Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morisa

gdzie ci mężczyźni?!

Polecane posty

Gość morisa

Mam niespełna 20 lat. Jestem atrakcyjna, zadbana, wygadana i mam poczucie humoru. Lubie towarzystwo i jestem otwarta. Mam wielu znajomych. A mimo to nadal jestem samotna. Brakuje mi osoby z którą mogłabym przeżywać niezapomniane chwile, rozpieszczać się wzajemnie, poprostu być przy sobie w trudnych chwilach i dzielić te najszcześliwsze momenty zycia. Czy nie ma już normalnych facetów z którymi nawet dobrze się milczy...?

Gość 0101
takich jak Ty są tutaj setki

Gość odpowiadam już
są, są ale założę się,że jeśli podasz wymagania,to grono sie skurczy:)

Gość IMO13691
@morisa 'Mam niespełna 20 lat I WYDAJE MI SIĘ, że jestem atrakcyjna, zadbana, itd..."

Gość dsdsfdsfdsfs
skoro jesteś taka zajebista, to dlaczego nie możesz nikogo w realu znależć? wydaje mi się lasencjo, że szukasz nie wiadomo kogo i masz zbyt wysokie mniemanie o sobie.

Gość no tak......
pustych ludzi nic nie zadowoli, bo oni chcą tylko więcej żrec, wciązż więcej.....

Gość fndsldfds
chyba jesteś zbyt zajebista dla normalnego faceta

Gość morisa
no tak. Moglam spodziewac sie takich komentarzy. Nie uwazam sie za 8 cud świata i nie chodzę z głową w chmurach. Mówiąc ze jestem atrakcyjna miałam na myśli to że nie odrzucam wszystkich facetów bo jestem szkaradna. Co nie znaczy że każdemu facetowi sie podobam!! Nie wiem skąd w was tyle pretensjonalności.

Gość jeden z mezczyzn
Morisa...Spokojnie...Napisz cos wiecej o tym wlasciwym:)

Gość niemogąca spać
o kurwa, przrerost formy nad treścią przemówił

Gość morisa do revolver
Wiesz mam może poczucie własnej wartości ale nie robi to ze mnie narcyza! A co do charakteru- nie mnie oceniać..

Gość niemogąca spać
no ale słuchaj, jak można tak się przedstawiać co z tego , że jesteś atrakcyjna w sieci? To twój plus w realu, a tu? Napisz lepiej kim jesteś w środku

Gość morisa do jeden z m.
Nie szukam gwiazdy z filmu tylko faceta tzn. do tańca i do różańca. Z którym znajdę temat do rozmów, będę czuć się przynim bezpieczna, szanowana i kochana. Abyśmy obydwoje czerpali z tego zwiąsku radość, a spotkania nie były przykrą koniecznością. Z ktorym będę mogła mieć fajny seks ale też który da mi ciepło i porozmawia jak z przyjacielem. Może to zbyt dużo.

morisa do revolver Wiesz mam może poczucie własnej wartości ale nie robi to ze mnie narcyza! A co do charakteru- nie mnie oceniać.. nie Tobie oceniać to może jakoś inni oceniają ...:P

Gość niemogąca spać
napisałaśo swoich wymaganiach wobec niego, ale dalej ie wiemy, kim jesteś? napisz czego się boisz, co uwielbiasz i kiedy ostatmio płakałaś - bo tak to mam przed oczami plastikową lalkę, a nie człowieka... ale moze mężczyźni inaczej czytają...może to wystarczy

Gość jeden z mezczyzn
Morisa...Cudów nie oczekujesz,wiec ok.Teraz przedstaw siebie i co ty mozesz dac takiemu meżczyźnie

Gość morisa
Kim jestem? Na codzien jestem pogodna, rozgadana, ludziom kojarze sie z uśmiechem na twarzy. Staram sie patrzec na swiat pozytywnie choc mam za soba kilka przykrych doswiadczen. Mam wyznaczone priorytety i tego sie trzymam. Lubie uprawiac sporty, uwielbiam tanczyc. Zyje aktywnie ale czasem lubie blogo lezec i nic nie robic. Co jeszcze chcecie wiedźiec?

Gość IMO13691
@morisa "(...)Co jeszcze chcecie wiedźiec?" Motylek czy bułeczka?

Gość n vhvlovyoyui
nie ma już mężczyzn, są spedziali emo pedzie, którzy znają więcej kolorów od ciebie, nosza modne krawaty i używaja kremów do buzi. chcesz miec coś z zycia baw sie i nie myśl o facetach jakby to był klucz do szczęścia, bo nie jest

Gość IMO13691
Tak! Baw się! Tylko nie strzelaj zdziwka jak w przyszłości usłyszysz od faceta z którym CHCIAŁABYŚ być: "spadaj kurwo".

Gość z Tymi kobietami
:o 🖐️

Gość n vhvlovyoyui
uważaj cnotko żebyś ty nie usłyszała " jesteś nudna, nie masz hobby, nie masz znajomych, marudzisz i spadam do tej kórwy rozrywkowej basi która jest zabawna i ma znajomych " bo tak to potem wygląda. ale brońcie sie to usłyszycie to za pare miesiecy, lat ...

Gość IMO13691
Kto tu znowu o cnotkach mówi?! To jest właśnie główny problem z Wami, albo jesteście zjebanymi mrukami, albo totalnymi kurwiszczami. A ja sie pytam: gdzie są NORMALNE dziewczyny?

Gość n vhvlovyoyui
nie umiesz czytać ze zrozumieniem. wyciągasz wnioski ze swojej głowy a nie z moich słow. z czego wynika że to ty masz gówno w głowie i syf. NIGDZIE nie napisałam że sie mają puszczać/ nie puszczać. top było w twojej głowie, twój syf nie mój.

Gość n vhvlovyoyui
poza tym kto to pisze? osoba która wcześniej sie pytała jaką za przeproszeniem ma tzipe autorka? żal .pl z ciebie lamusie