Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 20LLenkaa20

wieczor kawalerski pana mlodego a ciaza panny mlodej

Polecane posty

Go艣膰 ile ty masz lat 20 ?? 21??
i racja ODWOLAJ SLUB zrob przysluge temu facetowi i uwolnij go od swojej toksycznej osoby niech znajdzie szczescia z normalna kobieta bo przy tobie czeka go placz i zgrzytanie zebow

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a co ma twoja ci膮偶a do jego
wieczoru kawalerskiego, bo nie rozumiem?? ty my艣lisz, 偶e po 艣lubie to on ju偶 tylko z toba ma sp臋dza膰 czas? no prosze ci臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 --Elka--
Do: ile ty masz lat 20 ?? 21?? S艂uchaj nie oceniaj ludzi po wieku. Ja mam 21 lat tydzie艅 temu wzi臋艂am 艣lub... i mimo ci膮偶y i mimo m艂odego wieku pozwoli艂am i艣膰 mojemu na jego wiecz贸r kawalerski... W sumie sama z kole偶ankami "zabawi艂am si臋" przy soczkach i obgadywaniu wszystkich facet贸w. Do autorki: Zapro艣 jakie艣 kole偶anki, zr贸bcie naprawd臋 babsk膮 imprez臋 i nie stresuj si臋 tak bo dziecku zaszkodzisz. A rano jak b臋dzie skacowany po tym wieczorze b臋dziesz czu膰 tylko satysfakcje. Przynajmniej ja tak mia艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale z ciebie wie艣niara
nie do艣c 偶e da艂as dupy i wpad艂a艣 to jeszcze takie bzdury wymyslasz:o ten kole艣 juz dawno powienien odej艣膰, a na wieczorze kawalerskim pewnie zabawi si臋 ze striptizerkami bo przeciez nie z wielorybem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matadorrr
Ty jeste艣 jaka艣 nienormalna chyba. Albo co艣 w waszym zwi膮zku mocno nie gra. Albo masz burz臋 hormon贸w i mam nadziej臋 偶e Ci wkr贸tce przejdzie. "Wiadomo jakie sa wieczory kawalerski" - no jakie Twoim zdaniem. Ch艂opcy si臋 powyg艂upiaj膮, troch臋 popij膮, ale jak Tw贸j narzeczony Ci臋 kocha i szanuje to na pewno nie pu艣ci si臋 z jak膮艣 dziwk膮. Nie ufasz mu? Je偶eli tak to kiepski pocz膮tek ma艂偶e艅stwa i nie wr贸偶臋 Wam dobrze. Dobry zwi膮zek polega na tym by sobie ufa膰 i wypracowa膰 sobie zachowania akceptowalne i nieakceptowalne. Nie wyobra偶am sobie 偶e mia艂abym zabroni膰 swojemu facetowi wyj艣cia z kumplami na piwo, tak samo jak on nie ci膮gnie si臋 za mn膮 na spotkania z przyjaci贸艂kami. Co nie znaczy 偶e nei mamy r贸wnie偶 wsp贸lnych znajomych i nie sp臋dzamy wolnego czasu razem. Tyle 偶e chyba na tym polega dojrza艂o艣膰 zwi膮zku - on gdzie艣 wychodzi, ale m贸wi mi z kim, o kt贸rej wr贸ci, a ja jestem o niego spokojna bo ufam, 偶e nie zrobi nic g艂upiego. I dzia艂a to w dwie strony. Autorko, doro艣nij, bo jako matka powinna艣 by膰 dojrza艂膮 i rozs膮dn膮 kobiet膮, a ja tu widz臋 marudne dziecko terroryzuj膮ce najbli偶szych.

Udost臋pnij ten post

hahaha dobre :D:D wida膰 ka偶da tu pozwala facetom na WSZYSTKO a wiecie dlaczego?:D boicie si臋 odrzucenia i wolicie mie膰 dziubek na k艂贸dk臋 ni偶 cokolwiek si臋 odezwa膰 byleby was nie zostawi艂 ;) nie jed藕cie tak po autorce ma swoje zdanie i ok.

Udost臋pnij ten post

dlaczego niby ona ma siedzie膰 w domu a ten zabawia膰 si臋 na ca艂ego? niech zorganizuj膮 co艣 wsp贸lnego i b臋dzie sprawiedliwie. Ale skoro facet nie bierze tego pod uwag臋 to z nim co艣 nie w porz膮dku a potem b臋dzie robi艂 co mu si臋 podoba a ona sama z dzieckiem w domu ;) za kr贸tka smycz- zerwie si臋 pies, za d艂uga - ucieknie ;) proste.

Udost臋pnij ten post

nieee no :O kolejna wisz膮ca na facecie baba, bez wlasnych zaj臋膰, znajomych, pasji i wlasnego, odr臋bnego 艣wiata :O

Udost臋pnij ten post

oczywi艣cie kochana ;) to 偶e mam w艂asn膮 firm臋 ju偶 si臋 nie liczy no ale to nie o tym temat ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yenna23
Zawsze mo偶esz si臋 dogada膰 z facetem, 偶e ty robisz impreze u siebie w domu i r贸wnocze艣nie zgadzasz si臋 na jego dom贸wk臋 albo co艣 w tym stylu. Nie dziwi臋 si臋, 偶e dziewczyna nie chce 偶eby jej facet upija艂 si臋 i biega艂 po klubach. Sama sobie tego dzieciaka zrobi艂a?

Udost臋pnij ten post

Wystarczy 偶e mu powie : "nie podchodzi mi ten tw贸j wiecz贸r kawalerski, zorganizujmy co艣 wsp贸lnego" i jak kole艣 nie bierze pod uwag臋 kompromis贸w to powodzenia w 偶yciu. Zwi膮zek to sztuka kompromis贸w panny a nie ci膮g艂e przyzwalanie drugiej osobie na wszystko. Ja nie wyobra偶am sobie godzi膰 si臋 na co艣 co mi np nie b臋dzie podchodzi膰 :D to najnormalniejsza w 艣wiecie rzecz a wy si臋 burzycie jak woda sodowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yenna23
I nie chodzi mi o to, 偶e jak kobieta jest w ci膮偶y to facet ma siedzie膰 non stop z ni膮. Ale nie wmawiajcie autorce, 偶e b臋dzie si臋 rewelacyjnie bawi膰 siedz膮c przy herbatce z kole偶膮nkami, b臋d膮c w 5 mc i odczuwaj膮c zwi膮zane z ni膮 niedogodno艣ci. Narzeczony niech idzie na sw贸j wiecz贸r, ale sensowne granice musz膮 by膰 ustalone. Nie jest ju偶 ch艂optasiem bez zobowi膮za艅 i tyle...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirrka
ale przecie偶 wiecz贸r kawalerski i wiecz贸r panie艅ski z zasady robi si臋 osobno. Nie wiem, gdzie tu problem. Autorka jest w ci膮偶y, wi臋c raczej sobie nie poszaleje, ale przeciez mo偶e spokojnie zrobi膰 imprez臋 z kole偶ankami. Gdzie tu jest problem? Przeciez je艣li chce z tym facetem sp臋dzi膰 reszt臋 偶ycia to powinna mu ufa膰. I nie wiem, czy problemem jest, 偶e ona nie b臋dzie mie膰 panie艅skiego, czy te偶 jej obawa, 偶e go艣ciu g艂upot narobi. My mieli艣my osobno te imprezy. Ja z kole偶ankami i przyjaci贸艂ka a m膮偶 z kumplami. Oboje rano mieli艣my mega kaca. Ale by艂o naprawde fajnie. Moja rada- pogadaj z ch艂opakiem. Powiedz mu, 偶e Ci si臋 to nie podoba. 呕e b臋d膮c w ci膮偶y wola艂aby艣, 偶eby nie pi艂 gdyby co艣 si臋 sta艂o. I niech sobie idzie na imprez臋 ,ale niech si臋 zachowuje jak dojrza艂y przysz艂y ojciec. Je艣艂i tu masz problem i boisz si臋. Ale je艣li Twoim jedynym problemem jest fakt, 偶e mo偶e Ci臋 zdradzi膰 na takiej imprezie, albo, 偶e Ty si臋 przed 艣艂ubem nie zabawisz to zastan贸w sie nad sensem takiego zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirrka
i jeszcze jedno- my mieli艣my umow臋, 偶e od 贸smego miesi膮ca m膮偶 ani kropli nie pije. W razie wcz臋sniejszego porodu. Nie jest to przecie偶 jakie艣 wielkie po艣wi臋cenie. Warto takie rzeczy sobie ustali膰 na poczatku, a nie potem si臋 denerwowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko wie艣niaki robi膮
kawalerskie czy panie艅skie 馃挙 to ju偶 jest niemodne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie s艂uchaj autorko tych 偶mij
to 偶e one wiecznie siedz膮 w domu albo na nudnych spotkaniach nie znaczy 偶e ty te偶 tak musisz :) one pozwalaj膮 facetom na wszystko bo nie chc膮 by膰 same. Wiesz taka filozofia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirrka
a co Ty z tym, 偶e nie chc膮 by膰 same??? Zwi膮zek dwojga ludzi nie jest dobry, je艣li wszystko robi si臋 RAZEM! Ka偶dy potrzebuje chocia偶 odrobin臋 wolno艣ci, w艂asnego 艣wiata. I co to za "pozwalanie" w艂asnemu facetowi? Co on pies jest, 偶ebym ja mu musia艂a pozwala膰???? Przecie偶 to dzia艂a w obie strony. Nie wyobra偶am sobie sytuacji, 偶eby m贸j m膮偶 mia艂 mi "pozwala膰" na wyj艣cia, bo si臋 boi, 偶e g艂upot narobi臋. Przecie偶 jeste艣my doros艂ymi lud藕mi- ka偶dy zdaje sobie spraw臋 z konsekwencji w艂asnych dzia艂a艅. A dzia艂anie na zasadzie "ja nie mog臋 to jemu tez nie pozwol臋" ma naprawde kr贸tkie nogi. Tak ju偶 jest ten 艣wiat urz膮dzony, 偶e to kobieta jest w ci膮偶y, musi o siebie dba膰, nie pi膰, nie pali膰- a nie facet! Czy z racji tego On te偶 ma dziewi臋膰 miesi臋cy si臋 umartwia膰, 偶eby jej przykro艣ci nie zrobi膰??? Nie popadajmy w skrajno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka potrzebuje rad
a poszczeka膰 to sobie poszczekajcie na podw贸rku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawe dlaczego potem p艂aczec
p艂aczecie 偶e facet was olewa :) za du偶o luz贸w w zwi膮zku = ucieczka bo tyle mu wolno 偶e czuje si臋 wyzwolony i 偶adnego zaanga偶owania nie potrzebuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no co to za glupie gadanie
ze jak sie faceta nie traktuje jak psa i swoja wlasnosc tzn ze sie boi samontnosci odejscia i sie na wszystko pozwalal ODEJSCIA TO SIE BOJA TE CO SIE TAK KURCZOWA TRZYMAJA CHLOPA ZEBY BORN BOZE NIE ZDRADZIL JAK PANNA NIE BEDZIE WIDZIEC ALBO NIE ZNALAZL INNEJ w kazdym zwiazku sa ZASADY ale zasady NIE OZNACZA UBEZWLSNOWOLNIENIA

Udost臋pnij ten post

w zwiazku powinno byc madrze z zasadami i ZAUFANIEM sa rzeczy ktore wolno a ktore nie a nie ze albo nic nie wolno albo wolno wszystko ciekawe dlaczego potem p艂aczec ty panna masz jakis problem ze soba jak widzisz tylko dwubiegunowo

Udost臋pnij ten post

o mamuniu normalnie si臋 pop艂acz臋 :) macie jakie艣 stosowne argumenty ni偶 tylko takie p艂askie teksty pokroju "problem ze sob膮?" jak mi co艣 nie odpowiada w zwi膮zku to idziemy na kompromis i mam do tego jak najbardziej prawo ;) wiecie, nie jestem jak wy, nie wyobra偶am sobie siedzenia non toper w domu a facet gdzie艣 w sin膮 dal wyparowa艂. Hehe to jest dobre ale nie dla mnie

Udost臋pnij ten post

ciekawe dlaczego potem p艂aczec kon z klapkami na oczach takie moje podsumowanie osob wypowiadajacyh sie w ten sposob alno biale albo czarne albo wszystko albo nic zalosne nawet dziecko potrafi myslec bardziej abstrakcyjnie i laczyc rozne elementy w znalezieniu zlotego srodka

Udost臋pnij ten post

ciekawe dlaczego potem p艂aczec i tu sie przejawia jaki masz ograniczony umysl znpwu to samo a kto ci kaze siedziec w domu jak facet wychodzi ty tez gdzies idz co nie masz gdzie taka uczepiona jestes?/ dzisiaj mozesz wyjsc sama jutro on sam a za 3 dni wyjdziecie razem proste czy nie ogarniasz ??

Udost臋pnij ten post

ciekawe dlaczego potem p艂aczec do pracy tez za chlopem chodzisz bo nie bedziesz w domu sama siedziec ?? do kibla tez z nim idziesz bo nie masz ochoty sama siedziec w pokoju ??

Udost臋pnij ten post

pozostawi臋 to bez komentarza bo jak nie potrafisz pisa膰 na temat to ju偶 nie moja wina :)

Udost臋pnij ten post

ciekawe dlaczego potem p艂aczec i wiecej z toba dyskutowala nie bede masz za ciasny umysl zeby wyjsc poza jakiekolwiek ramy dwuplaszczynowego myslenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko wie艣niaki robi膮
gawied藕 dalej dyskutuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfgufggfgh
5 miesi膮c to 偶adna tragedia, przecie偶 autorka te偶 mo偶e gdzie艣 wyj艣膰. Nie powinna tylko pi膰 alkoholu, ale to nie jest jakie艣 straszne ograniczenie. Bawi膰 mo偶na si臋 i w ci膮偶y. Przecie偶 fakt, 偶e facet wychodzi nie oznacza automatycznie, 偶e ona ma siedzie膰 sama w domu. Nie mo偶e zrobi膰 czego艣 sama? Wyj艣膰 na imprez臋, spotka膰 si臋 z kole偶ankami, zrobi膰 wiecz贸r panie艅ski w knajpie? Nikt jej 艂a艅cuchem do kaloryfera nie przywi膮za艂.

Udost臋pnij ten post