Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca sie powaznie

golden retriever w bloku?

Polecane posty

Gość ale to nie musi być starszy
pies ze schroniska :) do adopcji są też młode, rasowe goldenki, które zostały wyrzucone z poprzedniego domu, bo np. pańcia urodziła dziecko i jej się piesek odwidział :O masz wtedy takiego psiaka za darmo, a biedactwo nie ląduje w schronisku :) ja mam labradorka z adopcji i nie sprawia żadnych kłopotów :)

Gość SDSDSDALEKSANDRA
Zapraszam na mojego bloga o pieskach : www.zmiloscisopsow.blogspot.com Codziennie nowe artykuly, znajdziecie informacje o różnych rasach psów, o pielęgnacji i wychowywaniu pieska.Zachęcam do obserwowania i komentowania.ZAPRASZAM!:) ZNAJDZIECIE TU ARTYKUL O GOLDENACH:) oraz o trzymaniu psa w bloku rowniez

Gość malaga23
Mam goldena i mieszkam na 6 piętrze w bloku,3 pokoje tylko 49m Po psie kupy sprzątam, wychodzę z nim na dwór do parku. Pies nie szczeka i jest bardzo spokojny :-) wszyscy go na osiedlu lubią, szczególnie dzieci. Nie uważam żeby się pies męczył poniewaz ten pies potrzebuje rodziny, a nie dużo miejsca, w domu dużo leży i śpi, a na dworze biega :-) do tego oczywiście w weekendy jeździmy z nim do lasu i hasa po polanie. Golden to super rodzinna rasa i polecam każdemu miłośnikowi przytulasnych psów. Mój pies jest spokony, taka ciapa nie nadaje się do obrony, bo zaszczekał tylko 2 razy w ciągu 2 lat :D