Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby design cosmo czy kaps3

Baby design cosmo czy Kapss 3 Jazz ?? Prosze o opinie uzytkowniczki

Polecane posty

W kosmo podobno mala spacerowka ? Czy to prawda A kapss nie nadaje sie na poachy ?? Prosze o opinie badzo wazne dziekuije

Gość Ja byłam na koloniach w wieku
Pokaż fotę tej drugiej, bo to jakaś nieznana marka.

Nikt nie uzytkuje takich wozkow ?

Gość kapsik..
podnosze temat, ma ktos lub wie cos o wozku kaps3 jazz

ja mam cosmo - nie kupuj, to jest jakaś tragedia, ciężki, nieporęczny, awaryjny, źle się prowadzi, generalnie dramat nie interesowałam się wózkami przed urodzeniem juniorka i ten cosmo dostałam od przyjaciółki, więc mi się wydawało że wózek to wózek....teraz to bym go za darmo nie wzięła...a na spacerówkę rozkłada się beznadziejnie, bo to z gondoli rozkładasz - mówię serio, kup coś innego, bo będziesz żałować drugiego nie znam

Ja mam kaps3 jazz, polecam. wszystko w jednym za rozsadna cene, ja kupowalam za 1300. stelaz na ktorym mozna zamontowac spacerowke, gondolke, fotelik. łatwo mozna pokrowce odpiac i wyprac. koszyk na zakupy troche maly, ale na takie podreczne sie przyda, takze torba jest pojemna. pozytywem jest to, ze przednie kola mozna zablokowac lub zostawic jako obrotowe, ja wole obrotwe- to pomaga przy manewrowaniu wózkiem. I co jeszcze dobre, że powierzczhnia na ktorej lezy dziecko ma 3 wysokosci i mozna dziecko, w zaleznosci od potrzeb i wielkosci bobasa, wygodnie usadzic. Ogólnie Polecam:)