Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piparazzi

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... KREM SNICKERS.

Polecane posty

W Polsce to go już chyba na pewno nie spotkam, a w Niemczech? zleciłam komuś, ale też twierdzi, że nigdzie go nie widział. A ja mam pypcia na krem Snickers 😭

Gość policyjny donosiciel
w Auchanie nie ma?

Gość policyjny donosiciel
znalazłam takie cóś w necie: ktoś napisal w 2008 roku: Dot.: Krem snickers :) -------------------------------------------------------------------------------- Mam złą wiadomość :| napisałem do firmy Mars i oto odpowiedź: Cytat: Witam, Jak narazie przestaliśmy produkować kremy śniadaniowe naszej firmy. Infolinia Mars Polska

Gość ziomekvdfd
w lidlu jest sporo słodyczy z RFN. tam nie ma?

Gość eewtweetewwettwe
Są jedne jedyne chipsy, które lubiłam - Mr Snaki bekonowe (takie prostokątne w paski żółto-pomarańczowe) :) Nie ma ich :O Wszystkie inne z tej serii zostały: serowe, pomidorowe, orzechowe, a tych nie ma... :O

Gość ziomekvdfd
możnaby załozyć oddzielny temat o smakach dzieciństwa, których dziś już nie uświadczysz... kiedyś się też jadło na wsi chleb z cukrem :)

czyli co w Niemczech też ich nigdzie nie ma? eewtweetewwettwe - wiem o jakie Ci chodzi, te pomidorowe to już też nie to samo co kiedyś

Gość gruba dupaaaaa
zajebisty byl ten krem snickers:D

Gość jesteśmy uratowani!!
uuraaatooowaaaniii!!!!

O, nawet Twistosy mają, do liceum jak chodziłam to zawsze kupowałąm w sklepie po drodze.

Gość gruba dupaaaaa
jak ktos jest z grudządza to ma fajnie;)

Gość gruba dupaaaaa
no ciekawe skąd?;) tani faktycznie.

no, że Polska nasza zacofana to rozumiem, ale Niemcy? może w Anglii są? Przecież Twistosy sa normalnie w sklepach

Gość ggdfgdf
przeciez jest napisane ze sklep W TRAKCIE BUDOWY...nie widzicie jaki tam dziwny asortyment????? mydlo i powidlo...napisali co chcieli..dajcie spokoj...

Gość gruba dupaaaaa
no i dupa:)

Gość Moze jest jeszcze nadzieja
Re: Dlaczego z Polski zniknął krem "Snickers"??? Autor: mandarek1 11.02.10, 02:57 witam Pracowałem w Mars Polska między innymi na linii kremów. Na Polskę było bardzo mało zamówień. Najwięcej szło na Niemcy i dlatego tam przenieśli całą produkcję kremów. Niewiem natomiast dlaczego jeżeli jest zainteresowanie Mars Polska nie zamówi w Niemczech kilku palet tego produktu. Szukaj na ebay.de lub sklepy internetowe

to jest jeszcze nadzieja w moim posłańcu u szkopów, tylko gdzie, jakie sklepy? nie będzie latał i szukał snickersa dla pipy

A w Almie lub PiP? Te sklepy mają często taki właśnie niedostępny asortyment. Ja pamiętam kupowałam ten krem kiedyś w takim zwykłym małym sklepiku