Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan J .kOwalczyk

w Polsce ciężko o pracę dla młodych - sprawdziłem

Polecane posty

Gość fan J .kOwalczyk

mieszkam w ok. 60 tysięcznym mieście z urzędu pracy ofert jest znikoma liczba - ok 10 postanowiłem na lokalnym portalu dać ogłoszenie o tym, że firma szuka pracownika biurowego na zastępstwo. przez 3 dni dostałem 198 maili... głównie osoby młode. zgroza (wiem że to chamskie, ale nie mam zamiaru w żaden sposób wykorzystywać ich danych osobowych itp.) a na mieście podobno wszędzie odsyłają jak się szuka pracy - bez znajomości ani rusz

Gość jkdka
wg mie to tragedia co oni maja robic jak nie krasc napady rozboje

Gość złodzi
tylko mi ukradnij jakiś napad lub rozbój! zabiję!!

Gość mietekkkk
zajebalem salceson co mi zrobisz?

Gość szszszszzzzzzz
Ameryki nie odkryłeś :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

niestety, nie wiedziałam dopóki bezrobotna koleżanka mnie nie uświadomiła wiem też że w ciągu godziny może przyjść 198 cv jeżeli oferta pracy jest uniwersalna - typu: pracownik biurowy - poszukuję

Gość Grecka Bogini
Wyobraź sobie że w takim mieście gdzie jest 500 tys mieszkańców tez pracy dla młodych za duzo nie ma chyba ze na call centre albo na kasie w realu za 4, 50 :(

Gość Gosiaczekk.
Ja właśnie szukam pracy... moja skrzynka mailowa już jest zapchana od wysłanych cv... tyle że żadnej odpowiedzi, zadnego telefonu... Gdziekolwiek wysyłam, chciałabym po prostu cokolwiek juz robić jak nie moge robić tego czego chciałam, ale nawet na to liczyć nie mogę.. Nie mam pleców, nie znam nikogo kto mógłby mi pomóc, niestety... A skończyłam studia inżynierskie... ehh, nie mam doświadczenia więc komu ja jestem potrzebna? W dodatku nie daj Bóg będe chciała mniec dziecko!!!!!!! i to jest chyba najbardziej bolesne... w tym kraju NIC nie można.

Gość srejbi
ja już przeszło 2 miesiące szukam pracy i dalej nic;/ niezliczoną ilość CV wysłałam mam spore nawet doświadczenie w obsłudze klienta i to również nie przynosi rezultatów...nawet w głupiej restauracji z kebabem wymagają zajebistego doświadczenia, nie wspominając o praktyce w roznoszeniu ulotek.zgroza!

jak sie godzicie na to żeby was żydzi , unia jewropejska i oszuści w rządzie w dupe kopali to macie to na co zasłuzyliscie

Gość obecni młodzi to
jak z gówna ulepieni do niczego są i pracy nie potrafią szukać

Gość Gosiaczekk.
''obecni młodzi to jak z gówna ulepieni do niczego są i pracy nie potrafią szukać'' taki madry/a jesteś? kiedy szukałeś/aś pracy?

Gość krups
a w wielu rejonach Polski kandydatów na rachmistów brano z łapanki , nawet w Zakopanem były braki i co powiecie ?

Gość obecni młodzi to
starzy mnie utrzymuja

Gość obecni młodzi
w ciągu ostatnich 10 lat 6 razy zmieniałem a na bezroboci w tym czasie miesiąc byłem

Gość rozsądek górą!
Tusk i jego banda powinni odpowiedzieć za to że mnóstwo młodych siedzi w domu zamiast pracować!

Gość 432423423
[zgłoś do usunięcia] Yadofity Wonsz POdziękujcie herr TUSKOWI dopóki będa tacy analfabeci to nic sie w tym kraju nie zmieni.... Tusk przeciez ma tyle do ilości ofert pracy co do ilości spodków kosmicznych w sąsiedniej galaktyce...

Gość jkdka
ma kurwo a kto dojegbal takie podatki

Gość 432423423 jestes opętany
przez TVN i Gazete Wybiórczą

Gość TUSK na szubienice
najlepsza publiczna egzekucja

Gość dziaddek
432423423 wypierdalaj nie wiesz co gadasz

Gość 432423423
w 2001 to dopiero było bezrobocie. Byłam wtedy absolwentką studiów. Mieszkam w Poznaniu- nie dało sie dostac nawet do monopolowego 24 h w najgorszej dzielnicy miasta- za 600 zł na mc. Było ponad 20 chętnych na miejsce. Znajomi wysyłali przeciętnie ok. 900 CV, żadnego odzewu.. Raz jak byłam na rozmowie kwalifikacyjnek dot. pracy jako sekretarka, to na 2 miejsca, zgłosiło sie ponad 2 tys. chętnych. I ta kretyńska firma wszystkich przesłuchiwała, jakby szukali gwiazdy a nie sekretarki. Składałam nawet do Biedronki, nie dostałam sie...

Gość W Polsce trzeba przyśpieszenia
gospodarczego czyli reform wolnorynkowych,brutalnych i okrutnych niekiedy,Tusk je obiecał a nie jest w stanie dotrzymać słowa,więc powinien mieć honor podać się do dymisji.

Gość TUSK za kare powinen
byc zgwałcony analnie przez masajów z długimi dzidami

Gość co do Tuska
to jednak pośrednio ma wpływ- po podwyżce Vatu wiele przedsiebiorstw zostało pozamykanych, zwlaszcza tych którzy nie byli płatnikami Vat i nie moga go odliczać- za duże koszty.

Gość W Polsce trzeba przyśpieszenia
Gdyby politycy nie byli nieudacznikami i mieli jakieś życie poza polityką,to powiedzieliby ja proponuje to i to,nie jestem w stanie tego zrobić to się podaję do dymisji,niech się ktoś inny kompromituje.

Gość 432423423
432423423 jestes opętany- no jaasne, kończyłam akurat kierunek ze specjalizacją ekonomiczną... Wam też polecam trochę wiedza wchłonąć, może naukowej a nie mądrości przy nbdce z piwem. RZąd nie ma prawie żadnego wpływu na ilośc ofert pracy- one wynikają z rozwoju prywatnej przedsiębiorczości. W czasach kryzysu zawsze firmy ograniczaja zatrudnienie, a kryzys jest światowy, debile jedni...

Gość dziaddek
432423423 co ty pierdolisz przedsiebiorstwa sa zaduszane podatkami oplatami innymi zlodziejskimi haraczami wiec wypierdalaj

Gość 432423423
Problem jest taki, że potrzebne sa reformy. Ale nasz naród nie rozumie w ogóle, że efekty pracy danego rządu widać po paru latach. Wszystko kojarza na zasadzie- jest premier, jutro ma byc cud. Reformy wymagają przycięcia wydatków. A nikt tego nie chciałby. Balcerowicz zrobił na razie największe to został wylany na kopach. Kłania sie brak znajomości podstaw ekonomii, naiwnośc. Politycy obiecują, nie robia reform bo to by oznaczało ich koniec. Na bank nikt sie na to nie zdecyduje.