Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1one by one

i co teraz ????? mam maksa!!!!

Polecane posty

Gość 1one by one

mam problem 23 lutego mialy przyjsc pieniadze becikowe przekazem dzwonilam dzis do mopsa i gosc mowi ze wyslla kase na konto ja mu mowie ze mialy byc przekazem a on ze przeslal na konto razem z rodzinnym pytam go to w takim razie dlaczego ich nie ma sprawdzil w kompie ze wysllal poprosilam go by sprawdzic nr konta i sie nie zgadzalo wysllal nie na te konto kase a ze wszystko jest na meza to dupa nie moge nic zalatwic nie mam uprawnien dopiero w czwartek maz bedzie i bedzie mogl cos z tym zalatwic poprzednie rodzinne wplywalo a teraz to becikowe i rodzinne poszlo sobie i co teraz kto odowie za to czy te pieniadze da rade jeszcze odzyskac na pewno to wina tego goscia co robil przelew czy ktos spotkal sie z czyms podobnym?????

Strasznie to wszystko chaotyczne. Czy to wy podaliście błędny numer konta? Czy to oni coś pochrzanili? Skąd im się wziął ten numer, na który wysłali kasę? Kto składał papiery o becikowe, ty czy mąż? I co takiego chcesz załatwiać, co może załatwić tylko mąż? Co jest na niego?

jeżeli pomylili numer konta, to przelew nie powinien przejść

Gość 1one by one
nr konta gosciu pomylil nieiwem jak to mozliwe zeby kasa poszla na inny nr konta przed rodzinne bez problemu wplywalo gdy pytalam sie go o sprawdzenie konta i czytal mi nr konta jemu zaczynalo sie na np;98 3456 78........ a nr konta jet 94 3456 78........... i ten poczatek sie nie zgadza i kasy na koncie nie ma tez a rodzinne i siwadczenia sa na meza i gdybym chciala is ja to wyjasnic to nie pogonia mnie i nie powiedza ze maz ma przyjsc???? bo to na niego????

Gość 1one by one
HALLY to gdzie tak kasa moze byc?????

Gość Przecież przelew idzie jakiś
czas. Jesli między róznymi bankami i był nadany popołudniu to może to zając nawet 2 dni. Potem musi nastąpić zwrot przelewu. To zwykle trwa dłużej niż samo wysłanie. Był weekend i pewnie pod koniec tygodnia pieniądze wrócą do mopsu. Takich podstawowych rzeczy nie wiesz? :O

Gość Panikara jakich mało
Ja jak kiedyś dostawałąm pieniadze za staż, to urzędniczka pomyliła się i wysłała pieniadze na mój stary numer konta...Które dawno było zlikwidowane Też się zastanawiałam gdzie są teraz te pieniądze skoro konto już nie istnieje Po moim telefonie czemu pieniądze jeszcze nie wpłynęły na drugi dzień miałam je na koncie Co Ci powiedział ten gosciu?

Gość mamamaaaaaa 3-latka
ten przelew zostanie cofnięty przez bank i pieniądze wrócą na konto nadawcy, czyli MOPS. Możesz iść wyjaśnieć, podać poprawny nr konta i tyle. Czekaj cierpliwie, nic więcej nie zrobisz

Gość 1one by one
nie nie wiem dlatego pytam

Gość 1one by one
dzieki bardzo za odp:)