Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrawne wino

Mam 28lat. Jak mnie widzą 20-22 dziewczyny ?

Polecane posty

Gość wytrawne wino
Z pewnością nie myślisz teraz o tym, że powinieneś wyłączyć komputer i pomyśleć o tym co zmienić w swojej postawie by przyciągać w realu dziewczyny ? Przyciągam je realu. Niestety one myślą że mam ok. 24 lata

Gość wytrawne wino
Jestes gorzej niz ZERO,ty jest gowno z chlewu Dlaczego ? Dowiem się dlaczego jestem takim śmieciem ?

Gość to jest prawda,
jak go wszyscy tu zrownali do ziemi haha na poczatku wydawal sie wporzadku ale po\nij to sie zrobilo wszystko podejrzane,chcesz znac opinie to ci powiem 20lat a 28 to duza roznica wieku, w wieku 20lat nie mysli sie o przyszlosci to sie zmienia moim zdaniem z kazdym rokiem pozzniej,tak wiec 20latka jeszcze zazwycczaj bez kaski bedzie leciec natwoja kase jedynie

Gość wqegegyu
Wyglada na to ze od poczatku nie bylo ok.

Gość wytrawne wino
'Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus' - dlatego się nie rozumiemy ? Pytałem się dlaczego jestem takim chujem i się nie doczekałem odpowiedzi. Dlaczego ?

Gość ghjrehrherehr
zostawcie to zakompleksione gówno, niech chociaż w necie poudaje i się dowartościuje.... nikt ze wspaniałym życiem nie zadawałby tak durnych pytań na forum i nie siedziałby godzinami odpisując każdej osobie, gołym okiem widać że to prowo i ściema :D

Gość wytrawne wino
Wyglada na to ze od poczatku nie bylo ok. Dlaczego ? Kiedy bym był ok ?

Gość PannaNieistotna...
nie jestem pedio ;) Dzięki ;)

Gość wytrawne wino
zostawcie to zakompleksione gówno, niech chociaż w necie poudaje i się dowartościuje.... nikt ze wspaniałym życiem nie zadawałby tak durnych pytań na forum i nie siedziałby godzinami odpisując każdej osobie, gołym okiem widać że to prowo i ściema Mamy sobotę, jestem przeziębiony, jutro nie idę i zajmujemy się ważną sprawą. Dlaczego jestem takim gównem ?

Gość wytrawne wino
Powiedzcie mi dlaczego jestem zły. Bardzo mnie to interesuje.

Gość ghjrehrherehr
jesteś takim gównem, bo wymyślasz sobie wspaniałe życie na forum i to daje ci satysfakcje :D gdybyś realnie takie miał, to nie miałbyś takich problemów,proste :D

Gość wytrawne wino
NIE odpisujcie kretynowi - nie chcecie mi odpowiedzieć dlaczego ? Inteligentne osoby argumentują swoje opinie :)

Gość wytrawne wino
jesteś takim gównem, bo wymyślasz sobie wspaniałe życie na forum i to daje ci satysfakcje gdybyś realnie takie miał, to nie miałbyś takich problemów,pros To jakie Ty masz życie że moje jest takie wspaniałe ? Podoba Ci się cały tydzień zajęty pracą i nauką ?

Ślepi jesteście? -przyjrzyjcie się stylistyce wypowiedzi mojej i autora. Jesteśmy różnymi osobami. Tutaj wielu ludzi ma 27-31 lat, nie tylko ja. Wielu będzie zakładało topiki związane z ich wiekiem. Przecież moje prowokacje mają solidną dawkę złośliwości i brutalności sytuacyjnej. W tym topiku i wypowiedziach "wytr.wina" jakoś tego nie widzę.

////PODOBNO TO EGOIST31 ja pierd. a facet z nickiem egoist31 wydawalmi sie madrzejszy //// - TO NIE JA -DOTARŁOOOOOOOOOOOOOOOO? Jak można mieć trudności w wykryciu, ze są dwa różne toki myślowe: mój i autora.

Gość ciekawe czy się
autor zjawi bo temat ciekawy :)

Gość hyde park***
autor inteligencja chyba nie grzeszy "A ja przeczytałem definicje snoba i nie widzę w niej nic złego. Za to wy musicie być komunistkami i na siłę zrównywać jedną klasę społeczną z drugą. Komuniści zawsze twierdzili że nierówność klas, czyli snobizm jest czymś złym. Ta nierówność wynika z naturalnych cech: charakteru, inteligencji itd i jest czymś naturalnym." nierownosc klas=snobizm ??? prosze cie...

Gość hyde park***
heeeee