Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

Nie rozumiem dlaczego kafeteria to forum z zakompleksionymi biedakami ktorzy zazdroszcza pieknym i bogatym ludziom. Niedlugo koncze budowe mojego pieknego domku myslimy z mezem nad budowa basenu albo zrobieniu sauny. jak wkleje tu zdjecia z domku to wam oczy wyjda z zawisci wy zazdrosne biedaki

Nie martw się jenifer. Ja wróż Barnaba widzę jasno twoją przyszłość. Twój mąż oszukuje Cię. On jest uzależniony od hazardu i w gruncie rzeczy jest bankrutem. Niestety Ciebie też okradł. Niedługo pójdziesz z torbami. Przykro mi:(

ratowniczka medyczna jestes brzydka i glupia i pewnie biedna bo co moze zarobic ratowniczka medyczna jak nie 800zl netto :) nie lubie biednych ludzi bo sa tacy niesamodzielni :-O

Gość Gagita
Zdjęcia śliczne , masz jakieś problemy ze sobą czy o co ci chodzi ? A może byś sobie mózg kupiła ?

a jeszcze cos. zastanawiam sie czy Ty sama jestes az tak stuknieta czy moze ktos tak bardzo Cie nie lubi i podpisuje te posty Twoimi zdjeciami...szcerze to zycze Cu tego 2:) bo to przykre ze czlowiek moglby upasc az tak nisko zeby pisac takie rzeczy i jeszcze pokazywac swiatu kim jest. myslisz ze jak masz samochod(nawet nie wiadomo czy Twoj) i ze jak sie budujesz to jestes lepsza???? bo tak sie sklada ze tez mam samochod,tez posiadam swoj dom i wcale nie czuje sie kims wiecej dzieki temu. Za to mam cos czego Ty nie doswiadczysz pewnie nigdy ze swoim podejsciem-moje rece uratowly kiedys czyjesz zycie. i to jest powod do pochwalenia sie.

Gość j_ulka
ratowniczka --- jakie słodkie puchate kulki ja mam rudego ale dachowca - i tak dla mnie najpiękniejszy na wiecie ;)

jenifer- a ja zjadam tansza i jakos mi to nie przeszkadza. a na codzien slysze: dziekuje pani..a jak pytam za co slysze: ze potrzymala mnie pani za reke jak maz mial zawal...i to jest dla mnie o wiele cenniejsze niz Twoja sauna i szyneczka za 5 dyszek.

Gość rwerwr
chyba chcesz sie troche dowartosciowac dziewczyno. w tle na zdjeciu widac w jakims luksusie zyjesz. drzwi jeszcze pozostalosc z komuny opklejona naklejkami, wiec moze zrezygnuj z szynki za 50 zl i zacznij na drzwi przynajmnie zbierac

Gość werfefrfg
w tych szynkach nawet za 50 zł to jest sama chemia:) więc nie masz sie czym chwalic tylko np że tablicę chemiczna jesz:) i czy za 10 zł kg czy za 50 zł to i tak te same gówno:)

jennifer jestes ladna serio pisze ale czemu tak nasmiewasz sie z ludzi?? Poprawia Ci to jakos nastroj??? bawi Cie to??? Nie kazdy jest piekny bogaty madry jakas harmonia rownowaga we wszechswiecie musi byc :) Ja Ci zycze jak najlepiej i wyluzuj troszke :)' Pozdrawiam ;)

wroz barnaba pewnie jestes zakompleksionym biedakiem ktory chce mi dopierdolic:) nie uda ci sie to, moj maz mnie nigdy nie zostawi i mnie kocha. zazdrosc nie zna granic i nawet bedzie sie zle zyczyc temu co ma zajebiscie:)

proponuje przejsc sie do najblizszej stacji i dopytac o zarobki w ratownictwie:) nie bede sie tym chwalic bo i po co. zal mi Ciebie.na prawde.. takie hasla slyszalam jak chodzilam do 3 klasy podstawowki gdy dwoje dzieci sie klocilo:D:D:D:

Gość j_ulka
dziewczyny co wy się spinacie Przecież ta dziewucha zakłada takie tematy raz w tygodniu i wypisuje to samo cały. Nie obchodzi mnie jakie ma problemy psychiczne - bo ma na 100%, brechtam się tylko z jej wpisów buahahah od razu mi się humor poprawia ;) głupia jest jak but

Gość j_ulka
dziewczyny co wy się spinacie!! przecież ta dziewucha zakłada taki topic raz w tygodniu i wypisuje to samo. Nie obchodzi mnie jakie ma problemy psychiczne bo ma na 100%, brechtam się za każdym razem kiedy czytam jej wpisy, haha humor mi się poprawia jak czytam te głupoty buaahhahahaha

Gość jenny skarbie
ale masz jakiegos porzadnego dekoratora wnetrz zamowionego do pomocy z urzadzeniem waszego domku?

Gość Gabrysiek
WRÓŻU BARNABO wszędzie cię szukam to jak stary mi wyparował czy nie ?

J-ulka moj maz ma u siebie w domu dachowca Rudi sie zowie no piekny jest ma nawet rudy nosek i rude poduszeczki u lapek ;) i cudne zielone slipka i jest kochany dachowce sa dla mnie najfajniejsze jak chcby moja Fredzia ( foto 1 ) ti niedokladnie widac jaka jest pstrokata ;D ale niebawem wkleje wiecje zdjec :)

Gość ave cezarrr
tak popierdolonej istocie- jennifer- powinni podwiązać jajniki aby nie wydała na świat imbecyli :P co za głupi kaszalot:D