Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrawne wino

Mam 28lat. Jak mnie widzą 20-22 dziewczyny ?

Polecane posty

Gość wqegegyu
Nie wszyscy. Moze autor wagarowal.

Gość PannaNieistotna...
Cholernie widać jego sztuczność. Po prostu masakra. Młode dziewczyny nie lubią sztywniaków, wolą facetów na luzie, którzy potrafią po prostu zaszaleć. Wolą romantyków, niż praktycznych nudziarzy :o

Gość wytrawne wino
zatem nie jest to wiedza ogolna, tylko branzowa... ja jestem z branzy finansowej i nie czytuje poezji, ale podstawowe pojecia znam z rozncyh dziedzin... po prostu wstyd pewnych rzeczy nie wiedziec. przeciez wzyscy chodzilismy do szkoly i tam uczona ogolnych pojec z roznej tematyki... Najczęściej uczą mało przydatnych rzeczy. Ja takie coś załatwiałem metodą 3z i na studiach trochę 3z i 5z

Gość skracam do jednego zdania____
no widzisz, zostales uznany za nudziarza-piernika, bo sie z podstarzala 25latka wdales w dyskusje na temat snobizmu:D

Gość wytrawne wino
po co komu stare baby masz racje kolego po co komu stare matrony pod 30stke skoro w około tyle młodych dup sie kręci ja tez sie za swoimi równiesniczkami nie oglądam , małolatki same do łóżka wskakuja a takie 30to letnie to juz próchno, skóra juz nie ta jak to mówią a wymagania maja jak by były księzniczkami, a z dzieckiem facet sie nie musi spieszyc O to chodzi :D

Gość wqegegyu
Dobrze to ujelas PannaNieistotna... :)

moze i malo przydatnych w zawodzie, ale naprawde ni czujesz sie zazenowany w takich sytuacjach jak ta? rozumiem, ze w necie olewasz, ale w zyciu gdyby ktos obnazyl Twoja "ignorancja wiedzy ogolnej" nie poczulbys sie idiotycznie?

Gość wytrawne wino
Wolą romantyków, niż praktycznych nudziarzy W tym świecie romantycy wyginęli :D Sztuczność, nude ? Jestem po studiach dziewczyno. Mam nawyk do używania mózgu.

nie boje sie, nie jestem dzieckiem, ani nie mam dzieci. jesli jest pedofilem, to nie jestem jego targetem :classic_cool:

Gość wytrawne wino
moze i malo przydatnych w zawodzie, ale naprawde ni czujesz sie zazenowany w takich sytuacjach jak ta? rozumiem, ze w necie olewasz, ale w zyciu gdyby ktos obnazyl Twoja "ignorancja wiedzy ogolnej" nie poczulbys sie idiotycznie? Niestety NIE. Ja widzę świat w innych kategoriach. Dla mnie żenujące jest mieć 35-40 lat i zarabiać 1500zł.

Gość to jest prawda,
no my tez mamy wymagania i 20parolatki tez nie chcemy 30latkow bo "stare bpruchna" i skora tez nie tahah jakbysmy kobiety szly takim durnym tokiem myslenia to zostalibyscie z niczym w tym swoim wieku, ajak stwerdzacie ze mlodsze same sie pchaaja, to swiadczy o was

Gość wqegegyu
Sa romantycy nie boj sie. Nie tacy nudziarze i dretwusy jak Ty :D

"po co komu stare baby masz racje kolego po co komu stare matrony pod 30stke skoro w około tyle młodych dup sie kręci ja tez sie za swoimi równiesniczkami nie oglądam , małolatki same do łóżka wskakuja a takie 30to letnie to juz próchno, skóra juz nie ta jak to mówią a wymagania maja jak by były księzniczkami, a z dzieckiem facet sie nie musi spieszyc O to chodzi " i dlaczego tak dlugo trwalo zanim przyznales ze chodzi po prostu o mlode cialo?:D normalnie z 2h bite :D nie trzeba bylo sie tak krygowac:P

Gość wytrawne wino
"O to chodzi " -- no przeciez caly czas pisze ze ci o mloda d**e chodzi, po co tutaj sie wogole produkujesz jeszcze... Chcę znać odpowiedź na pytanie : "Mam 28lat. Jak mnie widzą 20-22 dziewczyny ?"

"Niestety NIE. Ja widzę świat w innych kategoriach. Dla mnie żenujące jest mieć 35-40 lat i zarabiać 1500zł." jesli myslales, ze mnie tym uklujesz, to spudlowales:P jestem sporo mlodsza i zarabiam znacznie wiecej:D

Gość wytrawne wino
wytrawne wino sram na ciebie szmato Ty jesteś on czy ona ?

Gość wqegegyu
To na poczatku mocno sciemniales nam tutaj "Nie myślę o dzieciach, dlatego nie szukałem/szukam dziewczyny w swoim wieku." Dobrze ze nareszcie sie przyznales o co chodzi :D A moze rzeczywiscie Ty jakis kryptopedofil jestes:D

Gość PannaNieistotna...
W tym świecie romantycy wyginęli Sztuczność, nude ? Jestem po studiach dziewczyno. Mam nawyk do używania mózgu. Nie wyginęli, jest ich trochę, ale najwidoczniej jesteś zbyt ograniczony, lub po prostu wygodniej jest ci tego nie zauważać :) Sam nazywasz kobiety pod trzydziestke starymi, a ja nie rozumiem jaka jest różnica między kobietami a mężczyznami jeśli chodzi o wiek. Skoro one są stare, to ty również w twoim mniemaniu. Znam wielu mądrych ludzi, którym studia nie były potrzebne i również dobrze radzą sobie w życiu. A takich sztywniaków jak ty znam z autopsji i nie dziwię się, że jesteś sam od 1,5 roku. Przygotuj się na to, że twoja samotność potrwa o wiele dłużej, bo jesteś strasznie irytujący. Na swoim przykładzie mogę cię zapewnić, że nie masz szans u moich rówieśniczek :)

Nie znam dokładnie tematu, ale wygląda na to, że koleś boi się poderwać dziewczyny młodej, a tu oczekiwał, że będziecie mu pisać jaki to on jest fajny :P. hehe

Gość wytrawne wino
skracam do jednego zdania____ - nie chciałem Ciebie tym ukłuć. Pokazałem co jest dla mnie ważne a co mam w dupie. To na poczatku mocno sciemniales nam tutaj "Nie myślę o dzieciach, dlatego nie szukałem/szukam dziewczyny w swoim wieku."Dobrze ze nareszcie sie przyznales o co chodzi A moze rzeczywiscie Ty jakis kryptopedofil jestes Młoda dziewczyna ma czas na dziecko i jest młoda :P co to ma wspólnego z pedofilią ? Sam nazywasz kobiety pod trzydziestke starymi, a ja nie rozumiem jaka jest różnica między kobietami a mężczyznami jeśli chodzi o wiek. Skoro one są stare, to ty również w twoim mniemaniu. To jest inna starość. Kobiety się starzeją, ja dojrzewam. A takich sztywniaków jak ty znam z autopsji i nie dziwię się, że jesteś sam od 1,5 roku. Pracowałem bardzo dużo. wytrawne wino śmieciu daj gg boś zwykłe ścierwo nie facet , Dlaczego ścierwo ? Co takiego ja biedny zrobiłem :D Nie znam dokładnie tematu, ale wygląda na to, że koleś boi się poderwać dziewczyny młodej, a tu oczekiwał, że będziecie mu pisać jaki to on jest fajny Chce się dowiedzieć co o mnie pomyślą

Autor tematu powinien się zrelaksować i się nie spinać :) Ok idę spać, bo widzę, że ruchu tu nie ma o tej porze, co oznacza, że wszystie szkarady forumowe poszły spać jednocześnie pozbawiając forum spamu na parę godzin co sprawia, że przez chwile tu jest miło :) Tak sobie tylko zamarzyłem :). Jakiś członek motłochu zawsze się tu trafi. Dobrej nocy ! :)

Gość wytrawne wino
Kot13 - nie szukam dziewczyny na kafeteria

Gość wqegegyu
Te twoje riposty sa tak glupie ze szkoda palcow zeby na nie odpowiadac. Wole sobie muzyki posluchac.

Gość wytrawne wino
Za 20 minut trzecia. Trzeba iść spać. Dowiedziałem się jaki jestem zły tylko nie wiem dlaczego. Szukam młodej dziewczyny, nie chcę starszej przed 30ką. Gdybym miał 40 lat to szukałbym 30tki.

wytrawne wino Zauważyłem po napisaniu posta na dobranoc, że się udzieliłeś więc dam C radę. Nie ośmieszaj się już :). Pisałeś coraz większe bzdury co sprawiło, że wszyscy mają z Ciebie bekę. Spróbuj nie myśleć o tym jak żałosne jest zadawanie pytań o zainteresowanie młodych dziewczyn wymieniając w co się ubierasz i jakiej to pracy nie masz. Z pewnością nie myślisz teraz o tym, że powinieneś wyłączyć komputer i pomyśleć o tym co zmienić w swojej postawie by przyciągać w realu dziewczyny ? Nie myślisz chyba, że jakiejkolwiek młodej dziewczynie zaimponujesz czymkolwiek z tego co wymieniałeś w tym temacie ? Spadam, śpijta dobrze.

Gość wytrawne wino
kot13. Jesteś zerem i dnem. Wiem jestem zły ale DLACZEGO ? Jestem zerem, dnem, skurwielem bo... ?

Gość wqegegyu
Pa Sztywniaku

Gość PannaNieistotna...
To jest inna starość. Kobiety się starzeją, ja dojrzewam. Nie, koleś - ty tak samo starzejesz się jak inni bez względu na płeć. Możesz ćwiczyć dniami i nocami, a nawet wstrzykiwać sobie botox a i tak będzie to tylko złudzenie. Czasu nie zatrzymasz :) Nie ma tej i innej starości, jest jedna i dotyczy każdego tak samo bez względu na ukończone studia, czy status społeczny. Przynudzasz już, więc zostawiam cię z twoimi urojeniami chłopcze :D