Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

Gość 23123123
a mi sie zdaje że albo jest to projekt czyjś- podobnie jak Jania wzór do nasladowania, albo rzeczywiście istnieje ktoś taki na serio, ale oprócz zaburzeń osobowości musi miec strasznie niskie IQ... Pochodzic z bardzo biednego środowiska, gdzie pieniądze były widziane jeden dzien po wypłacie, i to chyba w całej okolicy.... Nie wszędzie w koncu tak jest, kurde, też mieszkam w domu, mam ogórd, i to nie na przdmieściach ale w centrum Poznania. Nigdy mi do głowy by nie przyszło żeby mozna sie tym chwalic jak przedszkolak samochodziekiem..... zresztą obecnie ponad połowa mojej rodziny sie wybudowała, co w tym takiego niesamowitego?

Gość ale o co
czym Ty sie dziewczyno chwalisz? ze jestes kura domowa, i Twojim jedynym osiagnieciem jest to, ze bogatego faceta na bachora zlapalas? super. wielki sukces.

Gość koleżanssssddfhhhhjjjj
ale wy glupie jestescie, dajecie sie podpuszczac jak przedszkolaki :)

Gość aguśka;)
no to gratulacje ;) Ja mam kochającego męża i synka ;)

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
O JE WSZYSCY WIEMY ZE TO PLAGIAT ALE JAK WESOLO:)

Gość Przyszła żona rolnika
:o

Gość natasha111
kim jest ta cala jennifer i o co w tym wszystkim chodzi bo polapac sie nie moge :D ?

Gość sekrety alkowy mojej papugi
dzenusia to gowniara ktora przegrała zycie wpadła w młodym wieku, skłocona z cała rodzina, maz wział kredyt i kupili m2 zapewne bo na nic innego zdolnosc kredytowa nie pozwoliła jenn przez siedzenie w domu zapdła na chorobe - wydaje jej sie, ze jest chorobliwie bogata wkleja foty na tle brudnych scian, starej prlowskiej poscieli, poobklejanych drzwi naklejkami ze sklejki i wmawia nam, ze jest bogata :P jeszcze jakies pytania???

Gość DNOOOOOOOOOOOOOOOO
eeeeeeeeeeetam ona uwielbia sex,pochodzi z kloaki dupa na zycie zarabia i jest zadowolona ze z rynsztoka obiad skubnie

Gość natasha111
to chora psychicznie i nieszczesliwa osoba. szkoda ze nie mozna nawet do niej dotrzec. czytalam ten topik i to jest jakis czubek co wyzywa wszystkich mimo ze sama biede klepala :-D ja teraz wcinam kanapke z pasztetowa i ogorasem konserwowym :D wiem wiem wg typu myslenia jennifer jestem biedakiem bo nie delektuje sie szynka za 50zl :-O :D

Gość hahaha jakie dzieciaki
Zachowujecie się jak dzieci... nie liczy się to ile człowiek ma kasy tylko to jaki jest jaki ma charakter.. co z tego ze masz kilka milionow na kontach jak jesteś ''głupią krową'' ... zobaczcie tutaj ^^ http://l.pl/hak

Gość czegos nie rozumiem
hm wiesz co jennifer jakim cudem jestes tak okropnie bogata skoro zdjecia jakie masz sa robione w malym mieszkanku w bloku gdzie z przedsionka wchodzi sie od razu do sypialni? hm czyzby kawalerka... no to naprawde zazdroszcze tej klitki porownujac ja do mojego 6cio pokojowego domu z 3ma lazienkami... ponadto chwalisz sie ze jestes mloda, jakos nie widac czyzby przekrecony rocznik w niku nie 87 a 78? ;) naprawde zazdroszcze i ''willi'' i ''urody'' a co do samochodu codziennie moge pozyczyc inny od sasiada i chwalic sie ze kazdy moj ;) pozdro bogata,piekna,nieprzecietna i wybujala wyobraznia

Gość katjakatjusza
nie moge :D czytam to i az wyje ze smiechu :D najlepszy tekst o szynce za 50zl :D dzieki jennifer mam dzis dobry dzien bo do wieczora byl chujowy az usiadlam tutaj i przeczytalam twoje wypociny i caly ten topic :D lzy leca mi po policzkach i az sie zadlawilam chrupkami :D chyba sobie to wydrukuje i gdy bede miec zly dzien to poczytam:D:D ludzie wezcie wezwijcie psychiatre bo za to ze draznicie tak tego hanibala w spodnicy to jeszcze przyjedzie pod wasz dom i za to ze nie wierzycie jej w wakacje za 20tysiecy i domek z basenem to was zarznie i pozre na kolacje, czubek popierdolony hahahaha :D

Gość AnyaRybyk19
jennifer8787*** to ty na zdjeciach? rasowy z ciebie kon i masz piekna stajnie :)

Gość czegos nie rozumiem
o kurde ale trzeba byc debilem zeby zakladac watki na roznych forach,pisac zupelnie inne historie(na wizaz ckliwe o biedzie a na kafe wyzywanie innych i wywyzszanie sie) i podawac wszedzie ten sam nik :D

Gość sekrety alkowy mojej papugi
Amamda nie dosc ze jestes marnym podszywem to jeszcze bronisz kretynki

Gość dżenyy
cytat z tego ostatniego linka "nie wiem ja sie czuje nieatrakcyjna ,niedowartosciowana ,ze zakladam profile na roznych stronach " :P luknijcie :D

Gość kun jenny ma nowy nick:-D
ona cierpi na rozdwojenie jazni. wszedzie pisze co innego

Gość dżenyy
no i gdzie ta nasza perełka jest teraz? pogadalyby my dalej ;)

Gość kasian8idu43nr,ce
jeniffer autorko jesli ty jestes ładna to ja odkryłam ameryke hehehe

Gość czegos nie rozumiem
ciekawa tez jestem czy cala rodzina jennifer87 jest zadowolona ze ich zdjecia sa na fotosik.pl a coreczka ladna-na pewno po tatusiu bo cholernie przystojny

Gość dnoooooooooooooooooooo
jenifer jest amanda o i zaczyna wesolo byc

juz nie bedziecei gindy przegladac moich zdjec wy skurwiele popaprane! katjakatjusza ruska dziwko!wypierdalaj z mojego topicu! bo po mordzie gnido dostaniesz. a wy mozecie sobie wyciagac stare tepaty z innych foruw teraz jest zupelnie inaczej, jest lepiej i mam w dupie co myslicie i co piszecie gnidy dworskie

czegos nie rozumiem ja nie mam zdjec na zadnych jebanych fotosikach jak jestes taka madra to dawaj link do nich bo jestem strasznie ciekawa co wymyslisz krowo

Gość co się słonko
złościsz zdemaskwoali cie i tyle, ten ostatni link nie ejst taki stary ha ha tak chciałąś odejść od męza bo jest tragiczna i byłej do pięt nie dorastasz a jak stan portfela się poprawił to kochasz męzusia jakie to wzruszające ❤️ wiekszośc twoich fanów ma komplet twoich fot jakie bezmyslnie wstawiałąś na milionach topów