Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota868

Kompleks z powodu małych piersi

Polecane posty

Gość ja mam 65 D i to jest zgroza
nic tam nie mam puste wiszace flaki 67 pod biustem 81 w biuscie

Gość dorota868
Raczej nie wyrosnę. Mam 23 lata, jestem od 6 lat z chłopakiem i widział moje piersi niewiele razy. Zbieram na operację, ale zawsze gdy uzbieram trochę kasy znajdzie się jakiś pilny wydatek...

i nie moge sie przywzyczaic zawsze mialam ladne jedrne zgrabne srednie piersi ale postanowilam sie odchudzic piekna figura fakt ale zero cycka

P.S. ja mam 26 lat i cie rozumiem wstyd mi przed mezem nie chce zeby dotykal moich piersi zanim schudlam tamte bardzo lubil chwalil rozmiar wyglad a teraz mowi ze zmalaly ze pusto w biustonoszu :( czuje sie jak feler jakis nie lubie na nie patrzec nie lubie ich juz dotykac

Gość dorota868
kobietaaaa, mogę niby je ścisnąć do siebie, ale co z tego za małe są do hiszpana. Żadnego pożytku nie ma ze mnie mój chłopak

Gość Te na zdjęciu są normalne!
Nie są małe!

no ale ja mialam kiedys takie piersi i dla mnie to byly srednie piersi a nie te 2 piegi co teraz :( http://www.voila.pl/292/82o02/?1

Gość kkkkkkkkkyyyyyyyyyy
Ale wymyślacie...

Gość prawiczek_24
nigdy nie dotknełęm żadnej kobiety :(

Gość klineczkamini
65D?dziewczyno w porównaniu z moimi to masz balony:D Ja mam 65A:P Dokładniej to 65 pod biustem 73 w biuście więc nawet niepełne A:P Zazdroszczę takich cycków serio! Ja już próbowałam ćwiczeń, masaży, tabletek na powiększenie, balsamów, jadłam ile wlazło i nie poszło ani w cycki ani dupę-za szybką przemianę materii mam. Zostaje jedynie silikon-ale raz że nie stać mnie teraz, dwa nawet jakbym miała to odzywa się we mnie ekonomistka i szkoda było by mi to wydać na nowe cycki, lepiej zainwestować, trzy naaaawet jeżeli bym wygrała w totka to i tak się boję tego bólu, ewentualnych powikłań itd a przede wszystkim tego czy będą wyglądały tak jak je sobie wyobrażam... Tak że ciesz się swoim rozmiarem D bo to wcale nie jest mały biust:P Z chęcią bym się zamieniła:D No ciekawe czy znajdzie się taka, która ma mniejszy jak ja-wątpię:D

Gość taki tam facet 41
Jest spora grupa mężczyzn dla których wielkość piersi nie ma znaczenia ( większe są na minus). Mój wzrok pada w pierwszej kolejności na rejon bioder. W zasadzie jeśli dziewczyna/kobieta zbudowana jest proporcjonalnie bez nadwagi i ma zgrabny tyłek może być dla mnie bardzo pociągająca nawet bez biustu. Jesli ma średnej wielkości sliczny biust i płaski tyłek nie wzbudzi mojego zainteresowania oczywiście w kategorii czysto seksualnej

klineczkamini 65D?dziewczyno w porównaniu z moimi to masz balony Ja mam 65A Dokładniej to 65 pod biustem 73 w biuście więc nawet niepełne A Zazdroszczę takich cycków serio! Ja już próbowałam ćwiczeń, masaży, tabletek na powiększenie, balsamów, jadłam ile wlazło i nie poszło ani w cycki ani d**ę-za szybką przemianę materii mam. - A próbowałaś seksu z Kindybałkiem? Cycki ci od tego nie urosną, ale się dobrze poczujesz :P