Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytrawne wino

Mam 28lat. Jak mnie widzą 20-22 dziewczyny ?

Polecane posty

Gość wytrawne wino

Młodo wyglądam, chodzę na siłownię zarabiam pieniądze i myślę nad finansowym ustawieniem się w życiu. Jakimś poważniakiem nie jestem, w pracy chodzę pod krawatem, po pracy normalnie itd. Dziewczyny w moim wieku mnie nie bardzo interesują i ja ich. Większość z moich rówieśniczek ma mężów.

Gość wytrawne wino
Co byś chciała więcej wiedzieć ?

Gość licencjatka onadfho
te które myślą poważniej o życiu i szukają starszych widzą cię zajebiscie :D ja mam 22, równolatkowie mnie nie interesują bo mają gówno w głowie, a do starszych nie mam dostępu że tak powiem...

Gość wytrawne wino
Ja też nie szukam młodych i głupich. Nawet w wieku 20 lat myślałem perspektywicznie i powoli dążyłem do celu.

Gość wytrawne wino
zalezy czego w zyciu chcesz. dziewczyna 20 letnia nie chce sie statkowac i rodzic dzieci . no ale jak chcesz sie bawic to prosze bardzo. Nie myślę o dzieciach, dlatego nie szukałem/szukam dziewczyny w swoim wieku. Preferuje raczej ułożone życie finansowe, mieszkanie (samochód mam niezły), weekendy z dziewczyną, od czasu do czasu dobre dyskoteki, często domówki z dobrymi znajomymi itp Jestem odpowiedzialny i myślę przyszłościowo. Nie lubię pochopności.

Ja właśnie lubię nieco starszych. Sama mam 22 lata. Właśnie brakowało mi informacji o podejscie do życia i czytając to co napisałeś muszę przyznać że mi sie nie podobasz :D

Gość mam dzisiaj pecha.............
Ja mam 19 lat i mam nadzieję, że spotkam mężczyznę, który ma poukładane w głowie:) Niestety moi rówieśnicy (może źle trafiam?) mają w głowie imprezy, litry alkoholu i sex z kim popadnie...

Gość to ja sie wypowiem, mam 21 lat
faceta w Twoim wieku. To dobrze, że pracujesz i myślisz o przyszłosci więc plus ale minusem jest to, że chyba trochę szpanujesz pieniędzmi skoro od razu zaznaczasz, że zarabiasz i chodzisz na siłownie, co trochę odstrasza bo to takie typowe dla cwaniaków, którzy myślą że laskę na pieniądze i mięśnie wyrwą ;)

Gość wytrawne wino
Zdesperowana Domowa Żona no to co cie obchodzi co mysla o tobie 20-latki bo nie rozumiem? Szukam dziewczyny w tym wieku (20-22) :) Nie wiem czy będę miał szansę. Nie chodzi o mój wygląd "stary", często po pracy chodzę w ciuchach puma, reebok ( spodnie niedresy) i biorą mnie za jakiegoś pół-dresa. Co sobie pomyśli młoda dziewczyna gdy się dowie że mam 28 lat ?

Gość skracam do jednego zdania____
czyli jestes stary a masz priorytety jak gowniarz... marny pozytek

Gość ghghfhgfhjgj
Dlaczego w Twoim wieku Cie nei interesuja?

Gość sbnfkjsgbfvkjnbjk
ja 5 lat temu miałam 21 lat i poszukałam sobie faceta (dziś już 3 rok męża) 10 lat starszego nie miał fiu bździu w głowie, myślał o zyciu powaznie, był dobrym i mądrym człowiekiem, Ty też po opisie wydajesz mi się człowiekeim inteligentnym. Szkoda tylko, że mój mąż nie lubie za czesto nosic krawata :-P

Gość wytrawne wino
Ja właśnie lubię nieco starszych. Sama mam 22 lata. Właśnie brakowało mi informacji o podejscie do życia i czytając to co napisałeś muszę przyznać że mi sie nie podobasz Każdy 28 latek ma inne podejście do życia. Ja lubię mieć mocny fundament finansowy, swój kąt, ale luźniejszą sobotę i niedzielę (chciałoby się cały tydzień ;) ) Ale na weekendzie lubię pospać do 10 tej, posłuchać muzyki (poważnej, klasycznej, elektronicznej, rockowej, czasami nawet metalu), gdzieś się przejść po mieście (mieszkam w dużym mieście, ale nie w Warszawie). Zaprosić znajomych z którymi można pogadać o wszystkim, pożartować, czasami trochę poszaleć autem :) (kiedyś ćwiczyłem "nieprzyzwoitą" jazdę) w rytm głośniejszej muzyki z dobrego sprzętu audio, obejrzeć jakiś film. Zero pośpiechu na weekend. Jestem po studiach i szukam dziewczyny która nie brzydzi się logicznym myśleniem.

Gość adidka19
kolego jak bede se szukała kogos na imprezy i domówki jak to piszesz i nie myslała o dzieciach to poszukam sobie młodego byczka w swoim wieku a nie pryka koło 30stki któremu sie szalec zachciewa, koleżanki by mnie wyśmiały, no chyba ze jestes skory sie z tą swoją kaską dzielic i sponsorowac te imprezki i mi prezenty to przymknę oko na twój wiek

Gość wytrawne wino
najpierw piszesz ze interesuja cie dziewczyny w twoim wieku a teraz ze szukasz mlodej? NIE interesują mnie dziewczyny w moim wieku

Gość ghghfhgfhjgj
Wygladasz na cwaniaczka, ktoremu zachcialo sie mlodej bo panna w Twoim wieku oleje kogos takiego jak Ty:) I to by bylo na tyle:) Ahaa nie pieprz o jakiejs tam stabilizacji i mysleniu perspektywicznym bo to sie do kabaretu nadaje. Dziekuje. Oklaskow nie trzeba.

Gość wytrawne wino
adidka19 - zmieniam się powoli. Lubię życie na luzie, ale myślę o przyszłości. Dużo ludzi tego nie robi i potem klepią biedę. p.s. DZIEWCZYNY W WIEKU 20-22 LATA TRAKTUJE BARDZO POWAŻNIE, MAM NA MYŚLI POWAŻNY ZWIĄZEK. Nie myślcie że chce się tylko taką pobawić, jak jakąś rzeczą.

Gość wytrawne wino
Wygladasz na cwaniaczka, ktoremu zachcialo sie mlodej bo panna w Twoim wieku oleje kogos takiego jak Ty I to by bylo na tyle Ahaa nie pieprz o jakiejs tam stabilizacji i mysleniu perspektywicznym bo to sie do kabaretu nadaje. To znaczy że umiem połączyć ze sobą rzeczy które są niby nie do połączenia, dlatego wysyłasz mnie do kabaretu ?

Ja mam 20 lat, a mój facet 29. Wszystko było super dopóki nie zachciało mu się dziecka. Ja chcę się bawic, a on zaczyna mnie ograniczać.

Gość ghghfhgfhjgj
Sam sobie odpowiedziales dlaczego Twoje myslenie jest nielogiczne.

Dlaczego nie chcesz starszej dziewczyny, jeste trochę singielek w Twoim wieku :P

Gość wytrawne wino
Nie jestem egoistą, ani kimś takim ;) W największym skrócie; szukam dziewczyny na poważnie ( z którą w przyszłości chciałbym się ożenić), zarabiam pieniądze żeby nie klepać biedy, żyć przyzwoicie, jestem dosyć towarzyski i nigdzie mi się nie spieszy.

Gość to znowu egoist 31 ?
wez ty chlopie spierdalaj jak to ty :O albo szukaj w tajlandii malolat debilu:O