Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oł jes bejbe

Oglądacie ''Bitwa na głosy'' w TVP2?

Polecane posty

Gość Oł jes bejbe

:o

Gość Oł jes bejbe
obciągam starszym panom w toaletach studenckich za kawałek chleba :(

Gość Oł jes bejbe
to wyżej to podszyw

Gość Oł jes bejbe
jestem dzifką

Gość Oł jes bejbe
BRITNEY SPEARS 2006 INTERVIEW BEARS ALL

Gość 1888dziewczyna
Ja to oglądałam i szczerze mówiąc rozpoczynam akcję-,,WYKOPAĆ WISNIEWSKIEGO Z TV"!!!Jak na niego patrzę to mam odruchy wymiotne,tak poza tym to najbardziej podobala mi się Urszula Dudziak i Nataszka Urbańska fajne show a pozostali trochę nuda wiało oglądalam tylko urywki bo patrzylam na ,,Must be the music-tylko muzyka" i tam vbylo zajebiście,najlepszy byl tekst-,,ja będę twoja ty będziesz mój razem bedziemy wywalac gnój" hehe..ktoś oglądał??

Gość 1888dziewczyna-ja też
Blagam nie glosujcie na niego w tej calej ,,Bitwie na głosy" bo przestanę to oglądać,a tak poza tym to tylko kawalek oglądałąm wlasnie przez to ze on tam jets to tego nie będe oglądać wolę ,,Must be the music"!!:):)

Gość tralalalaa
Ja też nie oglądam tego bo Wiśniewski tam jest:)

ta bitwa na głosy to jakies nieporozumienie. w sumie to nie ogladam telewizji, ale chcialam obejrzec to must be the music, ze wzgledu na Kore i przy okazji przelaczylam na tvp2 i myslalam, ze rzygne. wisniewskiego nie znosze, tak jak i kupichy, ale urbanska to juz totalne dno. nie iwem co ten szynszyl tam robi i jakie ma pojecie o muzyce, bo chyba SRAKIE. widzialm kilka pierwszych sekund "Dziwny jest ten swiat" ale stwierdzilam, ze to jakis gwałt i musialam natychmiast przelaczyc.

Gość lalalka
Ja tam też wolę ,,Must be the music",podobala mi sie ta 15-latka i ten maly chlopak:):)-Wywalcie Wiśniewskiego z tv!!!

ale ta pierwsza panienka w must be the music to jakas pomylka natury, ewidentna kopia i tak juz beznadziejnej dodzi. podoba mi sie wokal faceta na gitarze, i ci dwaj starsi goscie, ktorzy wykonywali sweet home alabama i taki czarny co sie jak elvis poruszal. natomiast te panienki, ktory udawaly hardrockowe laski byly zalosne i ten tekst jednej, ktora powiedziala cos w stylu, ze "cztery kobiety i dwaj faceci na nie nie glosowali, cos tu podejrzane" utiwierdzil mnie tlyko w przekonaniu, ze to jakies gownolansiary, a nie rockmenki.

Gość lalalka
Ale ta dziwczynka co mniala 15 lat ma śliczny glos jak nie na swoj wiek,podobala mi sie strasznie i ten maly chlopak też:):)

moze ten maly byl dobry, ale ja juz mam dosc dzieci w telewizji i spoleczenstwa, ktora bez konsekwencji wybiera dzieci na zwyciezcow. uwazam, ze powinna byc jakas granice wieku.

Gość lalalka
sram mordą :(

Gość ronniex
Napiszcie mi, po co w ogóle powstają takie programy? Bo chyba ci ludzie, którzy tam występują nie liczą, że zrobią jakąś karierę? Za to na pewno wzbogacą się tzw. gwiazdy (z odzysku), jury i prowadzący. Dla mnie to chłam.

Gość baletnniczka
Oglądam i uważam ze to jest jeden z najlepszych programów muzycznych,które pojawiły sie ostatnio w TV.I w sumie ja juz doszłam do czegoś takiego,ze nie moge sie doczekac nowego odcinka.

Gość Oł jes bejbe
kolekcjonuję karteczki z bieberem :)

Gość gtrg
kto odpadl?

Gość fhdgz
cugowski a mnie podobal si ezespol kupichy, zreszta tydzien temu dziwny jest ten swit jest dobrze wykonali, inaczej niz oryginal ale dobrze.