Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

Gość j_ulka
Jakiś człowieku a masz samo opadającą ? ahhaha

A tak w ogóle, to ktoś sobie robi jaja i chyba wstawia cudze zdjęcia. A to jet karalne, więc uważaj autorze, właścicielu konta jennifer1987.

Kruszyna jak bedziesz miala warunki wez dwa a co ;) na pewno beda mialy u Ciebie dobrze :) widac poz djeciach ja swoje masakrycznie rozpuscilam :D

Gość davaxca
Oj, ludzie, ludzie...kazde prowo lykniecie jak pelikany :D:D:D:D:D

Gość jajahaha
ten krem ci wypalił ryj zainwestuj w lustro :)

ja widze ze na kafe sa bardzo ladne dziewczyny Tamikla kruszyna very lucky star myszka ;) zdesperowana zona :)

Oblubienica no daj spokoj na osobe z netu sie wkurzac?? :)

Kiciaa- kurczę, moja sunia jaka się rozpuszczona zrobiła :D W listopadzie ją adoptowałam, teraz ma jakieś pół roku. Gryzie, pety z popielniczki po kątach rozrzuca, po stole sobie łazi i leży :D Ale i tak jest kochana :):)

Gość musisz byc BARDZO ZAKOMPLEKSIO
NA to sa chyba jakies zarty nie wierze ze istnieja takie glupie laski na pewno ktos majacy antypatie do laski ze zdjecia zalozyl profil i ja osmiesza bo inaczej tego nie widze jakos nie dociera to mnie ze istnieje taka realna idiotka

Gość jesli umrę
skoro jestes taka bogata to moze załóz jakis fundusz dla sierot-piękna-moze i tak ale wnętrza ani rozumu nie masz dziewczyno

moje wszedzie laza po stolach parapetach na blacie w kuchni leza obok kuchenki mrucza pomagaja gotowac znaczy sie warzywa lapkami podsuwaja :D ostatnio Fredzia o maly wlos nie spalila sobie kawalka wasa ;D od tej pory w zlewie lubi siadac :D

carmen widzisz i ty jestes normalna. szanuje takich ludzi jak ty a nie takich co zazdroszcza i wyzywaja. oblubienica spierdalaj

Gość zimna cola
Jenifer kobieta z klasą się nie chwali, a ty udowadniasz jaka masz klase! Prostaczko

kaciaa - kurwa, mowie ci, pierwszy raz mi się zdarza, ale jak widzę jej posty, to mnie krew zalewa. Pustak jebany:o

Gość j_ulka
mój Rudolfik zabiera mi obierki od ziemniaków ;) uwielbia je roznosić po całym domu

jennifer1987 - kurwa, nie rozumiesz, debilu, dziwko bez szkoły, ze nikt ci nie zazdrości:o Zakładasz temat, w którym na wstępie obrzucasz ludzi błotem i później się dziwisz, że na ciebie jadą. Jesteś brzydka i głupia, a takie drzwi to ja na opał w domku w górach zazwyczaj poświęcam:o

Oblubienica>>>> no prosze ;) Podnosi cienienie i ma polewke widzac irytacje innych osob :) 🌻 doa Ciebie nie zlosc sie nie warto ;)

moje lupiny od cebuli :D ok zmykam powoli do domku syper mi sie z wami klikalo laski oblubienica ratowniczka kruszynka i hsdsf :) buziaki dla was :)

Gość j_ulka
papap poprzytulaj kociaki ode mnie ;)

Gość hasda
Ej,odpowiedz na pytanie co studiujesz. Bo tak sie tym chwalilas...

a ja mam pytanie z innej beczki:))) jak sie kasuje fotki na voila::)) bo chcialabym moze zamiescic swoja jakas ale tak czysto teoretycznie pytam jak w razie czego to skasowac?

Nie rozumiem was co w tym złego że ktos jest bogaty Ja też bym sie chwaliła gdybym była. Kurcze bycie bogatym to 0 zmartwień a nie zamartwianie sie czy jutro bedzie sie miało na chleb

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
jenifer podszywko dziecko jestes na wagarach marsz do szkoly jeszcze na ostatnia godzine zalecisz

Gość googo
o ja jebie, czaje ta klientke(jennifer haha)... bogactwo to ona widziala chyba w dynastii hahahaha

Gość deisy1993
23:34] jennifer8787*** budowe zaczynamy w marcu o ile dopisza pogoda i mamy zamiar skonczyc do swiat bozego narodzenia ,a wczesnej duzo myslelismy o domie nie mylcie faktow czyli kilka miesiecy szybko ten dom postawiła buhahahaha] prawda jest taka,ze w dupie byłas i gówno widziałas. mysle,ze mieszkasz w jakims wynajętej klicie z wystrojem pamiętającym czasy komuny. Ogarnij ten chlew troche bo niedługo o własny cień sie bedziesz potykała,imbecylu.

kaciaa- Papa:):):) 🌻 Ratowniczka- fotek nei da rady usunąć chyab, po miesiącu same się kasuje, chyba ze jakąś inną date ustalisz