Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

falea

Znęcanie się nad dzieckiem - obejrzyjcie...

Polecane posty

W sumie może tak być ale postępowanie matki tez nie jest wzorowe. Biedne dziecko, tylko teraz pytanie co jest lepsze dla tego malca, zabranie do placówki opiekuńczej a oni niech się pozabijają, czy pozostawienie dziecka u matki i zapewnienie jej spokoju i pomocy psychologicznej, czy dziecko do ojca - tylko czy ten zapewni mu opiekę i uwagę ? Biedny ten malec :(

dziecko do rodziny zastępczej na czas leczenia matki. No ale pewnie skończy się tym., że ojciec po tej całej akcji dostanie chłopca, a matka pewnie oszaleje do reszty..

Gość o nie dooooobrze
Ciekawe ile jeszcze wyjdzie rzeczy na wierzch, jak widać sprawa nie jest tak prosta jakby się wydawało na pierwszy rzut oka....co nie zmienia faktu że matka jest wariatką....ale o jcu też nic dobrego nie mozna powiedzieć.....

Gość witamina5
chyba w wydarzeniach na polsacie o 18:50 będzie coś na ten temat!!

Chyba wieczorem, na FB piszą, że było. Przeczytałam również, że rodzinka z jednej, jak i z drugiej strony nie wyraża chęci zajęcia się dzieckiem. Ten mały, to ma przechlapane z każdej strony, nawet dziadkowie go nie chcą.

Gość KURCZE SZKODA DZIECKA!!!!!
BIEDACTWO NA ŚWIAT SIĘ NIE PROSIŁO I JAKIE MĘKI PRZECHODZI PRZEZ SWOICH "KOCHANYCH "RODZICÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WIECIE COŚ NOWEGO
W SPRAWIE TEGO CHŁOPCA?

Tyle wiadomo, że wszystkie instytucje, które zostały zawiadomione, zaczęły działać. Nic więcej nie piszą. A mnie tak przyszło do głowy, że jeśli facet faktycznie spreparował te nagrania, to ile osób będzie odpowiedzialne za spieprzenie komuś życia... http://www.tvn24.pl/13149,1,prosto_z_polski.html

Gość tropicielka absurdu
falea co ty piszesz??? spreparował dowody???? rozumiem że te jej krzyki były do pasa??? a płakał jej mąż we własnej osobie???? bo zaczynasz pisać tak jak ta psychiczna matka co się wczoraj wypowiadała na tvn24 po 23, ona tak gadała że jej maż spreparował dowody, że ona nie krzyczała to do dziecka tylko do męża i ona nwet nie wie do kogo to krzyczała, że z tym tekstem dziecka "żeby mi tylko nie leciała krew" to se baba wymysliła, że dziecku leciała krew z ząbka ktory wypadł i on teraz tak gada, a co ma wymyslić??? z tym gorącym mlekiem które mu wylała na rączke, to na innym materiale słychać jak Szymek mówi że to ona mu wylała to mleko, a ona mu próbuje wmówić że sam sobie wylał! ten nagły spazmatyczny płacz od bicia niby jak miał ten ojciec spreparować??? ty słyszysz co ty piszesz????? trzeba było wczoraj obejrzeć tvn24 i wypowiedzi tego babsztyla chyba nie miałabyś złudzen, tak nie wypowiada się osoba która jest niewinna, ona się plątała w wypowiedziach, zwalała winę na męża że zapewne on spreparował te materiały, że ona dziecka nigdy w życiu nie uderzyła!! oczy jej uciekały na boki, tak rozmawia osoba która ma coć do ukrycia, zresztą wyglądała jak jakaś znerwicowana, zdojona życiem psychiczna kobieta, która ostatnią rzecz jaka jej sprawa radość to jest wychowanie syna! :( Pozatym co cię obchodzi, czy oni się rozwodzą, czy spierają o majątek??!! nawet jesli ta matka zostanie ukarana, przecież to jedynie skończy się na ograniczeniu jej praw rodzicielskich, tudzież odebraniu, ale nie wsadzeniu do więzenia i na pewno w ten sposób jej były mąż nie odzyska restauracji i zapewne on jest tego świadom, i nie o to mu chodzi, tylko o odebranie maltretowanego dziecka od swej psychicznej żony, a wy dopatrujecie się w tym wszystkim drugiego dna! Jeszcze jedno, pamiętacie film TATO??? ta sama historia.... Ojciec nie może od tak sobie porwać dziecka, bo znając nasz cudowny i sprawiedliwy kraj zamkną go w pierdlu i efekt tego będzie taki, że matka będzie katować chłopca nadal. Dlatego ojciec ucieka się do internetu wołając o pomoc, skoro na policje, prokuraturę i GOPS nie może liczyć!!!!!! zauważ że w tym chorym kraju dopiero jak się nagłośni jakąś sprawę dopiero wtedy organy ścigania zaczynają coś robić w tym temacie, żeby im nie ubyło na honorze że niby nic nie robią, bez nagłośnienia sprawy mają to głęboko gdzieś i nie specjalnie się przejmują, i taka jest nasza rzeczywistość niestety.

Gość tropicielka absurdu
* rozumiem że jej krzyki były do psa, miało być a nie do dziecka??

tropicielka absurdu - wyluzuj Różnie sobie myślę i mam do tego prawo, lubię myśleć abstrakcyjnie -co by było gdyby - mam dużą wyobraźnię. I zamiast się przesadnie emocjonować, przeczytaj temat od początku, najlepiej wszystkie wpisy, może będziesz miała pełniejszy obraz sytuacji, oraz zrozumiesz mój tok rozumowania. Bo z tego co widzę, przeczytałaś tylko ostatni mój wpis, a to nieco za mało, by mnie osądzać. I to samo się tyczy tej sytuacji, żadna z nas nie zna tych ludzi, nie mieszka z nimi, więc zostawmy to odpowiednim służbom, które już działają.

Gość dobrze że pokazali jej twarz
w tv

Gość tropicielka absurdu
falea nie osądzam cie, przeczytałam wszystko, tylko wkurza mnie że ludzie przeczytali nagle że ojciec chłopca ma długi i zaczeli się dopatrywać drugiego dna i tego co mnie zszokowało że być może to ojciec jest beee, a mamusia taka biedna i on chce ją wrobić, tylko w co??? bo to chyba ona katuje to dziecko a nie on, tylko czego ludzie są tacy plastyczni jak plastelina? ktoś wpisał coś, jakiś sąsiad na jakimś forum, że ojciec tez święty nie był i nagle wszystkie podejrzena padły na niego a matka wybielona, kurde normalnie niczym Święta :P mnie nie obchodzi czy oni mają długi, czy się żrą, tu chodzi o dobro dziecka i o tym rozmawiamy

Oczywiście, że dobro dziecka jest najważniejsze i to właśnie wcześniej pisałam - że najlepiej dla niego będzie jak znajdzie się w rodzinie zastępczej (rodzina rodziców umywa ręce) a rodzice niech się żrą między sobą.

Gość tropicielka absurdu
falea to jest właśnie kreatywność mass mediów, sterują nami jak chca, tylko od nas zależy czy weżniemy to na klatę czy potrafimy samodzielnie i logicznie myśleć

Gość tropicielka absurdu
falea oczywiście, jesli ojciec nie może z jakiś względów wychowywać dziecka, może to zrobić rodzina zastepcza, dla mnie może być to ktokolwiek kto da temu dziecku poczucie bezpieczeństwa, miłość i beztroskie, spokojne dzieciństwo bez BICIA, pozdrawiam

Właśnie o to chodzi, że w tych czasach gdy media mają tak duży wpływ na wszystko, trzeba uważać by zbyt łatwo nie osądzić. Ja tej kobiety nie bronię, ale teraz bardzo łatwo zniszczyć komuś życie. Zobaczymy jak się to wszystko skończy. tropicielko - również pozdrawiam

faela tak czy siak dobrze że zainteresowałaś nas tą sprawą gdyby nie ty mnóstwo ludzi nic by nie wiedziało i nie podpisało by petycji

campari34 - cieszę się, że mogłam pomóc w ten sposób, chociaż to co ja zrobiłam to jest nic w porównaniu z inicjatywą na facebooku, ludzie naprawdę mocno się zaangażowali. Dzwonią, piszą, drukują petycje. I jest jeszcze jedna sprawa, którą chcą wspomóc. Wkleję za chwilę linka, może też kogoś zainteresuje.

A to najnowszy wpis na FB, dziennikarki z TVP "Marta Tyszler Witam, jestem dziennikarką programu " Celownik" TVP1. Chciałam powiedzieć, ze jako pierwsi w mediach poruszyliśmy sprawę Szymona, po tym jak jego ojciec wysłał do nas maila z prośbą o pomoc. Reportaż na ten temat został zrealizowany i wyemitowany, o czym pan Zbigniew J. już w kolejnych mailach wysyłanych wszędzie nie informuje. Pewnie dlatego, że nie do końca sprawa wygląda tak jak on to przedstawia. Pozdrawiam."

faela to jest po prostu okropne dzięki tobie podpisałam ja cała moja rodzina i znajomi kropla w morzu ale zawsze coś

Gość MAGDA GESSLER
W TYGODNIU BEDZIE W PROGRAMIE UWAGA PORUSZANA TA SPRAWA

falea wchodzisz jeszcze na ten topik? oglądałam właśnie w dzień dobry tvn. o sprawie tego chłopca i zaczynam mieć wątpliwości kurcze czy ten ojciec tych nagrań nie zrobił na lewo pokazywali że to dziecko jest szczęśliwe tuliło się do matki i ponoć badanie psychologiczne nie potwierdziło tego żeby ona się nad małym znęcała