Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer1987

Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow

Polecane posty

Gość rwerwr
matko jeszcze analfabetka, napisala "masz" mialo byc mąż. wiecej juz nie trzeba komentowac

Gość muuuuuuuuuuuuuuuuuuwww
po co wy rozmawiacie z tym pustakiem??? widzicie jakie ona ma cyce?? jeszcze pare lat i bedzie nimi sobie siniaki na kolanach robić albo nosić pod pachami!!!!!

Gość Gagita
Jennifer żmija kochana pisze się a nie przez rz . Żałosna jesteś też przez rz .

Gość j_ulka
ratowniczka idz do schroniska tam jest tyle samotnych kociaków które naprawdę bedą wdzieczne za dom. Ja chodzą raz w tyg do schroniska żeby pobawić sie z tymi kotkami (taki pół wolontariat) i wszystkie chcą na kolana NA RAZ! Jak wychodzę to płakać mi się chce strasznie, z resztą jak zaczynałam tam chodzić to płakałam codziennie

Jakiś człowiek a se miej co chcesz. ja ci nie zazdroszcze bo mam to co mi wystarcza ale inni sa o to zawistni :)

ratowniczka nie wiem sprobuje w razie w mam na niego amatora widzial go zachwycil sie dzis chyba pojde sprobuje go zlapac po drodze kupie watrobke sie kocia przekupi ;)

Gość ciemniaki wy nie widzicie
że to nie prawdziwa Jennifer. Prawdziwa miała jeszcze gwiazdeczki. Zresztą nawet ta prawdziwa to prawdopodobnie jakiś podszyw kogoś.

kaciaa - moje, dziękuję :) No nie da rady... Jeszcze rok albo dwa i będę mogła jakiegoś mieć :) Miaaaałłłł :):)

Gość rwerwr
droga autorka tak sie pisze "nie wierzyc"!!! jak juz masz tyle pieniedzy wez moze prywatne korepetycje z ortografii

ciemniaki wy nie widzicie to jestem ja tylko tamten nick mi zbanowali frajerze! nie moge sie zalogowac a tak latwo was nie opuszcze kafeterianie zawistni :) jeszcze was zolc pogryzie:)

Gość hasda
A wklejanie zdjec swojego dziecka jest legalne jenifer?

Gość Jakiś człowiek
Bieda napisała, że jej wystarcza to co ma:D Żal. Jakbym miał takie dziadowskie życie jak ty to bym się pewnie powiesił. No bo po co mi śmieciowe drzwi z Ikei za 5.000?! Przecież to jest jakiś odpad dla trochę bogatszego plebsu. Ja mam robione u stolarza-artysty na zamówienie. Nie napiszę ile dałem bo wam gały z orbit powyłażą a szczególnie jenifer.

Gość fanka dyrektoree
jennifer1987- właśnie weszłam na twój topik i mam polewe z ciebie :D niczego ci nie zazdrosze jak wszyscy na tym forume, poprostu chuj mnie obchodzi co ty tam masz czy nie masz :O po co ten lans? pewnie gówno masz a robisz z siebie nie wiadomo kogo :O

Gość j_ulka
ej jenifer przecież nie masz jeszcze domu bo nie jest wybudowany to jak możesz mieć w nim drzwi??? mylisz sie sama buahahahhahahahahahhahahahhahahahahh z resztą w domach nie montuje się drzwi p.poż. łaahhahaha ale debilka

kruszyna :) szkoda ze sie nie da :( teraz ja bym przy Tobie widziala slicznego bialego kociaka :) albo czarnego Rademenesa :) serio patrzac na fotki pasowalby do Ciebie moze to glupie co pisze ale tak mi sie wydaje :)

Niewiem czt jestes bogata, ale piekna napewno nie. Masz nos jak czarownica. I jesli 1987 to rok urodzenia to wygladasz na jakies 10 lat wiecej niz masz

Gość no ludzieeee
nie karmić trolla:)

boze one sa wyjsciowe. w pokojach mam takie sliczne drewniane za 4tys. sa pienkene. ale wy jestescie zawistni, wszedzie sie doszukacie jakiegos niedopomowienia. a domek mam wybudowany ale konczymu go czyli malujemy sciany, wstawiamy drzwi, okna, mebelki kupujemy

ja zjadam szynke 50zl za kilogram a wy mortadele ze smietnikow biedaki! ja tylko do tego momentu przeczytałam i powiem ci tylko, że na swoje wyłupiaste oczy nie widziałaś rzeczy, którymi karmie wolno żyjące obok mojego domu koty. I spierdalaj. bo nawet jeśli to prowo, to mnie wkurwiasz, niedomyta szmato:o

co do drzwi nie chce sie chwalic ale marzyly mi sie takie drzwi jak w saloonie ;) koo kolegi mamy mieszka taki stolarz dziadunio juz ledwo co pracuje bo sil nie ma :( no ale zrobil te drzwi ale oplacalo sie xczekac piekne surowe derwno dopiszczony kazdy detal za symboliczne 100 zl ;) znajomi chwala kzdemu sie podobaja nie chodzi o cene a o robocizne o serce wlozone w prace o przedmiot z dusza ;)

Jennifer, Ty zakompleksiony bezmózgowcu, zamień się na mózg z psem, to może będziesz mądrzejsza. Nie próbujcie jej uświadamiać, że jest głupia, bo i tak jest zbyt tępa, żeby to ogarnąć.

Jacie, jaka Ty Jenifer nudna jesteś. Jak już widzę temat w stylu : jestem piękna, bogata, najlepsza itede to mi się niedobrze robi, bo wiem, że to znów Ty. Jakie trzeba mieć nudne życie by w kółko o jednym pisać..... I wogóle, żeby tu siedzieć tyle czasu. Kurcze, bez Ciebie to nawet ta nędzna kafeteria była sympatyczniejsza. Jasny gwint, ja się mam dobrze i mam cudowne zycie, ale jakoś nigdy mi do głowy nie wpadło by się tutaj obnosić swoimi dobrami materialnymi i się wywyższać tak jak Ty. Porażka jesteś. Ogólnie jestem tolerancyjna, miła i spokojna, ale jak widzę Twoje tematy to nawet taka osoba jak ja ma dosć.

Gość hasda
jeni,co studiujesz?

Gość Jakiś człowiek
Nie wierzę! Za 4.000 drzwi w pokojach?! To ja więcej dałem za pokrywę od kibla. Ludzie jaka bieda...

Do Jenifer A ja jenifer zazdroszcze bo chciałabym byc bogata i to nawet obrzydliwie bogata zawsze marzyłam zeby otworzyc własną dyskoteke... a teraz co biede klepie niestety Pozdrowienia dla Autorki i wszystkich bogatych ludzi

Też jestem bogata, ale do głowy by mi nie przyszło nazywać kogoś, komu się gorzej powodzi, że jest biedakiem i zżera resztki ze śmietników. A przeszła w życiu przez niejedną biedę:o