Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrawne wino

Mam 28lat. Jak mnie widzą 20-22 dziewczyny ?

Polecane posty

Gość skracam do jednego zdania____
nie, jestes dla mnie za stary:D 🖐️

Gość tu same stare panny
tu nie szukaj odpowiedzi bo tu same stare panny kolo 30stki siedza i żal im sciska ich stare dupska ze facet w twoim wieku bez problemu znajdzie se młodszą dupe a one to tylko moga starych zbajerowac, księzniczki podstarzałe szukaja na gwałt męża by go na dziecko udupic

Gość PannaNieistotna...
wytrawne wino Widzisz, mój facet też dobrze zarabia, lecz nigdy nie przyszło mu do głowy chwalić się tym. Posiadanie własnej siłowni nie świadczy o człowieku, to raczej kwestia gustu. Ja akurat za mięśniami nie przepadam, wolę zwykłą budowe ciała. "Dobra muzyka" to też pojęcie bardzo względne, bo dla każdego może oznaczać zupełnie inny rodzaj dźwięków :o Dobre dyskoteki jakoś także mnie nie przekonują, bo to nie moje klimaty. A studentów jest wielu i to również nie jest jakiś ewenement. Ja bym w życiu nie umówiła się z burakiem, który szpanuje w internecie swoim życiem. O tandecie nic nie wspominałam, więc nie wiem o co teraz tobie chodzi :o

Gość to jest prawda,
same wariaty na tym forum,macie ludzie problemy !!!!!!!!dziwne ze koles z taka pozycja jeszcze laski nie ma,moze z w yygladu nie zabardzo,zarzuc fotka

Gość wytrawne wino
to nie ja Cie nie nazwalam snobem, tylko zwrocilam uwage na mylenie pojec (notabene jak moglo sie to przydarzyc komus tak inteligentnemu? ) idz wyrywaj! krzyz na droge http://pl.wikipedia.org/wiki/Snobizm Hmmm jak się nie snobuje przed dziewczyną to źle, jak się niby snobuje na forum, ale pisze się prawdę to też źle.

albo nie jestes inteligenty albo to juz za pozna pora dla Ciebie:D

Gość wytrawne wino
tu same stare panny tu nie szukaj odpowiedzi bo tu same stare panny kolo 30stki siedza i żal im sciska ich stare dupska ze facet w twoim wieku bez problemu znajdzie se młodszą d**e a one to tylko moga starych zbajerowac, księzniczki podstarzałe szukaja na gwałt męża by go na dziecko udupic Tak mi się coś wydawało :D Coś mnie na chama odciągają od młodszych, chcą żebym nie snobował przed dziewczynami, czyli nie pokazywał swoich dobrych cech. Snobizm chyba nie jest zły, gdy nie wymyśla się swoich cech tylko stwierdza fakty. Czy dziewczyna malując się, ubierając, podkreślając swoją urodę w pewnym sensie nie snobuje ?

Gość wytrawne wino
albo nie jestes inteligenty albo to juz za pozna pora dla Ciebie Jestem inteligentny, a Ty ?

ojej.. Ty po prostu nie wiesz, co to znaczy snobizm:o snobizm nie ma wydzwieku pozytywnego i z samej definicji oznacza prezentowanie sie "wyzej" niz sie jest:o czyli nieprawdziwie...

Gość wytrawne wino
A ja przeczytałem definicje snoba i nie widzę w niej nic złego. Za to wy musicie być komunistkami i na siłę zrównywać jedną klasę społeczną z drugą. Komuniści zawsze twierdzili że nierówność klas, czyli snobizm jest czymś złym. Ta nierówność wynika z naturalnych cech: charakteru, inteligencji itd i jest czymś naturalnym. "Snobizm - postawa objawiającą się chęcią zaimponowania innym osobom oraz wykazania swojej wiedzy na dany temat. Osoby takie często są nazywane snobami, przykładowo mogą to być części bywalcy oper, teatrów oraz spektakli, lecz jedynie w celu zamanifestowania swojej kultury, zainteresowań czy upodobań. Osoby te nie są zorientowane w temacie bądź dziedzinie o jakiej się wypowiadają lub w której biorą udział. Snob pochodzi od łacińskiego skrótu, który był stosowany w średniowieczu dla odróżnienia studentów, którzy posiadają tytuł szlachecki i tych nie posiadających go: S. Nob. - Sin Nobilitat (Sin - bez, Nobilitat - tytuł szlachecki). W związku z tym dziś za snoba uważa się kogoś, kto naśladuje klasę społeczną wyższą od swojej, tak jak w średniowieczu naśladowana była szlachta przez stany niższe akcesem na uczelnie wyższe."

aha i ja nie twierdzilam, ze jestes snobem.. bo zakladam, ze piszesz prawde. dla mnie jestes co najwyzej pyszalkiem 😴

naprawde przeczytales?:D nie wierze, przeczytaj jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem :classic_cool:

Gość n vhvlovyoyui
ja tam nie widziałam żeby ktoś ci odradzał młode. ja i tak mam chłopaka i wieszość tutaj ma facetów wiec nie wiem o co chodzi z tym odradzaniem? jak tu prawie same kobiety są to po co miałyby tą garstkę prawiczków sobie przywłaszczać :D

Gość wytrawne wino
Żle przeczytałem definicję :/ "W związku z tym dziś za snoba uważa się kogoś, kto naśladuje klasę społeczną wyższą od swojej " Snob udaje lepszego, kłamie że jest lepszy. Ja stwierdzam fakty i nikogo nie udaje. Jestem nieskromny, skromność nie popłaca.

Gość to jest prawda,
hahahaha dalej twierdze ze tu sa porabani ludzie jednak hahah teraz sue beda rozpisywac o snobizmie, wytrawne wino skad jestes i pokaz foteeeeeeee

Gość wytrawne wino
Nie jestem prawiczkiem i miałem dziewczyny

Gość wytrawne wino
wytrawne wino skad jestes i pokaz foteeeeeeee Z dużego miasta. Foty nie pokaże, ale jest na FB.

no brawo, lepiej pozno niz wcale.... no ale widzisz, ja jestem od Ciebie o 3 lata mlodsza i Twoja wiedza ogolna (jak mniemam po przykladzie ze snobiznem) odrzucilaby mnie od Ciebie. masz racje, szukaj mlodszej, najlepiej takie ok. 15tki:P dobranoc;)

Gość n vhvlovyoyui
ale co ma na celu ten wątek? bo kłocenie sie o definicję nie stawia cie w "wyluzowanym" świetle :P chcesz kogoś poznać to daj jakies namiary i jak beda chciały to zagadają. chyba nie jestes nowym na forume , który jeszcze bierze na poważnie podjazdy na jego osobe?

Gość wqegegyu
Dobra a teraz o swoich wadach sie rozpisz:) Chcesz przeciez wiedziec jak Cie widza dziewczyny w wieku 20-22 lata nie tylko przez pryzmat domiemanych zalet.

Gość wqegegyu
No pokazal fote przeciez:)

Gość wytrawne wino
no brawo, lepiej pozno niz wcale.... no ale widzisz, ja jestem od Ciebie o 3 lata mlodsza i Twoja wiedza ogolna (jak mniemam po przykladzie ze snobiznem) odrzucilaby mnie od Ciebie. masz racje, szukaj mlodszej, najlepiej takie ok. 15tki Moja wiedza ogólna obraca się wokół moich studiów, biznesu, polityki itp. Nie mam pojęcie o mało praktycznych sprawach jak np. poezja, jakiś tam Kochanowski itd. Jestem w życiu nastawiony na konkretne cele.

Gość wqegegyu
No wlasnie widac po zdjeciu ze wokol biznesu i polityki.

Gość wytrawne wino
ale co ma na celu ten wątek? bo kłocenie sie o definicję nie stawia cie w "wyluzowanym" świetle chcesz kogoś poznać to daj jakies namiary i jak beda chciały to zagadają. chyba nie jestes nowym na forume , który jeszcze bierze na poważnie podjazdy na jego osobe? Chyba nie czytałaś od początku. Pisałem że nie lubię dziewczyn które się brzydzą logicznym myśleniem. Gdybym był po zawodówce to bym się nie kłócił o to itd. Sprawę trzeba wyjaśnić logicznym myśleniem.

zatem nie jest to wiedza ogolna, tylko branzowa... ja jestem z branzy finansowej i nie czytuje poezji, ale podstawowe pojecia znam z rozncyh dziedzin... po prostu wstyd pewnych rzeczy nie wiedziec. przeciez wzyscy chodzilismy do szkoly i tam uczona ogolnych pojec z roznej tematyki...

Gość po co komu stare baby
masz racje kolego po co komu stare matrony pod 30stke skoro w około tyle młodych dup sie kręci ja tez sie za swoimi równiesniczkami nie oglądam, małolatki same do łóżka wskakuja a takie 30to letnie to juz próchno, skóra juz nie ta jak to mówią a wymagania maja jak by były księzniczkami, a z dzieckiem facet sie nie musi spieszyc