej i teraz mieć więcej kasy i z dzidzią móc dłużej posiedzieć :( Dziś bez grzechów :D

Gość elevelka
P.S. Do tej pory mieszkaliśmy z moimi rodzicami, także lzej było z obowiązkami domowymi, teraz sama zapitalam, a nie przywykłam ;)

witam, u mnie kolejny dzień mojego odchudzania i na razie jakoś idzie, ale w weekend idziemy na wesele, więc raczej nie dam rady nie jeść. No ale tylko w ten weekend robię sobie wolne.A od poniedziałku zaczynam dietę amerykańską..hehhe,nie długo chyba ze wszystkich państw zrobię diety:) a co do dukana to moje dwie koleżanki je robiły i w ciągu 2 miesięcy schudły prawie po 2O kg.Ja też ją robiłam ale w ciągu miesiąca schudłam tylko 4 kg i dostałam strasznej wysypki od białka, wiec sobie darowałam. a co do zabiegów na rozstępy, to na pewno już nigdy ich nie usunę tak aby ich nie było.ale takimi zabiegami można je chociaż trochę zmniejszyć.Podobno teraz takie zabiegi be-one są bardzo dobre na rozstępy. fira a powiedz jak ten wózek sprawdzał się w zimę, czy tylko na lato go masz? bo te wózki mają małe koła. tak czytam, wszystkie z was mieszkają w swoich domach..fajnie..my mamy mieszkanką, wprowadziliśmy się na początku roku..ale przy tym mieszkaniu ile było pracy, wykańczanie, urządzanie, itd.wiec podziwiam jak ktoś buduję własne:)

Hej. Dzis 4 dzien Norweskiej,ubylo mnie 2,3 kg!!! :) Normalnie az sie chce stosowac ta dietke,kazdemu bede polecac! Jeszcze 10 dni i koniec dietkowania,potem tylko musze sie pilnowac zeby nie przytyc,a moze byc ciezko,bo za poltora miesiaca lece do Polski.... Hipcia,jak tam u Ciebie? Stokrotka,to fakt schudlam juz duzo,ale powiem Ci ,ze gdyby nie wyjazd do Polski,ktory bardzo mnie motywuje,nie wiem czy dalabym rade! Piekna pani,halllo!!! Juz po weselisku? elevelka,moze powinnas zastanowic sie nad inna dieta,bo skoro Cie wysypalo,to znaczy,ze bialko Ci nie sluzy i mozliwe,ze masz przebialkowany organizm,a to jest naprawde niebezpieczne dla zdrowia,poczytaj o tym,zanim nie jest za pozno... Pozdrawiam Was laseczki. Milego dzionka!:)

grauluje Davidizula super:-) Ja zaczynam od poniedzialku tak jak mowilam te diete norweska mam nadzieje ze wytrzymam chociaz tydzien, bo dwoch to chyba nie dam rady, ale te 3kg na norweskiej chce zrucic!!!!! Bo Dukan nietstey nie dla mnie sie okazal, a zapowiadalo sie tak pieknie:-) Ja nie mialam zadnych wysypek i w ogole dobrze sie czuje ogolnie zadnych problemow ze zdrowiem...ehhhhh szkoda. Piekna pani odezwij sie jak juz bedziesz miala chwilke bo zapomnialam czy wesele juz bylo czy bedzie teraz w sobote?? W kazdym razie najlepsze zyczenia kochana dla Ciebie i Twojego męża!!!!!

Hejka! Dzis piaty dzien diety. Waga stanela...Moze dlatego,ze twagozek zjadlam o 20 i dosc posolilam...:( Ale od dzis juz przykladam sie bardziej,ostatni posilek o 17-ej.Marza mi sie jeszcze dwa kilogramy w dol. Zobaczymy!Jedno wiem,dotrwam do konca. Hippcia,moze dasz rade dwa tygodnie,nawbijaj sobie do glowy,ze bedziesz conajmniej 4 kg lzejsza itd,powinno sie udac! Trzymam kciuki. Uciekam do maluszka!papa

No to dziewczyny od jutra NORWESKA!!!!! Brrrrrrr. Zakladam ze najmniej ile wytrzymam to 3 dni, ale chcialabym chociaz tydzien, zreszta kazdy dzien dluzej bedzie dobrze ale najmniej 3 dni!!!! Juz nic nie obiecuje ze wytrzymam 2 tygodnie bo wiem jak bylo wczesniej!!! Ta dieta jest rygorystyczna ale jak narazie najlepsze efekty sa po niej i zadnych skutkow ubocznych!! No i nie ma efektu jo-jo. Szkoda mi tylko ze nie chudlam nic na Dukanie, bo to by byla dieta dla mnie pod wzgledem jedzenia, w ogole sie nie meczylam na niej, nie czulam ze to dieta, dlatego polecam do sprobowania wszytskim Dukana jesli bedzicie chudly, to jest to najlepsza dieta, gdzie czlowiek sie nie meczy!! Dzis w koncu slonce!!! Davidziula czy u Was tez wiecznie pada??? Bo ja juz mam dosyc i dostane depresji!!!

Coś zamarłyście, bo co do Was zaglądam to cisza, no więc ją przerywam :) Skowroneczek i tak Cię podziwiam za działanie. Każda z nas ma jakąś tam motywację, ale Ty królujesz. Jak tam Ci idzie ostatni etap norweskiej? Jak zjedziesz do PL, to na bank Cię nie poznają :) Wylaszczona mamusiu ;) Elevelka, to u nas budowa idzie jeszcze szybciej. Zaczeliśmy w marcu, tak w połowie i we wrześniu, max w październiku się wprowadzamy. Aż jestem w szoku, że tak szybko idą teraz te budowy. A co do płytek, to Kochana, ja mam takie w naszym mieszkaniu od 4 lat. Na początku jeszcze starałam się doczyścić tą białą fugę, ale teraz olewam to totalnie, bo tylko po domestosie to jakoś wygląda, ale przy małym dziecku nie mogę pozwolić sobie na ten zabieg, bo czuć efekty czyszczenia ze 2 dni. W nowej kuchni zastosuję chyba panele i będzie koniec męczarni :) Dziewczynki, meldujcie jak Wam idzie, coś pospadało? No i Grzecha, odezwij się w końcu jak tam żyjesz. Ja dietuję. Nie liczę za specjalnie kalorii, ale tak 1200 chyba nie przekraczam jak robię wieczorem bilans dnia. Jutro się zważę, to zobaczymy. Ach, no i wczoraj byłam na zakupach i nabyłam spodnie rozmiaru 34!!!! Chyba pierwszy raz w życiu. Fakt, że się w nie wbijam, a nie wchodzę, ale za 2-3 kg będą jak ulał ;)

Witam Was Kochane. Ja jak czytam Hippe to jakbym siebie czytała bo też nie mogę wytrwac na żadnej diecie . Ja w dzień imprezy ważyłam 86 kg ale oczywiście po trochę sobie odpuściłąm bo jeszcze ciągle miałam jakiś spóźnionych gości i tak przebimbałam ten tydzień. I tak sobie myślę że przyłącze sie do tej norweskiej i zacznę jutro razem z Hipcią , może we dwie będzie łatwiej. Oczywiście wątpię że wytrzymam cała ale żeby tak tydzień...Bo dziś znów mam 88 kg , ale na to moje ostatnie obżarstwo to i tak dobrze. Acha - pocieszające jest to że na imprezie wszyscy zauważyli ze schudłam - a wiecie jak to na takich rodzinnych imprezach - z polową gości to widuję sie raz na pół roku.Także jest o.k. Oby tak dalej . To co Hippa - od jutra start

Gość elevelka
stokrotko życze Ci żebyś się wprowadziła tak jak planujesz, ja planowałm Swięta BN, ale dwie ekipy się wycofały i szukałam nowych w 9 mies ciąży... i glazurnicy się guzdrali strasznie :( Jak masz dograne ekipy to może Ci się uda ;) U mnie dieta trwa, w sobotę popełniłam straaaszny grzech!!! Zjadłam jedną kulke lodów.... Okres nadszedł w czwartek... wazę się jutro i dam znac Buźki

Grzecha, życzę wytrwania na tej norweskiej i super, że rodzinka zauważyła schudnięcie :) Elevelka, u nas ekipy są póki co zgrane co do dnia. Mamy już tynki i w połowie ocieplony dom na zewnątrz. Nie wiem czy pisałam, ale od 4 dni mieszka u nas teściowa (będzie opiekowała się Młodym jak wrócę do pracy), więc gdybym miała robić wykończeniówkę sama, to ją zrobię, bo długo z nią nie wytrzymamy ;) Już widzę siebie układającą płytki ;) Dziś dzień do dupy u mnie z dietą. Zjadłam 2 kawałki takich pysznych tortowych ciast imieninowych, więc czymże jest gałka lodów w porównaniu z taką bombą :) No głupio było odmówić ;) Ciekawe co jutro pokaże waga... A no i po ważeniu sobie stopkę zaktualizuję.

Gość elevelka
hejka :) zważyłam się... waga pokazała 81, czyli znowu 1kg w dół :D myślałam, ze może ze dwa spadną, ale i tak dobrze. No to stokrotko masz motywacje ;) mam nadzieję, ze wprowadzisz się jak najszybciej :) Moje maleństwo wczoraj prawie cały dzień przepłakało i w nocy sie budziła z płaczem. Pogoda fatalna, jest 14 stopni, mocno wieje i pada :( nawet na dworek wyjść nie możemy :(

Elevelka, gratuluję zgubionego kilograma :) No i ja trochę schudłam :) Super, bo już nie liczę kcal, a kilogramy wolno, ale zawsze spadają. Jeszcze 1,9 kg i naprawdę koniec z odchudzaniem. Dziewczynki, trzymajcie się i chudnijcie, ja wybywam na tydzień w góry. Odezwę się po powrocie. Mam nadzieję, że nie utyję za bardzo na knajpowym żarciu. Postarm się jeść tylko bezsosowe sałatki :)

dziewczyny zaczynam norweska. Grzecha przylaczaj sie i pamietaj musimy wytrwac minimum 3 dni.a potem kazdy kolejny dzien to bedzie sukces. davidziula jak tam norweska dajesz rade??dziewczyny gratuluje wam spadku wagi.kazdy kilogram mniej to sukces.elevelka juz niedlugo bedziesz miala 7 z przodu.super. A Stokrotka niedlugo osiagnie cel jak i Davidziula tylko Davidziula to co chiwle zmienia cel na nizsza wage:P niedlugo zmieni ze chce 49kg wazyc:P Davidizula tylko sie nie gniewaj na moje żarty!! Dziewczyny bierzcie przyklad z Davidziuli bo razem ze mna startowala z podobnej wagi i doszla prawie do celu, a ja w miejscu stoje. Takze jak sie chce to mozna schudnac a jak sie jest leniwym tak jak ja to trzeba sie meczyc!!! Pozdrawiam babeczki

Witajcie! W koncu ladna pogoda,az sie chce zyc.do tej pory bylo zimno,wialo i padalo. Hipcia,co mam sie obrazic,wiem,ze to zarty!Wiecie jak to jest ,w miare jedzenia ,apetyt rosnie;),stad te nowe cele. Hipcia ,ja w sobote nagrzeszylam,wpadl do nas kumpel i wypilam pare drinkow,w niedziele z wiadomych powodow nie moglam patrzec na jedzenie,a tymbardziej na jaja.Wiec dwa dni zawalilam,ale dzis lece dalej,zaraz zjem lunch....AAA,zapomnialam dodac,ze ubylo mnie 3,100!!!! Pozniej zmienie stopke.. :) :) :) Dziewczyny,gratuluje kazdego zgubionego kilograma,booszzzeee,ile to my musimy sie nameczyc..... Pozdrawiam,milego dzionka! Hippcia,Grzecha,dacie rade!!!!Meczymy sie we trzy!!

dobry wieczor. Dotarlam prawie do konca dnia pierwszego norweskiej ufffff.... Dostalam tez dzis okres, ale nie zamierzam rezygnowac z diety gdyz dobrze sie czuje, narazie jednek nie bede sie wazyc bo nie chce sie wkurzac ze wiecej waze przez okres....Takze pierwszy dzien za mna!!! A jak tam Grzecha Ty sobie dalas rade???? Davidziula no w koncu i Ty jakies grzechy popelniasz na diecie.....bardzo mnie to ucieszylo Ci powiem bo doslownie nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcze ze juz tyle schudlas!!!!! Jestes na prawde NR 1 dla mnie jesli chodzi o silna wole i odchudzanie!!!! Jutro walki dzien 2. Dobranoc!!!

Gość elevelka
hejka pisałam wczoraj na forum dukanowym z dziewczynami co pochudły po 50 kg i wage trzymają - dla mnie to guru dukanowe. Kilka z nich ruszało też z wagi 90kg i chudły w oczach! 30kg w 3 mies. A mi kurde schodzi coraz wolniej, już nawet mniej niz kg na tydzień, a myślałam, że do połowy sierpnia mi zleci :( Z im większej wagi sie rusza tym szybciej powinno lecieć.... spodziewałam się zastoju przy 73kg a nie 83kg :( Mam jakiś nastrój depresyjny, no i chyba za mało jem, tak napisały dziewczyny, że na dukanie trzeba ciągle wcinać białko, a ja straciłam apetyt i dziennie potrafie zjeść pieczone udko, serek wiejski i kilka plasterków wędliny. To chyba właśnie odkąd zaczęłam mniej jeść zaczęło mi mniej spadać :( Czuję się fatalnie.. jestem gruba.... Zawsze byłam laseczką - fakt, ze ciągle na diecie, ale rozm 38 był. Ostatnio przed kościołem podeszła do mnie babeczka i mówi: "oj widzę, że Ewelince się przytyło, a zawsze taka szczuplutka była..." bardzo mi miło było... Najchętniej to bym przy zgaszonym świete prysznic brała żeby na siebie nie patrzeć.... łeeeeeeeeee

oj elevelka widze ze dopadlo ciebie teraz depresyjne nastroje....ja tez takie miewam i sie wkurzam na siebie w dodatku.ale elevelka jesli w ogole cos chudniesz to bardzo dobrze a to ze wolno to nic, wazne ze spada.ja dzis drugi dzien norweskiej, i okres tak bolacy ze nie mialam sil z lozka dzis wstac i moj synek bawil sie sam w lozeczku prawie 2 godz a ja lezalam i patrzylam tylko na niego, juz tyle tabsow zjadlam i nic nie przechodzi, nawet nie mam sily jesc, wiec narazie zjadlam jedno jajko tylko.moze pozniej poczuje sie lepiej, a teraz ide sie polozyc bo brzuch mam jak bania od tego okresu.buzka

Siemka. Jak tam dietkowanie,dziewczyny,trzymacie się? Ja walcze nadal,ale muszę przyznać,że jest coraz ciężej i czuje,że się poddam... Hippcia,a nie masz gdzie kupic Nospy lub Ketanolu,powinno pomoc Ci na bolesne miesiaczki.Ja radzilabym Ci przerwac dietke... elevelka,kochana,kazda z nas to przechodzila,zalamanie,bezsilnosc,zwatpienie...Coz,jedyne co moge Ci poradzic to nie poddawac sie,myslec pozytywnie, cieszyc sie z tego,co juz osiagnelas! Bedzie dobrze! Glowa do gory! Dziewczyny,musze wkleic ten link,poczytajcie jak znajdziecie chwile... Pa pa:) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4869328

czesc dziewczyny. przerwalam norweska na czas okresu, tzn. nie tyle co przerwalam co nie zjadlam wczoraj prawie nic bo do bolu brzucha doszedl bol glowy. davidzilua nospe mam ale na mnie nie dziala bioree po 3-4 tabletki i dopero przechodzi ale na jakies pol godzinki tylko. ketonal bralam kiedys przed ciaza tez mialam bolesne miesiaczki ale to jest na recepte....bede w PL to sobie zakupie. takze wczoraj to sie tabletek najadlam jedynie. ehhhh a myslalam ze po ciazy juz bolesny okres to bedzie przeszlosc, a tu jeszcze gorzej....a moze to tylko na poczatku?jak wy mialyscie dziewczyny? buzka

Dzien dobry. A co tu tak cichutko?? Moj bol okresowy dobiega konca, dzis juz w koncu obudzilam sie bez bolu!!!Ufffff....Doczekam do konca okresu i od poniedzialku chyba zaczne na nowo norweska. u nas pogoda w kratke raz slonce a za godzine lunie deszczem i tak dzien w dzien...gdzie to lato???????????????? Ehhhhhh. Dziewuchy a jak u Was? Grzecha jak tam norweska robisz dalej?Odzywac sie!!! Piekna Pani hop hop odezwij sie do nas!! Milego dnia dla wszytskich!!

halloooo. ale cisza, chyba was dieta wykonczyla dziewuchy!!! Ja mam gosci do piątku, wiec nie bede miec czasu za bardzo na pisanie. U nas goraco sie zrobilo wiec jesc sie nie chce, no ale nie moge miec diety bo nie bede jesc jajek i grapefritiow z rodzina....takze narazie stopuje, znowu....ale do odwolania!!! za to nie tyje waga stoi w miejscu. Pozdrawiam!!!