Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata.0.0

Wdałam sie w romans z żonatym i jestem w ciazy,a on...

Polecane posty

Gość Boze dziewczyny
fakt ze skurwiel i autorce i zonie i dziecku spierdolil zycie.. ale oczywiscie autroka wszystkiemu winna a te co na nia bluzgaja tutaj wszystko swiete anioly ;-O no jasne :-O facet nagadal jej o separacji !! przeczytajcie lepiej z rozumem !!

Gość FFGGTT
Usun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak tego nie zrobisz to zmarnujesz sobie zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie usuwaj bedziesz
zalowac do konca zycia, miej wszystkich w dupie i idz do jego zony i jej powiedz, kazdy na jej miejscu chciałby wiedziec!!

Gość Inż
glupie dziwki potraficie tylko jechac po innych a same swiete za pewne nie jestescie

zero szacunku dla Ciebie-rozwody i nieszczęśliwe dzieci są przede wszystkim z winy wspaniałych tatusiów, kochanki są dla mnie niewinne, bo czasami mąż oszuka, że nie ma żony, poza tym kochanka mu siłą na chuja nie wskakuje.

Gość LILILIAA
bazienka A moze ty jej pomozesz wychowac to dziecko co? Pierdolisz jak poryta.Kasa to nie wszystko

Gość [<>]
z dzieci wychowujacych sie przez same matki nigdy nic dobrewgo nie wyrasta,potrzebna jest reka ojca.Usun je

Gość Boze dziewczyny
jestem pare lat starsza od autorki ale tez wiem jak mozna sie dac o malo nie omotac... ten facet ktorego poznalam to przez 2 miesiace do mnie wydzwanial i plakal, jaki zakochany we mnie itp itd...doslownie plakal skurwiel.. ale cos mi mowilo, ze cos jest nie tak...powiedzialam mu, ze pomysle nad wszytkim jak sie faktycznie rozejdzie t.z seksu nigdy nie mielismy... jak zaczal niby dzialac chuj...:-O mieszkania szukal aby sie wyporowadzic, znlazl mi prace w swoim miescie...nosz kurwa...nawet moje dlugi chcial mi splacic...i tak plakal ze chce sprzedac ten dom, ze ona go nie pociaga hahhaaa...pewenog pieknego dnia opowiedzial mi ze kupil nowa kuchnie.. ja mowie kurwa...odejsc chcesz to po chuj ci nowa kuchnia. to mi potrafil powiedziec ze wartosc domu do sprzedania urosnie :-O a ja pytam sie wprost : a seks z nia miales? a on : tak..wczoraj 1 raz od wielu miesiecy... no kuuuuurrrrrr wa.. jakby mi prawdy nie powiedzial to bym kurwa di dziasiaj w bajeczke wierzyla :-O mozna powiedziec ze mialam szczescie, ze mi to powiedzial :-O a tak mi medzil, ze ona go nie pociaga hahaaaaaaa...

Gość Oigraszka
hehehe facet myslal ze se poromansuje ,a jak mu sie znudzi to wroci do zonki i beda zyc szczesliwie:D No to mial niezlego peszka:D Mysle ze na tym wszystkim najbardziej to on ucierpi;) Zostanie sam jak palec:P

Gość wiem ze bede kiedys bogata
Agata odezwij sie.To nie jest twoja wina ze skurwielowi zaufalas,tylko jego ze ciebie tak oszukiwal.

Gość wiem ze bede kiedys bogata
Boze dziewczyny wspolczuje ci,niezly typ:o

Gość Boze dziewczyny
powiedzialam mu, ue a wiec on mnie oklamal mowiac ze seksu nie maja i ze ona go nie ciagnie. odpowiedz byla: no bo nie mielismy seksu i ona mnie nie pociaga ale jestem tylko facetem :-O idzcie ludzie...nigdy wiecej w zyciu...do dziasiaj sie nim brzydze, ze moga byc tak zaklamani chuje na tym swiecie :-O kurrwa szukal mieszkania...milam nowe meble wybierac w katalogach...no co za chuj :-O

Gość to do ciebieq
Boze dziewczyny hahaha koles mial bujna wyobraznie

Gość wwwaziaa
mój ex żonaty też płakał, ach, co to była za miłość :D

Gość Agata.0.0
Bylam u jego zony i wszystko powiedzialam,do teraz sie trzese.Ona caly czas plakala i powtarzala jak to on jej obiecywal ze to sie juz nie powtorzy.Nie zapomne wyrazu jej twarzy do konca zycia.Ta kobieta teraz strasznie cierpi,chyba zle postapilam:( Ona nie jest niczemu winna:(

Gość Boze dziewczyny
dobrze zrobilas ! zona sie pozbiera a ten chuj niech sam zostanie jak palec. jak ja sie brzydze takimi skurwielami :-O

Gość Agata.0.0
Bedzie jazda dopiero jak on sie dowie ze u niej bylam

Gość małp@
Bardzo dobrze zrobiłaś, że jej powiedziałaś. Kolejny palant myślał, że ujdzie mu na sucho zdradzanie żony...

Gość Agata.0.0
Niektorzy twierdza ze zle zrobilam mszczac sie na niej za jego winy

Gość RafałWaw
radze ci ,pozamykaj sie dobrze i przez jakis czas nie wychodz sama itd...Bo facet moze dostac furii,stracil wszystko wiec i zdolny moze byc do wszystkiego

Gość Boze dziewczyny
a ten moj nie byl zonaty bo mowil, ze chcial sie ozenic z ta jedna jedyna hahaaaaaaaaaa :-O widocznie jego partnerka nie chciala seksu to myslal ze mnie nakreci ...ona musiala sie zorientowac ze on ma kontakt do mnie bo nagle seksu jej sie zachcialo..na Twoim miejscu tez zonie bym opowiedziala..w moim przypadku bez sensu, bo sie znalezli prawidlowi: on zaklamany skurwiel i ona bez godnosci i stylu, myslac ze jak nagle bedzie dawac doopy to on zostanie...niech se robia co chca..

Gość Zal mi Ciebie
Agata.I co zrobisz urodzisz?

Gość małp@
Nie zrobiłaś źle. Dlaczego taki dupek może krzywdzić bez żadnych konsekwencji ?! Był świadomy tego, że romansując z Tobą oszukuje i żonę i Ciebie. I Ty teraz masz wyrzuty, że pokażesz żonie z kim się związała ?

Gość Agata.0.0
A mam inne wyjscie? Aborcja nie wchodzi w gre,nie umialabym zabic dziecka

Gość Agata.0.0
Wiem ze musialam jej powiedziec,nie darowalabym sobie gdybym tego nie zrobila.Ale musze przyznac,ze zal mi jej:(

Gość mm,,mm,,mm
no juz po ptokach, tylko teraz czasem nie daj sie nabrac na jego gadki jak go zonka z domu wyrzuci

Gość małp@
Wiadomo, że będzie ci jej żal, bo jesteś świadoma, że jej życie legło w gruzach m.in. z Twojej winy. Szkoda tylko dziecka. Ale cóż, stało się. Nie odwrócisz tego. Następnym razem myśl głową i nie zadawaj się z zajętymi facetami. To zwykli tchórze, którzy uciekają przed problemami i idą tam, gdzie jest im lepiej, przy okazji manipulując osobami, które im ufają.

Gość Boze dziewczyny
To zwykli tchórze, którzy uciekają przed problemami i idą tam, gdzie jest im lepiej, przy okazji manipulując osobami, które im ufają." o wlasnie! swieta prawda.

Gość Agata.0.0
Pewnie mial wiele kochanek przede mna,ciekawa jestem czy go wyrzuci,a moze kolejny raz mu wybaczy.Widac ze go kocha.

Gość Agata.0.0
ty suko podła Mowil ze jest w separacji.