Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrawne wino

Mam 28lat. Jak mnie widzą 20-22 dziewczyny ?

Polecane posty

Gość wytrawne wino
o co chodzi temu facetowi, probuje wybadac dziewczyny na kafe jak reaguja na jego status zawodowy i nie pisze nic wiecej o sobie. No coz myslimy, ze masz jakis brak (niski wzrost?), ktory probujesz nadrobic kasa Zgadlam? Aaa trzeba było tak od razu. Nie wiesz że mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus ? Wymieniłem cechy, które moim zdaniem były najważniejsze. Wzrost 183, wszystko ze mną ok. Co chciałabyś jeszcze o mnie wiedzieć ? Ja nie szukam pierwszej lepszej dziewczyny w wieku 20-22 lat. Rozglądam się za dziewczyną inteligentną (studentką ), ładną, która będzie mnie poważnie traktowała.

Gość _centurion_
mowie wam że to egoist31 .. smutnaBasia go zdemaskowała w topiku o 15 - 19 letnich :P

Gość szczerze przyznam
ja tez mam problem z rownolatkami. O wiele latwiej jest mi poderwac taka 20-22 letnia dziewczyne. WYdaje mi sie ze z wiekiem u kobiet jednak, wbrew temu co mowia, nawarstwiaja sie zadania zwiazane z kasa w stos do facetow

Gość lauraaaa....
a czemu akurat taki przedzial wiekowy? to np. 19 juz za mloda a 25 latka za stara...., widzialam ze nie chcesz rowiesniczki ale ciekawa jestem akurat dlaczego ten przedzial wiekowy wybrales :P?

Gość skracam do jednego zdania____
pewnie dlatego, ze to juz studentka, ale jeszcze nie bierze sie na powaznie za prace:P a tym bardziej dzieci:P

Gość wytrawne wino
moze nie jestes ten Egoist_*31 ale podejscie do sprawy masz czysto egoistyczne bo ty tak spedzasz tydz, tak wknd, to masz w planach i blabla a laska mloda by sie przydala . I co? wpiszesz ja sobie w te swoje poukladane zycie? to nawet majac kota trzeba zmienic swoje zycie, a co dopiero kobiete... ale jestem ostatnia osoba, ktora powinna w Ciebie rzucic kamieniem... tylko, ze ja jestem swiadoma, ze facet w moim zyciu sprawilby, ze nie zawsze moje zycie wykladaloby wylacznie tak jak ja tego chce... Acha znowu się nie zrozumieliśmy :/ Myślisz że będę dziewczynę zmuszał do życia moim tempem ? Nie to miałem na myśli. Ja się do niej dostosuje, a to co napisałem to potraktuj jako propozycja mojego życia, to co lubię itd. Specjalnie to napisałem, bo bałem się że pomyślicie że szukam dziewczyny z którą już teraz chcę mieć dziecko i będzie tylko praca, dzieci, pranie i sprzątanie.

Gość hyde park***
wytrawne wino a jak idzie rozgladanie sie w realu? co zaobserwowales? 20 tki sikaja w majty jak sie juz pochwalisz praca :)

Gość hyde park***
?

Gość wytrawne wino
No dobra to juz wezme sobie kogos z Tajlandii. Tam na pewno pierwsza lepsza sie zgodzi. Te polskie kobiety to jakies swirniete sa. Mam was juz dosc. Jutro kupuje bilet.

Gość lauraaaa....
no ale wlasnie dobrze zeby sie brala za prace, to wtedy nie musi facet tyle kasy tracic.. :P , osobiscie jak mysle o studentkach w takim przedziale wiekowym to widze tylko dobra zabawe, alkohol, imprezy i zaliczanie studiow :P , heheh a jesli chodzi o dzieci to i 18 latki je maja.. na to nie ma reguly ..

ale jakby miala dobra kase, to jego praca i pieniadze nie beda jej imponowac.. o to mi chodzilo. a jesli chodzi o dzieci to wiadomo, ze w roznym wieku kobiety rodza. coraz czesciej i 30tki nie garna sie jeszcze do macierzystwa. chodzilo mi raczej o takie usredniony wiek. dziewczyna studiujac raczej nie che nianczyc w tym czasie dziecka.. ale po studiach to sie zmienia...

Gość wytrawne wino
wiadomo ze dziewczyna w wieku 20 lat nie bedzie miala nic swojego. wiec ty tu na tym topiku wlasnie sie reklamujesz - ty dajesz kase a ona swoje mlode cialo. Znowu mnie źle odebrałyście :( Napisałem o tych pieniądzach itd żebyście nie myślały że mam 28 lat, siedzę pod blokiem, pije piwo z hołotą, mamusia mnie utrzymuje, a ja szukam sobie młodej dziewczyny z pieniędzmi, która będzie mnie utrzymywać, bo oczywiście nie mam żadnych perspektyw. Nie traktuje dziewczyny jak prostytutki która wymienia ciało za "luksusowe" życie ze mną. Przecież ja niedawno zacząłem więcej zarabiać, od niedawna wynajmuje kawalerkę, chcę już niedługo założyć swoją firmę itd. Nie nalegam, żeby się do mnie wprowadziła czy coś.

Gość lauraaaa....
buahha... ja tam wole miec swoje pieniadze i byc niezalezna ... no ale to kazdy inaczej niektore lubia miec sponsora.....

no to pozostaje Ci dac ogloszenie, ze szukasz dziewczyny w wieku 20-22 lat. zaczac sie z nimi umawiac i sprawdzac, co o Tobie sadza..

Gość wytrawne wino
No więc poproszę o jakieś propozycje matrymonialne pod tym tematem.

Gość hyde park***
no coz moim osobistym zdaniem to im wiecej sie dorobisz tym wiecej bedzie zainteresowanych kobiety patrza na status zawodowy i na zaradnosc, to dla nich bardzo wazne Tylko, zeby byc w szczesliwym zwiazku trzeba cos wiecej, nie skupiaj sie tylko na kasie

Gość lauraaaa....
autorze skoro jestes taki superancki pod kazdym wzgledem , dlaczego jeszcze nie znalazles sobie tej 20-22 latki na staly zwiazek.. ? niesmialy?

Gość wytrawne wino
a czemu akurat taki przedzial wiekowy? to np. 19 juz za mloda a 25 latka za stara...., widzialam ze nie chcesz rowiesniczki ale ciekawa jestem akurat dlaczego ten przedzial wiekowy wybrales ? 20 latki mają maturę czyli można powiedzieć że były na tyle inteligentne że zamierzały je zdać i prawdopodobnie pójdą na studia. 25 latki to 3 lata różnicy czyli tyle co nic. Niech Ci będzie, przedział 20-23 :P

Gość wytrawne wino
Masz racje hyde park. Więc są jakieś chętne?

Gość wytrawne wino
No bo one chcą ślubu i dziecka, a ja chce tego ale za jakiś dluższy czas. Teraz jeszcze mi to nie w głowie.

Gość lauraaaa....
hyde park** nie wszystkie leca na kase , poniewaz z drugiej strony byc z glupkiem ktory ma dobry status materialny to nie dla wszystkich ... po co sie meczyc z takim czyms...

Gość n vhvlovyoyui
mam 23 lata. nie ważne co założysz moze to byc i giorgio armani nie odejmie ci to lat. tylko ci sie wydaje że tak młodo wyglądasz. ja też juz widze róznice miedzy soba a np 19 latkami. to jest b duża róznica wieku. normalna dziewczyna w tym wieku nie szuka starszego. tylko taka, która bedzie z toba dla kasy i nie bedzie nic do ciebie czuła, bedzie sie chciała ustawić. jeśli chcesz mieć obok siebie lalkę, która cie wykorzysta a nie kochającą dobrą dziewczynę która cie szczerze pokocha to bierz młodsza. ale wiesz juz jak to bedzie. nie pokocha cie młodsza, tylko kasa sie liczy dla dziewczyn które biorą starszego wybierz mądrze, nie osądzam cię, co kto lubi.

a jakby Twoja rowniesniczka chciala imprezowac, cieszyc sie zyciem, nie miec na razie dzieci (co najmniej do 35) i do tego wygladalaby na duzo mlodsza.. to tez by Ci nie odpowiadala? bo juz by zarabiala an siebie?:o

Gość wytrawne wino
a jak idzie rozgladanie sie w realu? co zaobserwowales? 20 tki sikaja w majty jak sie juz pochwalisz praca Podobam im sie, ale myślą że mam ze 24 lata :/ Nie wiem jak zareagują gdy powiem że 28. autorze skoro jestes taki superancki pod kazdym wzgledem , dlaczego jeszcze nie znalazles sobie tej 20-22 latki na staly zwiazek.. ? niesmialy? Śmiały, ale trochę wybredny, z brakiem wolnego czasu, chociaż teraz się poprawiło i styrany.

Gość n vhvlovyoyui
aha co do dziewczyn np 26-28 letnich to nie sądze żeby w tych czasach tak im było śpieszno do dziecka i bawienia sie w rodzine. kobiety które sie kształcą planują dziecko 30-32 lata nie wczesniej, też chcą sie ustawić. chyba ze patrzysz na takie co sie nie kształca to one dzieci i ślub rzeczywiście, nie obrażając nikogo bo każdy ma prawo chcieć to co chce.

Gość andrrrr
n vhvlovyoyui - że tak powiem nie pierdol i nie oceniaj wszystkich swoją miarą ( i swoich równie dennych koleżanek oczywiście )

Gość andrrrr
się tyczyło tego że 22 latka będzie z 28 latkiem wyłącznie dla kasy

Gość wytrawne wino
n vhvlovyoyui mam 23 lata. nie ważne co założysz moze to byc i giorgio armani nie odejmie ci to lat. tylko ci sie wydaje że tak młodo wyglądasz. ja też juz widze róznice miedzy soba a np 19 latkami. to jest b duża róznica wieku. normalna dziewczyna w tym wieku nie szuka starszego. tylko taka, która bedzie z toba dla kasy i nie bedzie nic do ciebie czuła, bedzie sie chciała ustawić. jeśli chcesz mieć obok siebie lalkę, która cie wykorzysta a nie kochającą dobrą dziewczynę która cie szczerze pokocha to bierz młodsza. ale wiesz juz jak to bedzie. nie pokocha cie młodsza, tylko kasa sie liczy dla dziewczyn które biorą starszego Mam wziać 40 ?

Gość efgyfyrgf
26-27 i ksztalca sie? Przeciez to jzu po studiach. Wiekszosc osob ogolnie juz w tym wieku pracuje a nie ksztalci sie jeszcze.