Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalwinkaSokolowiec

Moja 3 tygodniowa córka nie śpi cały dzien.

Polecane posty

Gość MalwinkaSokolowiec

Brakuje mi sil, co prawda mało co płacze ale nie moge nic zrobic w domu bo gdy tylko od niej odejde to jest ryk. CZy to jest nie jest za male dziecko aby nie spało całymi dniami?? Nie śpi od ok 7 rano do 20.

Gość PIT z ZUS-u
może chusta, albo jakis leżaczek pomoże. Dziecko bedzie cię mieć na widoku...

Gość MalwinkaSokolowiec
Niechce jej pokrzywic kręgosłupka leżaczkiem, a nie wiem jaką chuste wybrac, zeby tez tego uniknac

Gość a skąd wiesz że przez cc
ojej takki maluszek w ogóle nie śpi? nie wiem czy to zdrowe jest, pytałaś pediatry? wybierz się do sklepu z art dziecięcymi, ja tam kupowałam chustę, w której można nosić dziecko od 4 tyg, pani ci doradzi, poinstruuje jak zawiązać itp

Gość Mama Nikoli
A karmisz piersia? Ja tez tak mialam pierwszy miesiac caly dzien i noc przy cycu potem powoli wprowadzalam karmienie mieszane i tak do tej pory, troche to pomoglo ale powiem Ci ze moja corka do 4tego miesieca spala 6- 8godzin na dobe i tyle jej starczalo... Teraz ma 8miesiecy i w dzien spi 2razy po 40minut i tyle... dobrze ze noce sa troche pepsze...

Gość Jaaa...
Miałam ten sam problem z synkiem. To znaczy niby spał, po 10 minut... ale i tak nie mogłam od niego odejść bo zaraz się zrywał i płakał:( Niestety nic nie pomagało, no może troszkę ulżyło mi jak kupiłam leżaczek, nie wydaje mi się żeby dzieciom krzywiły się od tego kręgosłupy... chyba nie chcesz trzymać tam dziecka caly dzień...? A trochę na pewno nie zaszkodzi.

Gość MalwinkaSokolowiec
Moja siostra wsadzała po godzince codziennie 4 tygodniowe dziecko i skonczyło sie na pólrocznych rehabilitacjach takze wole nie ryzykowac. Karmie ją piersią, ale je co 4h, najada sie i juz niechce byc przy cycu. LEzy sobie w łozeczku do czasu az trzyma mnie za palca, a gdy odejde to koniec :( nie mam jak jechac nawet do takiego sklepu.