Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaanastazja23

Pilne! Dziewczyny potrzebuję Waszej rady!!! :(

Polecane posty

Gość Aaanastazja23

Trzy tygodnie temu pokłóciłam się z facetem, w kłótni rozstaliśmy się, padły ostre słowa.. Od tej pory nie rozmawiamy, udajemy, że się nie znamy. Większośc w tym mojej winy, chociaż żadne z nas bez niej nie jest :( Chciałabym się do niego odezwać, przeprosić i żebyśmy mieli normalne relacje, już niekoniecznie do siebie wracać, ale brakuje mi go nawet jako przyjaciela.. Tak bardzo za nim tęsknię i mi go brakuje, przecież tyle nas łączyło.. Nie wiem, jak on znosi nasze rozstanie. Boję się odezwać, bo jeżeli mnie spławi i zjedzie.. :( Poradźcie, co robić.

Gość ewellllll
czekaj, aż on pierwszy sie odezwie.

Gość vondrackova
Już założyłaś wcześniej o tym topik, ale nie pasuje Ci oczywiście to, co tam napisali, więc chcesz założyć nowy, żeby ktoś Ci odpisał że facet na pewno Cie kocha i to tymczasowe. Nie, to nie jest tymczasowe, weź sie w garść, niech do Twojego mózgu dotrze że to koniec 🖐️

Najpierw musisz sobie odpowiedzieć kogo była wina. Jeżeli to Ty zawiniłaś to teraz powinnaś się do tego przyznać ,przeprosić i pogadać. Nie ma innej opcji. Faceci mają swoją dumę i tak łato nie ulegają. Jeżeli jednak to on Ciebie skrzywdził to musisz poczekać na jego ruch. Jak raz mu pokażesz , że przepraszasz chociaż nie jesteś winna to wtedy on może to wykorzystać.

Gość Aaanastazja23
Nie zakładałam nigdy wcześniej tutaj topiku, pierwszy raz piszę na forum, może ktoś założył podobny :(

Gość Aaanastazja23
Właśnie o to chodzi, że sporo było tutaj mojej winy, trochę mnie poniosło... i zerwałam z nim, oczywiście w kłótni.

Gość Aaanastazja23
Doradzi ktoś??

Gość lhooq
ja bym sie odezwala i przeprosila. skoro wiesz, ze to glownie twoja wina...

Gość Aaanastazja23
A jeżeli nie będzie chciał ze mną rozmawiać? Albo co gorzej mnie wyklnie :(