Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

Autorko, biedny rowniez nie jestem. Nowego domu nie mam, wynajmuje z narzeczoną mieszkanie, ona jest w ciązy, mamy 2 wysokiej klasy samochody, ale nawet przez mysl by mi nei przyszło, żeby sie w ten sposob błaźnic i robic z siebie posmiewisko jak ty. Jak myslisz, ze ludzi ci beda zazdroscisz, to powiem ci, ze w ich i moich oczach jestes błaznem, ale nei dlatego ze posiadasz to i tamto, tylko, że jestes pusta i glupia jak but.

Gość j_ulka
oj wkleiło mi sie dwa razy :)

a ja powiem to co na innym temacie: kociara ze mnie i dla mnie wszystko co robi miallll i mrrrrr jest kochane i slodziutkie:))niezaleznie od ilosci i koloru siersciuszki:))))

Co ty piep-r-z-ysz Master ? Ona buduje dom ? Ona nawet lego nie zbuduje z takim mozgiem.

ave cezarr idz pogrzeb po smietniku a wy wszyscy gdybyscie mi nie zazdroscili to odpisalibyscie jak master111 i zyczyli mi wszystkiego dobrego. ale nie z was plynie taki jad niczym z rzmiji pojebancy chcecie tylko zeby masz mnie zostawil i wtedy bylo by wam dobzre ALE ON MNIE KOCHA I NIGDY MNIE NIEZOSTAWI!zrozumiano do kurwy nedzej?!

ratowniczka mam tk samo moja Fredzia to ewenemant na kocia a jak ja mowie kociową skale :D trikolor ;) naj naj naj i przylepka straszna :)

mieszkam teraz kurwa w mieszkaniu bo budujemy domek i gp juz konczymy i wkleje zdjecia z domku gdy tam sie przeprowadze juz!

Gość j_ulka
JA TEŻ UWIELBIAM SIERŚCIUCHY WSZYSTKIE!!!!!!! kocham je, ubóstwiam, Koty to najpiękniejsze i najmądrzejsze zwierzaki

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
KOCHANI DLACZEGO DAJECIE SIE PROWOKOWAC AZ ZOLC WAM WYCHODZi ?sfrustrowany tepak topik zalozyl i bawi sie latami.dajcie jej sami pisac,zobaczycie jak zmienia niki i sama z soba pisze;):):):):)

jedno jest pewne matolki. jeniffer to mistrzyni prowokacji, nie widzicie ze ona sobie z was jaja robi?? a wy sie tu produkujecie, tlumaczycie sie a ona ma was wszytskich daleko gdzies. TRAGEDIA...

Pamietaj ze pieniazki szczescia nie daja ale zycie ulatwiaja najwazniejsze aby zdrowie bylo :) tego zycze ;)

jenifer,dziewczyno prosze cie wez sobie na wstrzymanie. zyczyc dobrze i gratulowac to ja moge komus kto sie pochwali normalnie..jak czlowiek. a nie kobiecie ktora obraza ludzi tylko dlatego ze nie jedza szynki za 50 zl i sa biedni. Ty chyba dalej czegos nie rozumiesz ze czlowiek jest bogaty jesli jest dobry. nie jesli ma pieniadze...inteligentni ludzie rozumieja co mam na mysli. swoja droga ...ta cala jenifer to moze prowokacja?????? w koncu wzbudza takie kontrowersje ze jest duzo odp na jej wpisy:) z drugiej strony-prowokowac do rozmowy mozna takze inteligentnie:)

Gość hasda
jenifer,ty sie leczysz moze gdzies? bo nie wiem czy wiesz, ale powinnas:D moze jak ci sie nudzi, to zapoznaj sobie jakas kolezanke, bo pewnie nie masz ani jednej... (zaraz wklei zdjecia jakichs lasek i bedzie wkrecac, ze to jej przyjaciolki:D)

Gość hasda
kaciaa, slodkie kociaki:)

Gość Jakiś człowiek
jenifer ty biedo;P Ja mam najnowszy model ferrari, w samej Polsce 3 mieszkania (nie licząc tych w USA) i jem to na co mam ochotę. Osobisty kucharz mi przyrządza:D. To jest życie a nie jakaś bieda, jak ty:)

Gość jlksda;lv
A kogo obchodza zdjecia z twojego zawszonego domu, a zeby ci sie spalil i zebys miala tak jak ma reszta! NIe jestes godna tego co posiadasz! AMEN!

ja mma dwa ale mysle o przygarniecie czarnuszka blaka sie taki kolo mojego domku i daje sie poglaskac ale taki jest pieron zaczepny ze szok calusi czarny ani jednego bialego wloska i sliczne zielone oczy ;) wypisz wymaluj Rademenes z serialu 7 zyczen ;) i mlode kocie tylko sie boje bo juz szeryf i fredzia sie gryza strasznie ;(

hasda dziekuje :) lobuzki straszne ale przekochane kociowe psoty :)

ratowniczka_medyczna - szczury też są słodkie :D Miałam już z 5 chyba :) Ale chorują bardzo. Kotka bym chciała mieć, ale to jak sama zamieszkam, bo mama nie lubi :D

Gość hasda
Germaine Geer,ona nie jest mistrzem prowokacji, tylko samotna dziewczyna, ktora ma zaburzenia osobowosci. Albo powinna zaczac jakas terapie, albo samo jej przejdzie jak z tego wyrosnie... oby:D

ratowniczka medyczna ale ja normalnie pisze np ostatnio o wycieczce z mezem za 20000zl a oni zaczynaja mi niewiezyc i mnie wyzywac od pustakow. jak to wytlumaczyc? z nimi nie da sie normalnie porozmawiac bo odrazu sie czepiaja nawet glupiej wycieczki. poorostu zazdroszcza i tyle. to widac. a kolezanki mam tylko ich zdjec nie wykele bo to nielegalne

Gość co za ludzie :/
jennifer , ladna to moze i jestes ale piekna na pewno nie , aczkolwiek to jest kwestia gustu :). Uroda to nie wszytsko moja droga , Twoje wypowiedzi nie swiadcza o Tobie najlepiej :O . Sądzę ,ze masz jakies kompleksy i tutaj chcesz sie dowartosciować :O.

Gość bra słów
Ty kobieto jestes jakas nieszczesliwa!!!!!łeb jak sklep to moze i masz tylko polek w nim brak!!!!!czyt.'półek' twoj rozum tzn.jego brak:)

Gość Klubokret
A ja wynajmuje z żoną kawalerkę i jemy szynki za 18pln za kilogram, chodzimy co tydzien do kosciola, mamy starego forda i sie kochamy i jest nam dobrze:)

Kaciaa a moze sie polubia? bo szkoda kociaka..:( ja mysle o sprawieniu sobie drugiego kociaka-myslalam zeby dopuscic moja kicie ale ona cos nie chce hehehe:P kiedys kolezanka przyszla z kotem,nabijalismy sie pol wieczoru ze on chyba za malo amerykanski dla niej ehhehehehe:P

Gość Jakiś człowiek
jenifer biedo kiedy mi odpiszesz? Zatkało nie:)

Kruszyna to Twoje fotki?? Sliczna z Ciebie dziewczyna a co do kotkow wez jakas znajde ukryj w pokoju i pros kazde serce zmieknie na widok kota psota ktory pieknie mruczy ociera sie o nogi i smiesznie lize nosek i lapki i goni wlasny ogon ;)