Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

carmen mozna byc bogatym, owszem, ale nie trzeba byc wredna kretynka jak ona. Zeby kiedys jej sie noga nie powinela i bedzie musiala po smietnikach lazic. Glupia sucz

ratowniczka- sprawdz fotosik.pl ale nie wiem, nie jestem pewna. tylko się zaloguj bo tam galerie masz swoje to i pewnie mozesz usunąć

Gość zimna cola
Acha i jeżeli jesteś tak piękna jak i bogata to mam nadzieje że na chleb masz!

tak teraz się dom kończy a w innym poście bodajże wczoraj pisała, ze w marcu zaczynają budowę jak pogoda dopisze :D ładne bzdety opowiadasz a ateraz marsz do swojej sali bo czas na tabletki schizofreniczko

Gość Lili1892
Po pierwsze primo: autorko szanowna jesteś zwykłym pustakiem. Po drugie nie mów że jesteś piękna bo są piękniejsi, robisz z siebie zwyczajną idiotkę. Gdybym była na miejscu Twojego mężusia to bym cię kopnęła głęboko w dupę bo założę się że panna szlachcianka nic nie robi tylko ciągnie kasę od mężusia. Jesteś wręcz żałosna. Co Ty chcesz tu udowodnić? Myślisz że jesteś lepsza od wszystkich wokół?? Otóż muszę Cię rozczarować bo lepsza na pewno nie jesteś. Także daruj czarownico....

ale przeciez juz od dawno wiadomo, ze zadnego meza nie ma i w tym niby domku, to ona bedzie sprzatac - wkoncu dostala prace...

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
CO SIE TAK STRZEPICIE!JENIFER8787***a nie 1987 to jakies dziecko na wagarach

Gość Gagita
Zmieniam zdanie Jennifer mnie się zaczęła podobać , wszystko w dupie ma i jeszcze jakie poruszenie zrobiła na Kafe . Jeszcze niech tylko przestanie popełniać błędy ortograficzne .

Gość Amelkaaaa;D
Ja też jestem bogata i sie tego nie wstydze. Trzeba sie dobrze urodzic, a potem miec łeb na karku hehe Już jako nastolatka dostawalam kieszonkowe takie jak pensja moich kolezanek rodzicow hehehe

A tu zale naszej jennifer z forum wizaz: zycie stalo sie koszmarem... -------------------------------------------------------------------------------- mam 20 lat do tej pory bylam szczesliwa,pogodna dziewczyna,prowadzilam bezroskie zycie pelne rozrywek i zabaw,nie musiala sie martwic o nic procz szkoly ,mama robila jedzenie,prala ,prasowala, ja tylko pilnie sie uczylam i spotykalam ze swoim chlopakiem ,w wakacje zamierzalam pojechac do USA poodszlifowac jezyk ale nie udalo sie...zaszla w ciaze najpierw udreka bylo noszenie tego wielkiego brzucha przez 9 miesiecy ,kupilismy mieszkanie ze swoim chlopakiem ,zareczylismy sie no ale on slubu nie chcial narazie nie wyglada na to zeby mialo to ulec zmianie,nadszedl porod okropne przezycie ,mialam cesare takze bol niesamowity ,opieka personelu jak w obozie koncetracyjnym,a potem powrot do nowego mieszkania ,zaczely sie obowiazki pranie,sprzatanie ,gotowanie,prasowanie i dziecko...ktore non stop ryczalo z powodu kolek od rana do nocy a czasem 24 na dobe ,na pomoc mamy nie moglam liczyc ...bo w sumie nie smialam ja poprosic ona pracuje wpadala tylko na kawe ,tesciowa od czasu przyjdzie popilnowac jak jedziemy na zakupy i na tym pomoc sie konczy ..zaczelam drugi rok studiow obowiazkow znowu doszlo chce sie przepisac na inne studia z nizszym poziomem bo nie mam czasu na intesywna nauke ...teraz wlasnie stoje przed tym trudnym wyborem ,niby lzejsze ale mniej sie naucze..ogolnie czuje sie jak wrak czlowieka po nocach nie spi ,martwie sie o szkole http://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif dziecko ostatnio kaszel dostalo i non stop trzeba cos robic pzy nim ,jestem prawie ze zalamana i czuje ze nie podolam tesknie za moim poprzednm zyciem chodz wiem ze bezpowrotnie ,nie moge byc egoistka bo mam dziecko i to ono jest teraz najwazniejsze ,ale ja nie wiem czy ja je kocham czasami mam w sobie tyle zlosci ze wolalabym zeby dziecka nie bylohttp://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif ciezko mi w sercu ...chcialabym gdzies wyechac odpoczac ...czuje sie straszniehttp://f.kafeteria.pl/emotikony/smutas.gif http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216483

Gość Koleżanka jenniferr
naucz sie wklejac linki, cioto niemyta :)

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Po co dyskusja z taką idiotką :D

Gość Jeane_1
Byc moze jestes bogata, ale skąd wiesz ze piękna ??? I skąd wiesz ze biedaki wyjadaja ze smietnikow ???

Gość Zenuś nie Zenuś
Jennifer8787 jest piękna

jennifer87 BAN stały Zarejestrowany: 2007-02 Lokalizacja: Toruń Wiadomości: 599 zycie stalo sie koszmarem... czasami zdarza mu sie...ale to i tak malo nie wspomne o zyciu towarzyskim ktorego w ogole nie mam,calymi dniami w domu siedze a jedyna rozrywka to zakupy w markecie wejdzcie na to to jest lepsze niż kabaret :D:D:D:D:D jedyna rozrywka jak do marketu pókjdzie ho ho ho :P no popuszcze zaraz :D Wysłana przez jennifer87 Dot.: do Bydgoszczanek - Focus Park ?? przepraszam ze tak nie na temat ale gdzie jest wiekszy wybor w galeri pomorskiej czy w focusie i cenowo gdzie jest taniej? hrabianka szuka tanich sklepów :D

Gość kdkfg
sluchajcie, moze ktos wzial zdjecia z jakiegos portalu i robi jaja z jakiejs laski, bo nie wierze ze mozna byc az tak debilnym...moze to jakas zazdrosna kolezanka

Gość mi sie wydaje ze ktos wzial
te zdjęcia i robi sobie jaja, nie wierze ze dziewczyna by sie ujawniala i pisala takie idiotyzmy bo to widac ze to prowo

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
kolezanka" jenifer"-JENIFER NASTENY NOWY NIK?:):):):):):):):)

Gość koleżanka jennifer
Walcie sie bo same zyjecie czyimś zyciem i ryjecie po portalach, a jak cos znajdziecie to szczacie w majty z podniecenia żal i jescze raz zal :D

Gość kdkfg
dziewcyzna ze zdjecia jest ladna i faktycznie ktos moze jej zazdroscic

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
O TO JEST TRAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PO CO TE NERWY PRAWDA W DYMKE UDERZYLA TYMOJA ROSLINKO:)

Gość koleżanka jennifer
to wy ryjecie jak takie krety za każda informacja o niej a ona sobie wała z was zrobila i ma beke z takich idiotek jak mi was zal :D

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
SAMOPOCHWALY BUUUUUUUUUUUUUUUUUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:(

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
NA ZALE ZA POZNO DO KOSCIOLA I NA KOLANACH ROSLINKO

Gość koleżanka jennifer
do kościola sama leć moherze zajebany :D i poobgaduj sasiadki bo to twoje ulubione zajęcie memejo kwoko kurwo

Gość Kpiś jestem
Nie rozumiem jednego. Skoro jestes taka bogata to czemu jeszcze sobie nie zrobiłaś operacji plastycznej? Jak na milionerke masz niewyjściową twarz bardzo! Zreszta znam wiele pięknych dziewczyn a nie zamożnych i one pewnie mają lepiej w zyciu niz ty:)ale żyj sobie dalej złudzeniami