Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Ocencie moja bizuterie - czy to sie sprzeda?

Polecane posty

Czesc. Tak od dluzszego czasu siedze i wykrecam sobie druciki. Wychodzi mi wciaz troche krzywo, a niedopieszczone proby laduja na Allegro :) Ale te, choc maja pelno wad, podobaja mi sie. I tu pytanie do Was - myslicie, ze sa w stanie pojsc choc za 15zl za komplet? Bardzo potrzebuje kasy: http://zapodaj.net/911712dcba67.jpg.html http://zapodaj.net/494292045138.jpg.html http://zapodaj.net/734f3a3c99c9.jpg.html Czy sadzicie, ze nie ma sensu wystawiac? Aha, kulturalnie prosze :) Dziekuje ;)

Gość wazne pytanie natury fizjologi
wystaw je w kategorii " odpustowa promocja"...

Gość smd,saf
wystaw

Dają radę:) Nie w moim stylu zupełnie, ale na pewno jest wiele osób, którym wpadnie w oko. Spróbuj tu: www.modna.pl

Gość miedz nie kazdemu
sie podoba. wyglada tandetnie i tanio, a duzo pracy Cie kosztowalo wykonanie bizu w tej technice. zmien druciki na chocby posrebrzane i bedzie lepiej.

Gość mikimikimiki1423
Troche dziwna, ale ciekawa, jest bardzo duzo osób które lubią taką biżuterie, mi się nawet podoba. A najlepssze jest to, że żadna koleżanka takiej samej nie bedzie miała.

Gość rozrzutna zona
dziewczyno ! tło ! zmień tło zdjeć , fatalny ten obrus . czysta biel bez żadnych maziaji ,ewentualnie na szyi (ale w golfie )

Sam pomysł ładny i oryginalny, gdyby, jak ktoś wyżej napisał, były koloru srebrnego, to na pewno miałyby większe powodzenie, tak myślę. i w niektórych miejscach tak chamsko ten drucik łączy elementy, jak oplatasz dwa ze sobą. Nie wiem jak, ale bym to jakoś dopracowała :)

Dziewczynki, pozbywam sie tego, co zrobilam przy okazji nauki tej techniki, a drut miedziany latwiej mi bylo dostac od posrebrzanego i latwiej tez sie z nim pracuje. To nie bylo robione na sprzedaz na Allegro :) Oblubienica - modna to na razie za wysokie progi na moje nogi :) jak sobie jeszcze pocwicze :D

Mruczotka, masz racje z tym drucikiem, ale dopiero sie ucze. Tutaj jest wciaz troszke krzywo, ale srebrnie i drucik jest pojedynczy :) http://zapodaj.net/0791b5b72116.jpg.html Sprawa jest taka, ze to moje stare prace i mimo wszystko mam do nich sentyment. Generalnie wystawiam druciaki od zlotowki za co laska, ale tych mi akurat szkoda troche i mysle, czy wystawic

Gość no słowo daję
zależy, co kto lubi. dziewczyny kupują takie różności. widziałam gorsze w uszach, np. plastikowe kółka z gazetki za 5 złotych :)

Ładnie to robisz. Ja w ogóle nie nosze kolczyków, bo mam uczulenie. Ale widać, że dużo pracy wkładasz. Wystaw - gusta są przecież różne.

Dzieki Wam wszystkim za opinie. Mam nadzieje, ze jeszcze troche i naucze sie robic prawdziwe cuda. Ta technika daje wiele mozliwosci. Obiecuje, ze jak juz sie naucze, bede uzywac srebrnego drucika i ekskluzywnych materialow :D

To czarne co pokazałaś bardzo ładne. Wygląda tak, profesjonalnie jak dla mnie. ładnie drucik opleciony i w ogóle. Kurcze... Że ja tak nie umiem... Właśnie się nudzę w domu i o coś bym ręce zaczepiła.

Czarne? :) Wiesz, mozesz sprobowac. A nuz masz talent? Sa osoby, ktorym od razu idealnie idzie, moje dopiero po roku odwazam sie ze wstydem pokazywac :)

Hatsumomo, ja tez wole srebro, ale 1 metr drutu srebrnego 1mm potrafi kosztowac tyle co cala rolka miedzianego. Poza tym poki co szkoda srebra na moje prace...

Gość no słowo daję
a ile kosztuje rolka miedzianego? z ciekawości pytam..

Fajna,ale dla małego grona odbiorców. Coś ze srebrem.Zajrzyj do sklepów z produktami do robienia biżuterii. Na szafa.pl pełno tego.Dziewczyny sprzedają za grosze .Widziałam ceny 3- 5 zł za kolczyki np:( To robój w biały dzień:(

Całkiem fajne ale jak już ktoś wyżej pisał - miedziane będzie Ci trudno sprzedać... Piszesz że robisz to dla nauki, to sprzedaj też tak tylko żeby sprzedać a nie w celach zarobkowych. Myślę że na kupno jakiś chętny się znajdzie ale nie wiem czy za 15zł - w srebrnym kolorze szanse będą dużo większe

Druciane majciochy to ja widzialam u osob robiacych kolczugi ;) byl nawet pas cnoty z kluczykiem Rolke miedzianego mozesz miec juz za kilkadziesiat zlotych

Jeszcze coś .. nie cuduj za bardzo ;) Np te http://zapodaj.net/494292045138.jpg.html moim zdaniem ładniejsze byłyby bez tego zawijasa na dole, ale za to tą eSke u góry może zrób tak żeby ten górny zawijas był taki jak jest a den dolny mniejszy w tedy kolczyki zwężą się ku górze i ich kształt będzie taki jak tego kamyczka - łezka taka delikatna... jaszcze jakby były srebrne to sama zastanowiłabym się nad zakupem ;)

A robisz tylko takie czy te takie "tandeciaki" też? Może wystaw jakiś mały zestaw, dołóż do tego jakieś takie zwyklejsze co kosztują Cię tyle co nic a zawsze to inaczej jak są np 3 pary ;)

Calluna79 No to jak Ci coś zostało a chcesz się pozbyć to właśnie wystaw jedne z drugimi jako zestaw. Dużo osób patrzy właśnie na ilość ;) Ale to mówię tylko jeśli zależy Ci żeby się pozbyć i żeby się zwróciły koszta ;) Bo jak chodzi Ci i taką sprzedaż dla satysfakcji to jasne wystaw same ale możesz po prostu wystawiać i wystawiać a chętnych nie będzie nie dla tego że drogo czy brzydko ale po prostu brak zainteresowanych tym kolorem