Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

FANTAZJE, o których NIGDY nikomu byście nie powiedzieli...

Polecane posty

A szczególnie Waszym partnerom. Dlaczego? Bo uznaliby Was za zboczeńców, bo "w życiu by się nie zgodzili", bo wstyd Wam się przyznać przed sobą samym, że "takie coś" Was podnieca... Jakie są Wasze skrywane fantazje? Zapraszam do dyskusji na ten temat.

Gość WróżbitaMaciejjjj
Hihihi z koleżanką z grupy w autobusie;P

Chciałabym aby każdy spuścił się wewnątrz mnie lub na mnie. :)

Gość lanbajlan
slabooo

Gość lanbajlan
plytka macie wyobraznie; >

Gość Donek 53 (wulgarny)
a dalczego nie jednego do ręki, drugiego do ust, trzeciego w peeepę a czwartego w tyłek??? co się ograniczasz? :D

Gość trzeźwy pijak
Zerżnąć lekarkę mężatą albo psycholożkę w separacji w jej gabinecie bez zamknięcia na zamek czy klucz by było ryzyko, że ktoś nakryje . . .

Gość lkialaaa
moj fantazja jest taka, ze chciała bym sie przespać z takim brudnym żulem z ulicy z wielkim pienisem brudnym i zeby spuscił sie w mojej cipce. i zeby to był gwałt:) heh, wiem zboczona jestem:)

Gość fewfwefwefw
dwa do reki ,jednego do buzi,jednego w cipe i jednego w dupe ,masz dwie rece po co sie ograniczac?

chyba nie ma takich fantazji ;) Póki co jestem szczęśliwym singlem i nie muszę nikomu się tłumaczyć, a moje fantazje chyba nie są aż tak niesmaczne, żeby je ukrywać ;) Na dzień dzisiejszy to chyba najbardziej fantazjuje o seksie grupowym, albo chociaż o 2 facetach ;) i chętnie bym powtórzyła motyw ze zniewoleniem- kajdanki itp.. No i mój wyśniony seks w windzie- jakoś do tej pory mi się nie udało ;) Innych pomysłów póki co nie mam.

Gość Donek 53 (wulgarny)
ja mam fantazje medic-fetish - zarówno jako pacjent jak i lekarz - ale nie robię z tego (jak widać :D) żadnej tajemnicy

Gość Donek 53 (wulgarny)
heheh nie lubisz analu a marzysz o gruppen-sex? :D

ewa,33. a Ty co się tak bulwersujesz, jak nie jesteś zainteresowana to nie wchodź na takie topiki. Zachowujesz się jakbyś była delikatnie mówiąc, niedopchnięta i stąd pewnie ta frustracja. :P Z żulem może trochę zboczone, ale również miewam fantazje o gwałtach, więc Cię rozumiem. Najbardziej mnie ostatnio kręci fantazjowanie o gwałtach zbiorowych... Chciałabym, żeby mnie tak dopadło kilku napalonych facetów. I uwielbiam fantazjować o tym, jak spuszczają się wewnątrz mnie... Może dlatego, że na co dzień używam mój facet używa prezerwatyw i chciałabym to poczuć w sobie. ;)

Donek , tak bo gruppen-sex nie oznacza od razu analu. Nie bądźmy tacy szablonowi... :P

Gość Donek 53 (wulgarny)
każda którą pytalem mówiła, że nie czuje jak sperma uderza o jej ścianki (a wytryski mam raczej spore)

JA mam jeszcze jedną fantazje Że przychodze jedynie w futrze do gabinetu adwokata albo lekarza albo prezesa banku pod jego nieobecnosc, on wchodzi jak tylem stoje zrzucam futro i sie zaczyna maniana na podlodze... dziki seks bez zabezpieczen.

Gość sługus 31
mi sie marzy perwersyjna wyniosła ostra kobieta, która uwielbia dominować. Która wie ze jest rasa wyższą aja tylko jejmarnym scierwem, któa mnie wytresuje wychłosta kaze sie lizać i sobie służyć od lizania butów aż po tyłeczkek po sraniu jako papier. I oczywiscie kiedy tylko jej sie zechce może zlać mi sie do pyska i każe sobie za to jesze podziekować. Prawdziwa Cesarzowa a ja jej niewolnik marne scierow

Dziki seks bez zabezpieczeń to jest coś o czym marzę. Widzieć spermę wyciekającą z mojej cipki, albo spływającą z brzucha do niej...

lkialaa - mam dokładnie tak samo. To nawet nie chodzi o to, czy czuć w środku ten wytrysk, ale obserwować jak sperma wypływa z Ciebie i mieć jej w sobie tak dużo, od różnych facetów, to jest coś... Uff... aż zrobiłam się wilgotna. ;)

Gość lkialaaa
a kobieta ktora nie czuje w swojej cipce jak facet konczy musi miec niezle wiadro:) ja zawsze czuje jak fiut sie trzesie doprowadza mnie do mega orgazmu heh!!!!

Gość Donek 53 (wulgarny)
rasputin miał 30 cm czułabyś tylko ból w sumie .... jakąś suczkę też bym wytresowal - żeby z zasłoniętymi oczami, pochylona z wypiętym pupskiem i rozwartą mokrą cipą drżała z niecierpliwości i podniecenia czekajac co z nią zrobię :classic_cool:

Gość Donek 53 (wulgarny)
ja nie mówie o pulsowaniu penisa przed wytryskiem ale o samym uderzeniu spermy o ścianki pochwy i macicę

Gość lkialaaa
troena to jestesmy niezle pierdolniete.....pozytywnie hahahaha:) te co pisza o nas zle idzie lepiej zbadac swoje hormony bo kazda zdrowa baba jest zboczona i nie mowi tego wprost.:) bo jak? takie rzeczy? odrazu karetka by przyjechała z psychiatryuka do nas hHAHAHAHAH

ewa33., a Ty masz jakąś misję do spełnienia czy co? To nie jest czat erotyczny, a dzielenie się ze sobą swoimi fantazjami, po prostu. Normalne sprawy. I nie nazywaj tego dziwkarstwem, bo każdy ma jakieś niespełnione pragnienia seksualne i to NORMALNE. PO co się burzysz, jeśli to nikomu krzywdy nie robi. A żule jako bezdomni raczej neta nie mają. ;) Wyluzuj i zmień topik, albo opowiedz o swoich fantazjach. Widząc Twoje wzburzenie wnioskuję, że są na pewno bardzo perwersyjne. :D

Gość lkialaaa
donek czuc wszystko, w scianki, ciepło i ta wilgoc, zapach :)

Gość sługus 31
to moze sie znajdzie jakas chetna która mnie wytresuje