Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata.0.0

Wdałam sie w romans z żonatym i jestem w ciazy,a on...

Polecane posty

Gość Boze dziewczyny
chuj kurwa jest dorosly a wiec ON, tylko i wylacznie ON rozwalil malzenstwo !!! Wiedzial przed tem jakie to moze miec konsekwencje !!

Gość małp@
To już jej sprawa, co ona zrobi z takim mężem. Jak chce się męczyć, to niech się męczy. Ale niech ma świadomość, że jej ukochany nie tylko romansował, ale też zrobił dziecko innej kobiecie. Ty martw się teraz o siebie, bo nikt nie stanie po twojej stronie.

Gość Agata.0.0
Szmato Nie planowalam ciazy. I przestan mnie obrazac

Gość doautorki
autorko, moje zasada jest taka zeby nigdy nie wpieprzac się do czyjegos malzenstwa, owszem, on jest skurwielem ale powinnas problem rozwiazac tylko z nim

Gość hahahaJJ
dyrektore Ales sie popisal dyrektore:D

Gość Agata.0.0
dyrektore O jakim ojcu piszesz? O takim ktory kaze mi sie pozbyc swego dziecka? Wybacz ale moje dziecko takiego ojca nie bedzie potrzebowalo.Coz...bylam zbyt zaslepiona i za bardzo zakochana zeby sie zoorientowac ze to wszystko to byly same klamstwa.Ty zapewne jestes osoba niepopelniajaca zadnych bledow.Chyle czolo...

Gość Dyrektore to suka
dyrektore dyrektore spierdalaj i nie obrazaj dziewczyny bo sama jestes gowno warta

Gość toż o mało tu się nie posrałaś
czekając że Ci doradzimy jak żonatego gnoja zmusić do bycia tatuśkiem dla dziecka dupodajki

Gość rasa jakich mało
Agata pieprz te glupie komentarze,zreszta wiekszosc jest po twojej stronie,niczym sie nie martw,dbaj teraz o dziecko🖐️

Gość tak tak na wznak
większość takich samych lewych zdzirek jest po twojej stronie

Gość 2310954
ale skoro - autorko - jesteś - na tyle głupia że nie zorientowałaś się o co chodzi - to teraz pewnie podejmiesz kolejną głupią decyzję... urodzenie dziecka jest dla ciebie glupia decyzja? Mnie sie wydaje ze dziewczyna madrze postapila i da sobie rade!!

Gość że co????
nazywacie ja dziwka bo sie zakochala? hahahahaha :D

Gość nie dlatego, że się zakochała
tylko dlatego, że rozłożyła gicale przed żonatym z tak marnymi tekstami on nawet nie musiał się starać

Gość Jestem kobietą, żeby nie było.
Ha ha ha, odrzucał jej połączenia jak byliście razem... Ha ha ha :D No gratuluję inteligencji. Nie kocha jej, bo odrzuca jej połączenia :D Nic dziwnego, że się tylko Tobą zabawił. Faceci wolą za żony inteligentne kobiety, a takie jak Ty mają do zabawy, jak im się "nie układa". Nie karz jego żony za swoje kurestwo i nie niszcz jej życia! Nie mów jej o tym!

Gość drastycznośc.
Moj tez mi taka sieczke z mozgu zrobil,mowil ze jestem najlepsza rzecza jaka go w zyciu spotkala,ze zycie by za mnie oddal,ze te lata przy zonie to byla meka bo jej tak naprawde nie kocha i jest z nia dla dzieci.Ze juz papiery rozwodowe zalatwia .Taka namietnosc byla miedzy nami dopoki mu nie powiedzialam ze chcialabym w koncu oficjalnie pokazywac sie z nim tu i tam.....:o

Gość nie dlatego, że się zakochała
ale, ale... dlaczego ma zdzira darować facetowi, skoro już rozłożyła nogi, to teraz będzie brała kaskę od gnoja na dzieciaka, może nawet dzięki temu zmądrzeje i przed kolejnym żonkosiem już nóg nie rozłoży a żona powinna się dowiedzieć, właśnie ukrywanie takich sytuacji robi z gnojków łajzy, nie ponoszą konsekwencji z pieprzenia się z dziwkami i spokojnie dalej zdradzają żony

Jestem żoną i wiem, że lepiej nie wiedzieć.

Gość też jestem żoną
i wolałabym wiedzieć, nie chciałabym żyć z takim gnojem

Gość też jestem żoną
i wolałabym wiedzieć, nie chciałabym żyć z takim gnojem

Gość mleeeble
tak ona na niego wskoczyla,rozchylala przed nim nogi a biedak taaaak sie bronil przed nia,to byl na nim gwalt,ojejku biedny on IDIOCI:D

Gość nie musiała go gwałcić
bo spokojnie zgodziła się być dziwką żonatego złamasa

No,ale jeśli chciałabyś wybaczyć to nie jest łatwo zapomnieć...

Gość ;;;olka
no tak,panowie chcieliby sobie poruchac bezkarnie,a nie ma tak moi drodzy niestety,nie ma:P Bedziemy was tepic i za bzykanie na boku bedzie kara:P:P

Gość wybaczyć???
jak wybaczyć??? związek, to 2 osoby, nie ma w nim miejsca na kurwę a jeżeli jest w związku trzecia osoba, to znaczy, że ten związek jest kłamstwem, że jest gówno wart

Gość TrepŻ
Jestem kobietą, żeby nie było. ty jestes pierdolnieta ha:D widac ze jestes taka malutka,niedowartosciowana,glupiutka:D wolisz byc z hujem ktory by cie zdradzal niz mialabys byc sama,biedna rady by sobie w zyciu nie dala:D:D:D

Gość natasha111
jestes glupia i naiwna ze dalas sie w to wciagnac. ja jestem troche mlodsza od ciebie i rozne mialam sytuacje w zyciu ale nigdy nie doprowadzilabym do tego aby dac sie omamic takiemu sukinsynowi i tym bardziej jeszcze zeby zajsc z nim w ciaze. ja bym usunela a jemu narobila srania i nie bala sie ze on mi cos zrobi bo moze ci skoczyc. co? zajebie cie? przestan wierzyc w te farmazony i rob swoje. powiedz o wszystkim zonie ale tak na spokojnie zeby ci w pysk nie dala bedac w szale, uwazaj co robisz. a co z robisz z ta ciaza to twoja sprawa. pamietaj ze z tymi alimentami jest roznie, zalezy jaka to okaze sie lajza.. i nie wiadomo na kogo ten dzieciak wyrosnie..moze na taka sama kurwe jak ten padalec? ja tam do ciebie pretensji nie mam bo nigdy nie obwiniam kobiety(kochanki) jesli chlop sie z nia pusci ale jego! to byl zwykly skurwiel, smiec i kurwa ludzka. nie dosc ze skurwil sie i puscil czyt.zdradzil zone to jeszcze omamil naiwna dziewuche, zrobil jej bachora a teraz potraktowal jak szmate i kazal spierdalac. jest kurwa i bydlem ktore zasluguje na kare. moze powinnas nawet dogadac sie z jego zona i razem zaplanowac jakas zemste na smieciu np obydwie wyciagnac alimenty od niego- ty na dzieciaka ona po rozwodzie na siebie

Gość laaasj
Ja nie uwazam zeby ona sie kurwila,nie bylo mowy o wspolnym zyciu tego cepa z zona tylko byla mowa o separcji a to juz jest wielka roznica.

Gość natasha111
"Nie karz jego żony za swoje kurestwo i nie niszcz jej życia! Nie mów jej o tym!" w zyciu gorszej glupoty nie slyszalam!!!!!! to zona jest z meska kurwa i ma zyc w nieswiadomosci a on ebdzie sie dalej kurwic? co ty pierdzielisz czlowieku?! zona ma prawo wiedziec i ja na miejscu zony chcialabym wiedziec z kim zyje pod jednym dachem

Gość kijaraj
natasha111 Juz powiedziala.Jak juz chcesz po kims jechac to przynajmniej poczytaj troche,a nie wejdziesz na chwile i bez zastanowienia sie wypisujesz jakies wypociny bezsensowne

Gość To wina tego .
Agata pierdol ich,to nie jest Twoja wina