Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrawne wino

Mam 28lat. Jak mnie widzą 20-22 dziewczyny ?

Polecane posty

Gość skracam do jednego zdania____
dlaczego wpadasz w skrajnosci w skrajnosc? nie lepiej byloby po prostu szukac kogos o podobnych pogladach a nie w wyznaczonej waskiej granicy wiekowej? no chyba, ze ta granica wiekowa jest jednak z innego wzledu wyznaczona, a nie chcesz sie do tego przynac:o

Gość andrrrr
tak weź 40tki,bo one są zajebiste , z wyglądu miodzio , a w łóżku.. uuu człowieku zamęczyłyby cię :D kobiety powinny wiązać się z młodszymi mężczyznami ,ale faceci broń boziu z młodszymi kobietami! hahahahha zaraz to usłyszysz 100%

Gość lauraaaa....
24 a 28 to nie jest taka wielka roznica, tez wszytsko zalezy od wygladu, bo jak sie wlasnie cwiczy to sie wyglada mlodziej no i geny duzo robia :P , z punktu widzenia kobiety to ja zawsze szukalam starszego nie ze wzgledu na pieniadze tylko na zachowanie, - wiecej w glowie itd.

Gość n vhvlovyoyui
ale czego 40 latke? przeciez masz 28 lat, stary nie jestes wiec masz szanse wyrwac jakąs młodkę i na pewno nie ucieknie z krzykiem jak powiesz ile masz lat. to zależy od dojrzałości kobiety.

Gość wytrawne wino
aha co do dziewczyn np 26-28 letnich to nie sądze żeby w tych czasach tak im było śpieszno do dziecka i bawienia sie w rodzine. kobiety które sie kształcą planują dziecko 30-32 lata nie wczesniej, też chcą sie ustawić. chyba ze patrzysz na takie co sie nie kształca to one dzieci i ślub rzeczywiście, nie obrażając nikogo bo każdy ma prawo chcieć to co chce. Bądźmy ze sobą szczerzy. Gdy miałem te 18-19 lat każda FAJNA rówieśniczka traktowała mnie jak gówniarza. Dlaczego teraz mam się za nie brać? Ja wolę młodsze i nie tylko z tego powodu.

Gość n vhvlovyoyui
no sory jestem na studiach medycznych czyli. 6 lat studiów jak skończe studia ( dostałam sie "planowo bez powt) będe miała 25 lat. potem rok stażu, 5 lat specjalizacji czyli 31 jakieś lat jak skończe sie kształcić, wczesniej nie zamierzam zaciążyć. i większość studiów trwa 5 lat wiec do 27-30 roku życia powiedzmy wyrabiaja sobie pozycję wiec nie wiem czego sie dziwisz , że dopiero 30 letnie kobiety sie decyduja na dziecko? chyba , że mówisz o 3 letnim jakimś licencjacie i potem magistrece ale to i tak 5 lat, innej opcji kształcenia nie widze

Gość fxfxfdbf
na dziecko najlepiej się zdecydować na stażu idiotko, później rozkręcasz karierę

Gość wytrawne wino
26-27 i ksztalca sie? Przeciez to jzu po studiach. Wiekszosc osob ogolnie juz w tym wieku pracuje a nie ksztalci sie jeszcze. Jestem po studiach i się sam dodatkowo dokształcam. Przychodzę po pracy, jak mam czas i uczę się tego i owego potrzebnego do przyszłego biznesu. Czy to jest takie dziwne ? Pisałem że lubię mieć mocny fundament finansowy, na to trzeba zapracować.

Gość fxfxfdbf
poza tym te mierne 5 lat to nie wszystkie specki , coś w deseń pediatrii tak, ale coś bardziej ambitniejszego pomnóż razy 2

Gość efgyfyrgf
Moze na studiach medycznych jest to bardziej skomplikowane. Wiekszosc osob po studiach 5-letnich nie mysli juz o jakims tam ksztalceniu sie. Poprostu mysla o pracy, zaangazowaniu sie w jakis staly, stabilny zwiazek i o slubie.

no to dawaj, o co Ci naprawde chodzi?:o ciaszniejsza tzipa? zmarszczki? cellulite? figura? rozstepy? obwisle tzytze? a moze przebieg? w kazdym z powyzszych przypadkow mozesz sie powaznie naciac na tej mlodce:D szzczegolnie na przebigu:P

Gość n vhvlovyoyui
kompleksów nie uleczysz młodą dupą. widze jesteś jeszcze niedojrzały i chyba cie los jakoś skrzywdził skoro w wieku 28 lat masz takie poglądy. myślę, że na tym etapie swojego życia skrzywdziłbyś nawet tą 22 latkę bo chcesz sie tylko z nią zabawić. nie "angażować sie". wyobraź sobie że te dziewczyny mimo młodego wieku tez mają uczucia i mógłbys je skrzywdzić takim przedmiotowym traktowaniem. to nie jest mięso do zapełnienia twojego czasu, to sa ludzie.

Gość andrrrr
już ruszyły starsze zakompleksione tzipki typu skracam do jednego zdania____ :D

Gość wytrawne wino
ale czego 40 latke? przeciez masz 28 lat, stary nie jestes wiec masz szanse wyrwac jakąs młodkę i na pewno nie ucieknie z krzykiem jak powiesz ile masz lat. to zależy od dojrzałości kobiety. Chcę wyrwać jaką młódkę 20-23 lata. Czy to jest skrajne ? Skrajność to 40 latek i dziewczyna 18.

Gość andrrrr
normalne jest ,że każdy facet ogląda się za młodszą, co nie jest fajne to kiedy taki facet chce się młodszą tylko zabawić i robi to mimo tego,że wie ,że dziewczyna nie traktuje tego jak zabawy. Tyle w temacie

Gość PannaNieistotna...
Ja mam 21 lat, a mój facet 28. Szczerze mówiąc nie zauważam jakoś specjalnie tej różnicy...No ale on nie jest takim snobem jak ty autorze :)

Gość wytrawne wino
n vhvlovyoyui - Pisałem o tym na pierwszej stronie: 00:09 [zgłoś do usunięcia] wytrawne wino adidka19 - zmieniam się powoli. Lubię życie na luzie, ale myślę o przyszłości. Dużo ludzi tego nie robi i potem klepią biedę. p.s. DZIEWCZYNY W WIEKU 20-22 LATA TRAKTUJE BARDZO POWAŻNIE, MAM NA MYŚLI POWAŻNY ZWIĄZEK. Nie myślcie że chce się tylko taką pobawić, jak jakąś rzeczą.

Gość wytrawne wino
andrrrr - Ty jesteś on czy ona ? :D

nie jestem taka stara 🖐️ dla Kuby Wojewodzkiego jeszcze bym sie nadala :classic_cool: autorze, no to bierz sie za wyrywanie tych mlodych dup, a nie smecisz na forume:o pamietaj nam sie koniecznie pochwalic swoimi zdobyczami :classic_cool:

Gość n vhvlovyoyui
no 20-23 a 40 to sory ale jest róznica :D. próbowac zawsze możesz. jesli umiesz rozpoznać kto jest dobrym a kto złym człowiekiem możesz próbować. gorzej jak będziesz miał rózowe okulary i nie zauważysz że ktoś cie robi w bambuko. każda cie może oszukać. młode sa wyrachowane ale starsze za to fałszywe i juz wiedzą czego chca i potrafia sie opanowac żeby zdobyć swój cel. każda babka w każdym wieku może cie oszukać i każda ma plusy i minusy. zakładasz pewnie że ta 20 latka będzie taka słodka i niewinna . żebys sie nie zdziwił. ale nie to że bronie starszych. ale widze po prostu co sie dzieje na świecie z kobietami.

Gość efgyfyrgf
Nooo to konczcie flaszke i do domu:)

Gość n vhvlovyoyui
no ot jak myślisz poważnie to idź i wyrywaj :D

Gość wytrawne wino
PannaNieistotna... Ja mam 21 lat , a mój facet 28. Szczerze mówiąc nie zauważam jakoś specjalnie tej różnicy...No ale on nie jest takim snobem jak ty autorze Chciałem się pokazać z najlepszej strony. Zarabianie pieniędzy, biznes, studia, dokształcanie we własnym zakresie, siłownia (mam w mieszkaniu) chyba świadczy o twardym charakterze, inteligencji, poważnym podejściem do życia ? Lubię dobre towarzystwo, nie traktuję ludzi przedmiotowo, słucham dobrej muzyki, czasami wyjdę na dyskotekę - to chyba coś mówi o moim charakterze i guście ? Czy widzisz gdzieś tu tandetę? Gdybyś trochę pomyślała, to doszłabyś do tego.

chlopie, mylisz tandete ze snobizmem:o odsylam do sjp....

Gość wytrawne wino
chlopie, mylisz tandete ze snobizmem odsylam do sjp.... Acha napisanie czegoś, gdy jest prawdziwe jest czymś złym. Ja dużo daj i też trochę wymagam od dziewczyny.

Gość efgyfyrgf
Ja wam mowie ludzie. Tu nie ma zadnej tandety. To wszystko swiadczy jedynie o charakterze autora. Jest to czlowiek twardy, zaradny zyciowo, o wybitnych osiagnieciach. Ciagle ksztalcacy sie i ambitny. Ma on tez silownie w domu. Dzieki temu nasz autor rzezbi swoje cialo w wolnym czasie nie ma sie co wiecdopatrywac ze jego muskulatura jest niewyrzezbiona.

Gość wytrawne wino
Może niektóre z Was w moim wieku, nie mające facetów chcą mnie specjalnie zniechęcić do młodszych ? Pewnie się boicie że zostaniecie same"bo faceci są tacy źli, wolą młodsze. Przez tych chujów zostaniemy same. Gówniary niech szukają sobie gówniarzy itd"

to nie ja Cie nie nazwalam snobem, tylko zwrocilam uwage na mylenie pojec (notabene jak moglo sie to przydarzyc komus tak inteligentnemu?:D) idz wyrywaj! krzyz na droge:)